Hét lépés

Blogs » Blog - Grezzo » Hét lépés
2017. 01. 23. 19:11 | Appeared: 1515x
Három
Úgy akartam végigszopatni vele az időnket, hogy lüktessen a teste a fájdalomtól. Hogy minden porcikáját érezze, miközben a száját kitöltő farkamtól öklendezik. Ahogy az arcának verődik a hasam, és úgy érzi, le fogja nyelni a faszom. Kiszáradt szájjal. Csípjen a teste, égjen a pinája. Csak nekem lehet elég, neki nem. Hajába markolva, lovagló csípővel. A falnak támaszkodva állt nekem háttal. Nyögésig tartó vesszőzésbe kezdtem. Vörös csíkosra színeztem a testét, a lapockájától a vádlijáig. A suhintástól megremegett. És még.

Egy
A balatoni ház, amit kivettem, valamikor a hetvenes években épülhetett. Amolyan igazi nyugdíjas nyaraló, bele illő bútorokkal. Mivel hónapokkal a szezon előtt voltunk, a nyaralóövezet teljesen kihalt volt. Tizenkilenc éves volt, a teste még bimbózott, és szomjazott a fájdalom után. Olyan alázatos volt, amire minden férfi ösztön vágyik. Virágzott a szubmisszivitása.

Öt
Térdre húztam, és összekötöztem a kezét a háta mögött. Magától nyitotta a száját, én pedig becsúsztam rajta. Lassú ütemmel csúsztam mélyebbre és mélyebbre, mígnem már nem volt tovább csúszni. Nyála beolajozta a gépezetet, ami üzemi hőfokra melegedett, és gépies munkába kezdett.

Kettő
Kevés időnk volt, nem volt idő a gyengédségre. Extrahálni akartam minden lehetséges kéjt, amit az elhasználásra váró, friss teste nekem tartogatott. Minden fájdalmat és nyers dominanciát tartogató percet ki kellett használnom.

Négy
Lerángattam a falról a kezét, és a földre húztam. A kezét kikötöztem az ócska szekrény lábához, megálltam felette. Lábánál fogva végighúztam a földön, hogy nyújtva legyen a keze. Megsuhintottam a pálcát, és verni kezdtem a combját és a pináját. Reflexből rándult a teste. Amikor sírva fakadt, abbahagytam. Néztem, ahogy sír a földön, feje felett összekötött kezekkel. Leültem, és néztem. A könnyei a szájába folytak.
- Köszönöm - préselődött ki a nyáltól összeragadt ajkai közül. Elé hasaltam, és megkóstoltam lüktető punciját.

Hat
A csípőjét az asztal széle támasztotta, és a fejét rányomtam az asztal lapjára. Bőségesen nyomtam a síkosítóból, a faszomra is, és a mutató- és hüvelykujjamra. Feldugtam a seggébe az ujjam, ami a csöpögő síkosítótól könnyedén csúszott fel a szorító ellenállás ellenére is. Megforgattam benne az ujjam, és a szűk ánuszának gondolata, ami egy pillanat múlva a faszomat fogja szorítani, vörösen lüktetően keményre merevítette a farkam. Belemarkoltam a hajába, és beszúrtam. Felnyögött. Tövig toltam a faszom a seggébe, szinte már a torkában érezte. Csurgott a seggéből a síkosító. Túl szűk volt hozzá. Túl szűk volt, hogy ne legyen fájdalmasan kellemetlen, és túl szűk volt, hogy ne vaduljak meg tőle. Belemarkoltam a hajába, rátámaszkodtam a fejére, és iszonyatosan megbasztam a seggét.

Hét
A teraszon ülve dohányoztam. Egy pokrócba burkolózva ült ki mellém a kerti székbe, egy nagy bögre forró teával. Óvatosan lopózva rám mosolygott. Visszamosolyogtam. Félig elszürcsölte a teát. Engem figyelt, de én nem néztem rá.
- Mennem kell - mondta bátortalanul.
- Tudom - ez volt a búcsúnk.

Comments (0)


The comments are only available after login.