Tehetség kihívás

Blogs » Blog - Grezzo » Tehetség kihívás
2019. 10. 18. 21:55 | Appeared: 1392x
Egy könnyen kitalálható eszmecsere végére keveredtem bele abba a fogadásba, ami jellegénél fogva szinte on-line dokumentálódik ebben a bejegyzésben. Itt van ugyanis a lábam között, a tétel pedig az, hogy képes vagyok-e írni egy valamire való bejegyzést, mielőtt elélveznék. Bárgyú, vagy játékos, érthető okokból kipróbálom magam ebben is, vagyis kipróbálom magunkat.

A történet, amire nyomás alatt képes vagyok:
Megbeszéltük, hogy elugrom neki a soroksári Decathlonba, mert vett valamit a születésnapomra, csak el kéne érte menni. Jellemző, hogy én megyek el a saját ajándékomért, azt hiszem az egészségesnél jobban szeretem ezt a nőt. Na, mindegy. Volt vagy fél hét, mire hazavergődtem péntek délután, kétszer is átrágva magam a dugón. Persze a csöngetésre sem nyit ajtót, kulcsot előkaparom, ami úgy bújkál a táska alján, mint amikor a nyulat akarod kivenni a szekrény mögül. Aztán bebírkózom magam az ajtón a sok szir-szarral, ami a hétvégére kell. Most már remélem, hogy van egy sör a hűtőben, vagy legalább egy levél Xanax, nekem elkezdődött a hétvége, senki ne szóljon hozzám!
Kilép az ajtón, olyan finom fehérneműben, mint ő maga, gyönyörű a teste és megint hülyére vesz a mosolya. Visszamosolygok együttérző fölénnyel, és mielőtt teste teljesen a karjaimba fonódna, a hajába túrok, hátra rántom a testét a konyhaasztalra, ráfekszem a felsőtestére, és kismárolom belőle a női ízű testnedveket. Mikor kiszopogattam magam a száján, megsimogatta a tarkóm, lecsitított, felegyenesedtünk.
- Szia!
- Jó estét, szépségem - monda, kissé kikezdve férfiasságom - születésnapod alkalmából van itt egy kis meglepetés - csapott a közepébe, miközben kigombolta rajtam az inget. Eltolt magától, és felemelte bal kezét, amiben csak most vettem észre a fekete kendőt. Kecsesen intett, hogy forduljak meg. Elsodortam a vállammal a mellét, ahogy megfordultam. Ahogy két kezében fogta a kendő két végét, azok hurkot képeztek, amit átdobott a fejem felett. A szememre kötötte a textilt, és megfordított?
- Hányat mutatok?
- Negyvenet - mosolyogtam borostásan a fekete anyag alatt.
Visszafordított, és tolni kezdte a hátam a szoba felé. Megálltunk az ajtó előtt. Azt hiszem leguggolt elém, kigombolta a nadrágom, és mindennel együtt lefejtette rólam. Kinyitotta az ajtót, és betessékelt rajta.
Beléptem és megálltam. Távoli, édeskés női parfüm illata vegyült a meztelen test szagával. A kezembe adott valamit, kitapogattam, a melltartója volt. Megfogta a kezem, és beljebb vezetett a szobába. Megálltunk. Beletúrt a hajamba, megsimogatta a mellkasom, és ajkai finomsággal az enyémre simultak. Lágyan csókolni kezdett. Visszacsókoltam, de amikor a kezemmel keresni kezdtem a testét, eltávolodott. Megtapintotta az ajkaimat ujjai hegyével, és a számba dugta hosszú, vékony ujjait. Még az ujjközéből is kinyalogattam a hüvelyváladék ízét. Aztán újra visszasimult a számra, a kezébe vette az arcom, és tovább csókolóztunk. Nyugodt volt, és érzéki. Ahogy csókolóztunk, egyszer csak hasonló finomsággal közre fogta a makkomat két lágy, telt ajak. A meglepettségtő egy pillanatra megugrottam, de ő megfogott. Lomhán csúszni kezdett végig a farkamon, miközben nem állt meg a csók. Mikor a tövéhez ért, kissé megmozgatta a farkamat a száj, amelyikbe került, és lassan kicsúsztatva elkezdődött egy vontatott szopás. Sóhajjal szabadítottam ki magam a csókoló ajkak közül, amikor harmadszor járatta meg a faszomat. Szorítottam a kezét és szuszugtam, ő meg, tudom, mosolygott. Váratlanul két tenyér símult a farpofáimra. Kizökkentett, a kitakart szemeim nem tudták összeraakni a képet. A két tenyér széthúzta a farpofáimat, és egy ficánkoló nyelv gyűrődött a segglukamba. Reflexesen rogyasztottam a jobb hozzáférhetőség miatt, ő pedig újra csókolni kezdett.
Görcsölt a makkom, a farkamon egy ráérősen szopkodó ajak melózott, a seggemet csutakosra nyalta egy virgonc nyelv, a számat érzékien csókolgatta egy gyengéd ajakpár és isten tudja hány kéz simogatta a combom, mellem, seggem, hátam, meg ahol értek.
Kiszabadultam a szájából, hogy kipréseljem magamból a szavakat:
- Kinek a szájában van a faszom?
- Azzal most ne törődj, szépségem! Csak élvezd! - megfeszült a gerincem - Tartom neked, lökheted, ha jól esik - talán az öklére csavarta a haját, talán csak belemarkolt, esetleg csak a tarkóját támasztotta meg. Mindenesetre az egyre erősödő és egyre mélyebbre hatoló lökéseimtől egy centit sem mozdult a feje, mintha csak a falnak lett volna préselve.
- Ügyes vagy - súgta a fülembe, és körmével finoman végig karmolta a mellkasom. A seggemben táncoló nyelvecske alig bírta lekövetni csípőm indulatos ringását. Görcsbe feszültek az izmaim, kipréselődött belőlem a levegő, az ágyékom az ölembe ékelődött arcnak feszítem. Az ajkak a farkam tövét ölelgetik, és a nyelve csak annyira ingerelte a makkomat, amennyire a szükös helyen mozgástere maradt. Kijjebb már nem volt szívem húzni, az apró masszázs így megnyújtotta az orgazmusig tartó feszültséget.
- Ez az, ez az! - suttogta, és simogatta a hasam. Nyögések-lökések kísérték egy-egy kilövellésem, és a hangján hallottam, hogy szélesen mosolyog.
Kicsúszott a seggemből a nyelv, lecsúszott a faszomról a száj, és a tarkómon elkezdte kikötni a kendőt. Mikor lekerült rólam, kellemesebb volt a meglepetés, mint amire számítottam.
Most azonban fel kell töltenem a bejegyzést, mert nem szeretném elveszíteni a fogadást.

Comments (0)


The comments are only available after login.