Korábbi bemutatkozó 2016-02-09

Blogs » Blog - Grezzo » Korábbi bemutatkozó 2016-02-09
2016. 02. 10. 00:15 | Appeared: 1098x
Hadd kezdjem valami olyannal, ami talán a BDSM legfontosabb része: kóstolj bele a lelkivilágomba, és engedd, hogy én is kitanuljalak Téged!

A BDSM számos lelki szintjét – helyesebben mondva inkább minőségét – éltem meg az elmúlt öt évben. Sok mindent megéltem a finomabb mentális és testi kényszertől, kéjtől, kiszolgáltatottá tételtől, fájdalomtól és megalázástól a nyers és durva változatig. Minden egyes szinten közelebb kerültem a vágyaimhoz, valódi személyiségemhez, és a kifinomult gyengédséghez, és mára letisztult elképzelésem van arról, mit is jelent nekem ez a fajta művészet. Ismerőssé váltam a női és szubmisszív lélekhez vezető szerteágazó utakon, és azt akarom, hogy aki alám veti magát, képes legyen érezni a szabadságot a rabságban, kielégülést a vágyban, és eszköze legyen férfi ösztöneimnek. Élvezettel játszom mély és nehéz lelki játékokat, de nem igénylem a szélsőséges fizikai kínzást. De a lelki játszmák csak az ágyig tartanak: a mindennapokban egyenrangú partner csak kristálytiszta őszinteséggel és felelős érzelmekkel megtartható. Arra a nőre akarok rátalálni, aki a kezem alatt egy kislánnyá képes válni, és nem csak kalandvágyból, hanem egy működőképes és teljes kapcsolatban. Aki képes teljes odaadással befogadni azt, ami vagyok. A kapcsolatot viszont nem keresem, és minden áron már nem is igénylem. Ha működik, úgyis kialakul. Nem udvarlok, csak beleteszem a magam részét. Ismerkedéskor nem beszélgetek szexualitásról, BDSM-ről (legfeljebb ha játszom Veled). Az oldal közösségi életéhez kizárólag az írásaimmal csatlakozom. Élvezd őket, de értékelem, ha ebből nem akarsz megfejteni.

A BDSM szexualitása számomra inkább szól a női szépségről, mint a szexuális kielégülésről. A női test, a kiszolgáltatottság, a női orgazmus szépségéről. Számomra az az izgalmas, ahogy feladod az ellenállást, a harcot önmagaddal, hogy igent mondhass nekem arra, ami nélkülem nem menne. Amikor láthatom a kemény mellbimbód, az ökölbe szorult kezed, a kihomorított gerinced, ritmusosan lüktető csípőd, és érezhetem a hüvelyed szorítását, miközben elélvezel. Ami az arcodra kiül, amikor a szemembe nézel, miközben megduzzad a szádban a faszom és a szádba élvezek. Amikor különlegessé válsz általam, alattam. Ezért a szépséget illetően válogatós vagyok.
Amikor pedig elkészülsz, mint alkotásom, az utolsó csepp gátlástalan vágyamig - és azon egy picit túl - kisajátítalak. Kisajátítom a szépséged.
A kezdeményezésem célja nem a trécselgetés, hanem hogy szexuális kapcsolatba kerüljek Veled a szükséges bizalom és nélkülözhetetlen vonzódás kialakulása után, és leginkább a magas, vékony, introvertált lányok vonzanak. Minden további szándékomat a köztünk lezajló interakciók szabják meg. Csak olyannal barátkozom, akit már megdugtam.
Független, sportos, értelmiségi, domináns férfi vagyok.

Szélsőségektől mentes vagyok, de az igényeimet és vágyaimat tudd maradéktalanul megadni! A BDSM-re heti rendszerességgel igényem van, de BDSM nélküli intimitásra is legyél képes! Legyél nyitott és érdeklődő a világra, enélkül már nem megy. Működj mély és különleges érzésekből, ami elbűvöl és gyönyörködtet, amit csodálhatok. Az sem baj, ha nem tudod őket megfogalmazni. Rezdülj és rezonálj! Olvass a sorok között, és azt is vedd észre, amit nem tolnak az arcodba vagy amit nem előítéletek kerestetnek Veled! És az életednek több célja legyen, mint a túlélés.

A szerelem az, amikor valaki pont valami olyanért kell, amiért bárki másnak nem kéne.
Hogy várhatná el tőled egy nő, hogy vigyázz rá, ha magadon sem tudsz segíteni?

Switch oldalam különösen zárt, ami csak különleges nő számára nyitható, különös rezonancia esetén. Ha ez nem működik magától értetődő természetességgel, próbálkozni is kár.

Legyen szép napod!

Please, read some thoughts about me
http://hu.smpixie.com/bdsm-blogok/grezzo/27182-korabbi-bemutatkozo-2015-11-03

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.