10 hónapja itt

Blogs » Blog - Gamadin » 10 hónapja itt
Gamadin (46)
Switch
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
  • Has phone number 
Entries filtered by time 2015. 03. (1)
2015. 03. 25. 15:54 | Appeared: 923x
Keywords: BDSM Párkapcsolat
Sziasztok blogerek

10 hónapja regisztráltam, és még nem találtam partnert :(, eddig kettő nővel beszéltem komolyabban, egyik sem jöttem össze, nem passzoltunk, de nem erről akarok beszélni, hanem hogy mit gondolok a BDSMröl és a párkapcsolatról.

BDSM
Én személy szerint olyan kapcsolatot akarok/szeretnék amiben bármi megtörténhet, persze mindent legálisan, legyen bármilyen fétis én szívesen kipróbálom!

gondolat:a B + D + SM oldal egyaránt izgat, és megmozgatja a fantáziámat, ha lenne partnerem, és ö is szeretné a kötözést, akkor mindig másképp kötözném ki, persze nem kell szexuális cselekményre gondolni :), úgy gondolom hogy fő a változatosság, az egyhangú kapcsolat hamar átmegy unalomba.

Párkapcsolatról
Én úgy vagyok ezzel hogy minden szabad időm neki adnám, pozitívan állók mindenhez, és boldog lennék ha a páromnak szüksége lenne rám :), és nem anyagilag :P, szeretem a tiszta levegőt és a tiszta gondolatot, az egyik nővel az előbbi miatt nem jöttünk össze.
EDIT:
Az lemaradt hogy benne vagyok a teljes bdsm kapcsolatban de jobban örülnék ha kintre normális kapcsolat lenne, olyanra értem hogy kint nincs dominancia, inkább a sétálás és mókázás :).


Ss végzésként, elolvastam itt egy blogot amire szeretnék itt reagálni, nem írom meg melyik blog, de remélem akinek írom elfogja olvasni.

Férfi gondolat
a legtöbb férfi úgy csinálná a kapcsolat felépítését, hogy
1. találkozás és beszélgetés pár napig, kipuhatolás hogy miben ütközne a kapcsolat, és azt valamiképpen rávenni a partnert hogy ne csinálja.
2 miután kibeszélték egymást és szimpatikus, akkor egyből jöhet a valóság ami a dom és sub kiosztása, mondjuk ez egy két hét alatt megtörténne, én ilyenben lennék benne DE, ez így nem elég, mert kétféle ember van

1. ez az amilyen én vagyok, tisztelet és nem ráerőszakolás, tiszteletbe tartanám a nem-et, a NEM szó nálam nem a sub elvesztése lenne.
2. aki nem érdekli a partner véleménye, mert arra gondol hogy az az öröme hogy rákényszerítik a cselekményre.

Utó szó, netten nem lehet kapcsolatot ill. önbizalmat kialakítani vagy csak nagyon sokára, könnyebb személyesen próbálkozni, és irányítással.
hissz a BDSM erről szó, irányítás és önbizalom a partnerben, szerelem mellékes, BDSMben inkább imádat van szerintem.




Tessék reagálni ha elolvastad, szeretem a kritikát, még a bunkó fajtát is.

Comments (5)


Deleted user
#120351 | 2015. 03. 27. 06:50
nem vagyunk egyformák, mindenki mást ért a kategóriákon, ez odáig rendben van, amig ezt sikerül értelmesen tisztázni, megbeszélni esetleg.
nekem ez elég jó támpont:
"a BDSM örömszerzés, nem lelki terápia." -- és kaland, játék, hülyéskedés, és olykor véresen komoly :) -- és természeten az emberi kapcsolatoknak vannak lelkileg fejlesztő hatásai is.
http://www.szexologia.hu/cikkek/cikk_a_bdsm.html
Deleted user
#120216 | 2015. 03. 26. 09:22
A nőkkel az a baj, azt hiszik a férfiak gondolatolvasók. Pedig nem. Sokszor nemet mondanak olyan dolgokra, amire igazából igent szeretnének és ilyenkor várják azt, hogy a férfi ezt kiolvassa a gondolataikból és másképp alakuljanak a dolgok. Vannak kivételes férfiak akik képesek olvasni a nők agyában és pontosan azt mondják, amit a nő hallani akar. Na ők azok, akiknek mindig jut punci, viszont ők azok is, akik csalódást okoznak végül. :)
#120201 | 2015. 03. 25. 21:34
ez így van, aki azt mondja hogy ismeri a nőket, az hülye, szintén ha férfira mondja valaki ezt :), nem mindenki szex zombie.
Deleted user
#120198 | 2015. 03. 25. 21:00
vannak örök kezdők és vannak azok akik mindent tudnak, én inkább az örök kezdők csapatához tartozom...a nő lélek egy olyan talány amit kevesen tudnak megfejteni mégha több éve is ismerik az illetőt...Amit idáig láttam , hogy a BDSM-kapcsolat komollyá válik akkor a legnagyobb fokú bizalom jár az utjába , szerintem tovább is tart...az hogy tanácsot adjak bárkinek is. Mereven elhatárolódok mert ami jó nekem az nem biztos hogy neked is átlehet ülteni a gyakorlatba.
ui: sok csoportba kell járni legyen az BDSM club rendezvény vagy más ilyen csapás írány és szerencséd lesz abba biztos vagyok.

üdv
SpiralChaos
Deleted user
#120193 | 2015. 03. 25. 20:00
Nem leszek Bunkó de személy szerint én úgy gondolom hogy egy igazi érzelmi kapcsolat úgy épül fel mint a hagyma van a mag amire milliónyi réteg rakodik rá egymás után. Szívesen olvasnám Pl te neked milyen egy igazi kapcsolat aminek része a BDSM de alapvetően tetszik Gam Gratulálok