Előny, de nem feltétel

Blogs » Blog - GabriellaSSC » Előny, de nem feltétel
GabriellaSSC (45)
Switch
Female, Hetero
  • VIP
  • Verified profile
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
  • Attends an event 
03. 01. 22:03 | Appeared: 491x
Rég írtam blogot, most viszont van valami, amit meg kellene beszélnünk... ÍRJATOK!!! 💙💜💙💜
Mit gondoltok arról, hogy hogy (milyen módon) van ez a megengedem, hogy megkeress téma?
Mindegyikünknél vannak kizáró okok, nyilván, én is kizárom, aki dohanyzik,és vannak preferenciák, jaj, azok a fránya értelmisegiek... stb...
De mit gondol az, aki kiírja az oldalára, hogy az a féteise, hogy (itt bármilyen fétis behelyettesíthető) táncolj az asztalon citomsárga ruhában, ELŐNY ha van barátnőd, aki szintén.
Az a terv, hogy szexkapcsolatot keresek magamnak, és a barátnőmnek.
Klassz pasi vagyok, nők imádjatok?
Férfi vagyok, és szingli, leszophat, aki akar.
Én vagyok az alfahím, járulj a színem elé?

Tehát, az lenne (mostanában) nekünk, nőnemű egyedeknek a feladata, hogy hódítsuk meg a hatradőlő, kényelmes mamakedvencét, és kuncsorogjunk,LEHETŐLEG BARÁTNŐSTÜL, egy hím kegyeiért?
Jelezném, hogy a hím páva teregeti a farktollait, hogy a nőstény ráirányítsa a figyelmét...

Elbaszok valamit?

Puszi, Kicsikéim! ❤💙💜🧡💛💚

Comments (28)


#460267 | 03. 03. 23:56
Hát, azért ez is meredek.
Szegény fiúk, nekik se lehet egyszerű! 😮‍💨
#460212 | 03. 03. 14:58
Felteszem ezt a kérdést blogba.. :)
#460209 | 03. 03. 14:40
Gyerekek, találtam egy gyöngyszemet!
Tökéletesen a témába vágó adatlap!
Kedves Hölgyeim, mit szóltok ehhez a NŐTÁRSATOKHOZ...

" Olyan férfit keresek, aki a kedvemre tesz akkor, amikor szeretném, úgy, ahogy szeretném! Legyen kitartó, szolgálatkész, rugalmas, megbízható és stabil.

Képet csatoljatok a bemutatkozáshoz! Aki elnyeri a tetszésem, annak visszaírok:) "
#460175 | 03. 02. 21:19
OK.
Akkor senki nem tesz semmit a másikért, mert én elértem egyedül, nem fogok mindent "beáldozni" (Ilyen szó nincs).
Csajok: 💜 Én a magabiztos önérzetemmel várom, hogy legyen egy férfi, aki udvarol. De én nem főzök húslevest, majd főz ő magának.
A férfiak: 💙 meg azt gondolják, én nem küzdök egy nőért majd szól, ha akar valamit!
Patt helyzet?
Tőgy-tehén kolbász-disznó esete?
#460172 | 03. 02. 20:08
A gondot szerintem sok esetben tündér falvàn a félreértések okozzák. Alapvetően a férfiak egy (nagy) része azt hiszi itt a kánaán, fiatal hurik várják tárt karokkal, hogy a vágyait ki teljesítse rajtuk. (meglepő módon vannak akik évek óta hisznek a csodában) Csodák pedig nincsenek. A nőket sem kell félteni félreértések elkerülése végett, de azt gondolom, nagyrészt sokkal reálisabban élik meg a helyzetett mint a férfiak.
#460171 | 03. 02. 19:33
pontosan ! Ez az, amit szeretnének megúszni...
Én a kapcsolataimban jártam úgy legtöbbször, hogy öriási energiákat fektettem bele úgy, hogy alig kaptam én vissza valamit. Ezzel még olyan nagy baj nem is lett volna, de amikor ezek után még ez sem volt elég, na akkor telt be nálam mindig az a bizonyxos pohár.
#460170 | 03. 02. 18:52
Mintha elfelejtenék, vagy egyáltalán nem tudnák, hogy a világon semmi sincs ingyen. Sem a sikeres karrier, sem egy jó (pár)kapcsolat, mindenbe kell időt, energiát, esetleg pénzt fektetni.
#460169 | 03. 02. 18:41
Az utolsó mondatodban rejlik a lényeg ! DE ez az emberek jelentős többségénél minden másra is igaz. Mindent szeretnének megkapni, de kizárólag úgy, hogy ne kelljen tenniük érte semmit! Ez engem igen sokszor kiakaszt. Ezt látom néhány barátomnál és a legtöbb beosztottamnál a munkahelyemen is. Ennél már csak azt utálom jobban, mikor jön az ismerősöktől a "neked könnyű" szöveg. Na ekkor végem és kiakadok: olyankor elmesélem az életem, hogyan jutottam el ideáig, mit össze dolgozok mind a mai napig, hogy azt az életmódot tudjam fenntartani, amit elértem. Meg elmondom, menynit tanultam azért, hogy tudjam, amit tudok. Na erre már senki sem kíváncsi, csak a cél érdekli őket, az oda vezető út nem. Itt is így van?minden kéne és minden azonnal ....
#460168 | 03. 02. 18:15
Legyen!!! Így, sokszor több felkiáltójellel 😀
Deleted user
#460167 | 03. 02. 18:12
az se rossz ám, amikor a szubmissziv úgy keres dominánst, hogy "helyed legyen". mindig megmosolygom ezt a fogalmazást.
#460166 | 03. 02. 17:34
A legutóbbi kedvencem egy adatlapról a következő volt:" Nős vagyok, ezt el kell, hogy fogadd" Mindezt egy pár soros, semmitmondó bemutatkozás után.
Szóval a nőnek el kell fogadnia ezt, de miért is? Mert azt már nem írta le az úriember, hogy ő mit tud nyújtani, mi az a plusz, amit ad azért cserébe, hogy a nőnek ekkora kompromisszumot kell kötnie. Mindehhez hozzátéve azt, hogy nem volt sem fiatal, sem csinos, a profilképe alapján, így tényleg nem tudom, hogy mit vár. Aztán majd jön a panasz, hogy őt a nők semmibe veszik és nem válaszolnak neki.
Néha van egy olyan érzésem, hogy egyes férfiak, beállítottságtól függetlenül, még mindig azt hiszik, hogy mi nők csak azért vagyunk itt, hogy őket szolgáljuk és ezt rögtön meg akarják kapni, a lehető legkisebb erő és energia bevetése nélkül.
#460157 | 03. 02. 08:07
Szerintem oltári egyszerű a helyzet, az emberlányának és valószínűleg az embereknek is megvannak az igényei, amelyeket ki szeretne tölteni.
Régebben úgy fogalmaztam meg, szükségem van egy barátra, egy szeretőre és egy Domra.
Akkor érzem teljesnek a lelkemet, ha mindhárom fajta energiát megkapom.
Évekig három, néha négy... emberben kerestem, volt amikor sikerrel, voltak hatalmas mellényúlásaim, de mindenkivel a maga módján, a szerepére alkalmas hosszútávú kapcsolatokban léteztünk együtt.
Nem szeretek hazudozni, még füllenteni sem, tudtak egymásról, megvolt a jó oldala, viszont egy idő után a kötödéseim egészségtelen mértéket vettek, elveszett a játékososa, fontos lett, volt aki nekem, volt akinek én, ezzel el is veszett a buli.
Nagyon sokan ezeknek a hiányoknak a pótlását keresik az oldalon, akinél otthon megvan a barát azok csak szexet/BDSM et.
Vágyakat, álmokat, nagyrészt teljesen kilátástalanul, mivel ha még elé is vetné a sors, akkor sem merne a helyzettel mit kezdeni.
Tündérfalva egy hatalmas önismereti utazás, első sorban saját vágyaiddal kell tisztába lenni, mármint ha komolyan is gondolod. (sokaknál még ez is kérdéses)
Megismerve önmagad, keresheted a másikat, a megfelelő feladatra.
Izgalmas, érdekes, néha szinte lehetetlennek látszik.
Azután ha szerencsés vagy, jön egy pillanat amikor minden amit leírtam feleslegesé válik, mert minden józan ész ellenére az élet közbeszól és valakiben megtalálod azt aki mellett nem kellenek a külön-utas játszmák.
B voltam.
#460156 | 03. 02. 06:18
Szokásos, sőt, lassan indulunk a gyerekkel a mai csavargásra ;)
Kedvesre, ahogyan azt tőlem megszokhattad! :*
#460155 | 03. 02. 06:17
Szeretek én aludni, csak nem tudok xD
Igen, arra vágyunk elsősorban, hogy nőként kezeljen. A BDSM ez után indulna ideálisan. Szexkapcsolatok vannak, bár ezt nem látom problémának, csak azt, hogy komolyabbra esély alig van. Néha a szexkapcsolatban is sikerül nőként kezelniük, és az is tud édes lenni. Olyan szexkapcsolatom nincs, akivel az emberi, baráti oldal ne kerülne mellé. Csak nem fejlődünk tovább.
#460154 | 03. 02. 05:36
Tán most értél haza? Vagy a szokásos koránkelés? :)
Elég lehangoló, amit írtál, sajnos.
De a vége kedvesre sikeredett! :)
#460153 | 03. 02. 05:19
Mi bajod a hajnali néggyel, tán aludni kéne? 😅
Hol húzunk határt?
Hol válik el a gyönyörű nő, álmaim asszonya, akit színház és vacsora után hasra dobok a konyhaasztalon, attól a kétségbeesett szerencsétlen nőtől, ali csak arra jó, hogy "beleélvezzek"
MIÉRT NEM LEHET A BDSM HÁLÓSZOBAI DOLOG?
Miért szexkapcsolatok vannak emberi kapcsolatok helyett?
Barátnőkkel megyek színházba...
De azt hiszem, Veled is Balanceddel is értjük egymást! 😉
#460152 | 03. 02. 05:11
Sikeres az életben, vagy a párkeresésben? MÁS!
Mert biza ez a kibaszott emancipáció, amit kurvára elbasztunk odáig fajult, hogy a nők ocsmányul beszélnek, és köszönik, de nem kell otthonra egy kanapélakó, aki szex után megkérdezi mi a kaja.
Kaja hűtőben,hűtő anyádnál. (Fizikailag anyadnál, nem mint szitok)
#460151 | 03. 02. 05:01
Jó kis hajnali négyes eszmefuttatások! :)

Igen Gabi, bizony az elváráshalmaz a jellemzőbb. A legtöbbeknél ki is derül ha le se írták az elején. Volt már aki menet közben mondta, hogy ö pl Angliában él és oda kellenék, aztán arra hogy bocs akkor nem mert gyerek... teljes hitetlenül írta, de hát ott is vannak gyerekek mi az hogy így nem megyek :D (és persze volt még közben vele is pár malőr)

Kevesen veszik a fáradtságot. Van aki értelmesnek is látszik, tapasztaltnak is mondja magát, mégis kisejlik az egészből, hogy bizony legalább 3 éve nem kapott puncit mert bizony tisztán csak szexcsetelni akar, pont leszarja az emberi oldalt....

Ezért is értékelem nagyra azt a néhány kapcsolódást amim innen köttetett eddig. Lehet már, vagy most éppen csak pár jó szó futja, de az ezerszer többet ér mint 100 olyan, aki geciputtonyt keres cizellált megfogalmazásban.
#460150 | 03. 02. 04:43
Az elkényelmesedés nem csak ismerkedési probléma. Igazad van, elvárják sokan a tálcán kínált jót.
De kérdem én, sikeresek ezek a nők, vagy férfiak? Nem hiszem. Hiszen itt is csak azt érik el, hogy kinevetjük őket!
#460149 | 03. 02. 04:31
Igazad van.
Mentsegemre legyen mondva,hogy én mindig a férfiak oldalát tudom majd érdemben pellengérre állítani, mert kevés lányét, nőét, asszonyét olvasom hetero nőként.
Nekem azért van ki is emelve az oldalamon, hogy molett vagyok, mert a férfiaknak csak a fele szereti a típusomat, ha egy pasi 80 kilóig keres, nem is írok rá, stb.
A kifogásom az ellen van, hogy a fiúcskáink (na nem a férfiak) el vannak langyulva, a nyúl viszi a vadászpuskát.
#460148 | 03. 02. 04:07
"Előny, de nem feltétel"
A feltétel nem teljesítése kizáró ok, az előny az nagyobb esély, azonos alapfeltételek mellett.
Ha az adatlapomon én azt írnám valamire, hogy ez és ez előny, az nyilván az én praktikussági, kényelmi, vagy szexuális beállítottságomat segítené. Ha ennek valaki nem felel meg, semmi gond, azért még ismerkedhetünk.
A Hölgyek adatlapja (mert itt ismét a férfiaké van pellengére állítva) :) semmiben sem különbözik az itt említett példákkal.
Magukat tökéletes külső és belső tulajdonságokkal felruházó hölgyek
(tisztelet a kivételnek) írnak olyan adatlapokat olyan elvárásokkal, aminek megfelelni szinte lehetetlen, (hisz mi is emberek vagyunk) és már az értelmesebbnek eleve elmegy a kedve az ismerkedéstől.

Nem feltétel, és előnyhalmazt kell az érdeklődőre rázúdítani, hanem olyan előnyökre utalni, hogy miket kap meg az érdeklődő, ha őt választja...
#460145 | 03. 02. 03:21
Kész pitsák meleg málék!
Rendelésre, kettesével
😅
Én arra gondolnék, hogy egy Dom vigyáz a szubjára, hiszen ami az övé, arra vigyáz...
Láttátok már a pasikat autót mosni? Na úgy kéne bánni a nőkkel is, mint a k. Ferrarival. 🚗🚘🏍
#460144 | 03. 02. 03:13
Baaaaassssszzztzuuuuus....
Ezt én nem fordítottam le magamnak!
Teljesen jó! Igazad van!
#460142 | 03. 01. 23:09
Mint Te is, már én is, mindent IS láttam itt az évek során. Megtörtént, hogy akivel beszélgettem, eltűnt, mikor a kérdésére, hogy van -e esetleg olyan domináns barátnőm, akit szintén szolgálhatna, nemmel feleltem. Érdekes volt a kezdeti nagy rajongás után a hirtelen csend, aztán rájöttem arra, amit az előző kommentben írtam és megértettem az okát.
Delila Deleted user
#460141 | 03. 01. 23:02
nagyon tetszik a dolog leforditása. maximálisan egyetértek Veled :)
#460140 | 03. 01. 22:56
Én azt is szeretem, mikor a szub férfi szeretné, hogy a dominája más nőknek is kölcsönadja. Lefordítva: nem vagyok hűséges, de ahhoz lusta, hogy nőt keressek. Persze, ha egy nőnek is a fétise, hogy a szolgáját más is használhatja, oké, de ne ez legyen már az elsődleges keresési szempont.
Deleted user
#460139 | 03. 01. 22:53
én azt még jobban szeretem, mikor a dom a szubját vezényli be, hogy még egy csajt keressen harmadiknak.

persze erre lehet azt mondani, hogy ezzel kedvez a szubjának, hogy olyan p**nát keressen, ami a csajnak is bejön.

de nekem ez az egész akkor sem tetszik.

régi szólás szerint kész pitsa, meleg málé
#460138 | 03. 01. 22:53
Szerintem nem baszol el semmit, én is így érzem. Mint valami álláshirdetés, előny, ha... A másik kedvencem, mikor azt írja az úriember az adatlapján, hogy helyed legyen! Így, felkiáltójellel. Ránk parancsol, hogy mi mindenről IS gondoskodjunk, ő meg nagy kegyesen leereszkedik szerény hajlékunkba? Na, azért a lófasznak is van vége!






 
aaaaaaaaaaaa