Az arcodba

Blogs » Blog - Grezzo » Az arcodba
2018. 02. 13. 21:55 | Appeared: 1432x
Bevallom, ekkora seggű csaj még sosem indított be ennyire. Olyan helyes az arca, hogy akárhányszor a szemébe néztem, mosolyognom kellett.
- Én itt lakom a következő sarkon - mondtam neki, és az esélytelenek nyugalmával futott át az agyamon egy merész gondolat. Erősen kellemetlen lett volna a helyzet, ha ő nem akarja, ha egy visszautasításba futok, de a farkam annyira átvette az uralmat a döntéseim felett, hogy képtelen voltam a következményekkel törődni. Azt hiszem, huszonhárom éves. Bedobtam, amit még sosem. Nem gondoltam, hogy erre pont ő vevő lenne, de mással nem volt nála esélyem. És lám, szinte már klisé volt, ahogy a tiltott gyümölcs a lakásom felé sétálva hagyja el ruhadarabjait. Bár, tulajdonképpen azt nem ígértem meg, hogy meg is fogom baszni. Előre engedtem a kapuban, és újra megcsodáltam hatalmas seggét. Felidéztem, hogyan fogom néhány tíz perc múlva jóízűen dugni hátulról, amikor visszafordult, gyönyörű szemeivel rám mosolygott, és megint szerelmes lettem belé, aznap vagy hatodszor. Bájos arca képes lett volna ejakulálás után is fél perc alatt kiéheztetni. Szóval feljött.
Belépett a lakásba. Talán illett volna másfél percnél többet beszélgetnem vele. Nem tudom. De képtelen voltam ilyeneket mérlegelni. Hogy eldöntötte-e már, hogy akar-e dugni velem. A falhoz toltam a vállait, és a feje felett lefogtam mindkét csuklóját. Közel hajoltam megilletődött arcához. Kissé hezitált. Megkóstoltam. Csukott szemmel lehelte le az ajkam az ajkáról. Elkezdtem lecsúsztatni a jobb kezem.
- Én nem tudom, hogy most... - a lába közé ért a kezem, és maszírozni kezdtem csiklóját, egész hüvelytestét. Sóhajtozásba fulladtak szavai. Kibontottam a felsőjét. A nagy segghez kerek cicik is járnak, és a kerek cicik igazi, forró, formás mellek voltak. Az íze jobban megmaradt, mint a puncinedvéé. Elkaptam a csuklóját, behúztam a szobába, és az ágyra löktem. Mellei már meztelenek voltak, bőre friss. Lerángattam a farmerját, aztán mindenét. Az összes pózban megdugtam, amit harmincnégy év alatt valaha kipróbáltam. Mikor sokadszor élveztünk el, egy kis szusszanásra megpihentünk.
- Nekem mennem kellene - mondta lezáró hangsúllyal, mint aki nem tud mit kezdeni a derült égből érkező kiadós kefélés élményével. Felült, én pedig felpattantam. Elé álltam, rámosolyogtam, és lehajoltam hozzá.
- Tényleg mennem kéne - letoltam az ágyra a felsőtestét, és bemásztam a lába közé. Magyarázkodó hangsúlyok között hagyta szétnyitni lábait, és az ellentmondás képtelenségét hangos nyögések kíséretében élte meg, miközben mély sóhajú orgazmusba nyaltam. Mellé feküdtem, oldalra fordítottam, és belé hatoltam. Úgy éreztem, nem tudok annyit enni, hogy jól lakjam. A segge kitöltötte az ágyékom. Finoman, teljesen. Markolászott melle pedig a tenyerem. Felhúztam a felső térdét a melléhez, és hüvelyétől nedves farkam a segglukához illesztettem.
- Azt most nem szere... - a seggébe csúszó farkam belé folytotta a szót. A behatolás olajozottsága nem arról árulkodott, hogy nem szeretné. Tucatnyi pózban élveztük egymást, ezúttal a másik gyönyörű és finom testnyílásában.
Fogalmam sincs, mennyi idő után hagytuk abba. Úgy tűnt, az egész hátralévő életem arról fog szólni, hogy őt fogom dugni. Lehet, hogy még most is csináljuk. Nem tudom.

Comments (0)


The comments are only available after login.