Más tollával ékeskedni

Blogs » Blog - FriDom » Más tollával ékeskedni
2014. 03. 07. 19:20 | Appeared: 1168x
A cím nem véletlen. Ugyanis azt találtam ki, hogy mások által megírt történet vázára, cselekményeire írok egy másikat, bizonyos elemeket akár átemelve az eredeti műből.

Amire ez készült, az itt érhető el: http://hu.smpixie.com/cikk/4298/2014-03-06/a-dontes

A söntés

A holdsugár fényei beszűrődtek az istállóba, lassan világosodott. Béla bekapcsolta a fejőgépet, szétnézett az istállóban és megállapította, sokan vannak körülötte. Sok tehén. További megállapításokat is tett. Pl. Sötétben minden tehén fekete. Meg tehén. És még büdös is van.

A tejes bödönön visszatükröződött alakja, elégedetlenül nézett bele. Bár épp csak elmúlt 30, elég szarul tartotta magát, sosem sportolt, és egészségtelenül táplálkozott. A haja régen sem volt hosszú, de most már erőteljesen kopaszodik, gumicsizmája a paraszti voltát hangsúlyozta.

Megint nehéz napja lesz, az istálló ganalyozása egyre nagyobb kihívásokat támasztott vele szemben. Megigazított micisapkáját és kezébe vette a lapátot.

A tegnap estén gondolkodott. Feleségével még mindig szenvedélyes a kapcsolat, viharos veszekedések, és utána még nagyobb békülős dugások jellemzik. Így nehezen csábult el az esti bálon, ami tulajdonképpen csak a helyi kocsmában tartott falusi mulatság volt.

Egy valahonnan ismerős, alacsony, középkorú, hosszú egyenes hajú nő hívatta meg magát egy italra, és ő lepődött meg a legjobban, hogy ki is fizette. A nő legalább 10 évvel volt idősebb nála, és pont olyan bénán, esetlenül ismerkedett vele, ahogy általában két vadidegen szokott, akik még soha nem látták egymást. Másodpercekig tartó, de óráknak tűnő kínos csönd, hümmögések, főleg Béla részéről. Na most mi f**t kérdezzek? gondolta magában Béla

Béla egész életében beosztott típus volt, a gazdaképző elvégzése után azonnal állást kapott egy tanyán, és azóta sem jutott feljebb az istállómesterségnél. A teheneknek ugyan parancsolhatott, de mivel azok pont leszarták mit mond nekik, így nem lett volna értelme. Most pedig zsongott a feje, de nem tudta eldönteni, hogy az italtól, vagy attól, hogy a nő mennyit beszél. Sokáig hallgatott, közben a pultot támasztotta, majd azt mondta: Fogd má’ be a pofád, vagy én fogom be! A nő egy pillanatra lefagyott, majd tovább folytatta.

Tudta, ma este megtörténik, ma este befogja a száját ennek a csajnak. Csak arra vágyott, hogy használja a száját, majd hogy utána állatiasan szeretkezzenek. Ezt a nőt akarta, most. Elindult, a nő szó nélkül követte. Felmásztak a Zetor traktor lépcsőjén és beültek a vezetőfülkébe. De a traktor hangja sem tudta elnyomni a nő hangját, aki útközben is folyamatosan pofázott, miközben átrobogtak a falun. Béla közben kétségbeesetten figyelte saját magát, nem ivott-e túl sokat, vajon meg lesz-e az izgalmi állapot. Azt már tudta, hova mennek, de mégis kicsit bizalmatlanul tekintett a mellette ülő nőre.

Szántóföldek közötti kietlen utakon döcögtek, végül egy kivilágítatlan tanyánál álltak meg. A sötétben nem lehetett látni a viskót.

Megérkeztünk.
Kiszálljak? - kérdezte a nő
Felőlem itt is maradhatsz B+! - vettette oda hanyagul Béla
Segítesz? Itt minden tiszta sár.
Mégis mi a f**ra számítottál, díszburkolatra? Ez nem a Hősök tere B+!

Ezután Béla hugyozott egy jót a traktor hátsó kerekénél, majd megindult a kunyhó felé. A viskóban pár lomon kívül (Pl. traktor féltengely) nem volt semmi. Ismét megállapította, hogy a viskónak szegényes a .... Szegényes a ló***t, nincs is berendezése. A tető már néhol berogyott és még a döngölt padló is keményebb, mint a sár a ház előtt. Visszament az ajtóba, a nő mostanra szánta rá magát, hogy kiszálljon a traktorból. A cipőit a kezében fogta, és besétált a viskóba. Béla az ajtófélfának támaszkodva rágyújtott egy cigire. Kis idő elteltével a nő hátulról átölelte, majd a keze az ágyékánál kezdett érdeklődni.

Béla kezdett megnyugodni, érezte, hogy elkezd lüktetni odalent és ez jó jel.

A nő elkezdte kigombolni a nadrágját, Béla eldobta a cigit, a karjánál fogva maga elé húzta a nőt. Ekkor vette észre, hogy a csajon már nincs ruha. Ott állt ez az ismerős nő előtte teljesen meztelenül, egy elhagyatott tanyán. Mondta volna, hogy térdre, de a nő megelőzte, beletérdelt a sárba, és finoman szájába vette Bélát. Megragadta a csaj haját, és félkemény farka akadálytalanul siklott ki-be a nő szájában. Végre nem beszél, gondolta.

Valami suhant a levegőben. DENEVÉREK! Bassza meg, itt denevérek is vannak?

Béla kurvára félt a denevérektől. Egészen pontosan azóta, mikor látta moziban a Batman - a denevérember című filmet Michael Keatonnal. És van az a jelenet, amikor a denevérek kirepülnek a barlangból. Persze, hogy miért, alakult ez így, azt a mai napig se tudja.

Szóval kiszolgáltatottnak érezte magát, agya üvölteni akart, segítségért kiáltani, csak tudta, a semmi közepén úgyse hallja senki.

Míg agya menekülni akart, csípője önkéntelenül mozgott. A denevérek közben elszálltak, - az ihlet is majdnem - idegszálai lassan megnyugodtak, és rögtön elöntötte az izgalom. Érezte, hogy nektárja kitörésre készen áll, de még nem akart kitörni, a teste további szexre vágyott, ezért hanyatt döntötte a csajt és úgy kezdte el dugni. Maga sem értette, hogyan lehet, de a nő most már nem hisztizett a sár miatt, pedig teljes testével benne feküdt. Béla keze is olyan lett, ahogy támasztotta magát, amivel a csaj formás melleit markolászta, vagy az arcát cirógatta. Aztán pozíciót váltottak és hátulról folytatta. Ez még jobban tetszett neki, mert mindenhez hozzáfért.

Markolta a nő mellét, húzta a haját, csapkodta a fenekét, egyre gyorsabban mozgott, zihált. A soha nem érzett kéjtől mindketten hangosan nyögtek, de egyszer minden jó véget ér...

Ám mielőtt véget ért volna, Béla belenyomta a nő fejét a sárba, majd hatalmasat élvezett. (A hölgy olvasók kedvéért, a nő is elélvezett :))

Ezután mindketten kiterülve feküdtek a langymeleg sárban és bámulták a csillagos eget, miközben Béla átkarolta az ismerős nőt, a feleségét.

A végére pedig egy ideillő atom sláger:

http://www.youtube.com/watch?v=UnhVXgjdfec

Comments (1)


Deleted user
#71019 | 2014. 03. 07. 22:21
Sokkal jobb, mint az eredeti, az túlzottan Mr. Gray-es...:)