10. A büntetés

Blogs » Blog - Feketehold » 10. A büntetés
2021. 08. 19. 01:26 | Appeared: 924x
Alex végre üzenetet küldött: The River Bar, Aquincum Hotel, péntek, 18:15. bugyi nélkül, anál plugban.
Hihetetlen boldogságot éreztem, hiszen már több mint egy hónapja nem keresett engem és határozottan megtiltotta, hogy bármilyen formában megpróbáljam felvenni vele a kapcsolatot. Ugyanis megint hibáztam és ezért ő megbüntetett.

Féltékeny voltam, mert egyre nagyobb népszerűségre tett szert a hölgyek körében az egyik közösségi oldalon és ő a számomra legnagyobb büntetést szabta ki, felfüggesztette velem a kapcsolatot.
Teljes mértékben igaza volt és rettenetesen szégyelltem is magam miatta.
Hiszen a féltékenység nem más, mint bizalmatlanság, amellyel megkérdőjelezem az ő legnagyobb erényeit: az őszinteségét, egyenességét, megbízhatóságát és ugyanakkor az irántam való érzéseit is.
Erre kaptam az egy hónapnyi időt, ezen gondolkodni. Rettenetesen hiányzott Alex, mert hosszú idő óta ő az a férfi, aki megtalálta a kulcsot hozzám, aki igazán hatni tud rám. Számomra ő a tökéletes férfi. Olyan, mint egy különleges vegyület, például egy parfüm. Sok parfümben megtalálhatók az összetevői, de az arányok, ami igazán egyedivé és különlegessé teszik. És én ezt a parfümöt egyenesen imádom!

Tehát teljes erőbedobással készültem a pénteki randevúnkra, amelynek helyszíne a kedvenc négycsillagos szállodánk volt. Elmentem fodrászhoz, kozmetikushoz és manikűröshöz is és beszereztem egy gyönyörű, vörös, mélyen dekoltált csipkeruhát is, hozzáillő, magas sarkú lakkcipővel. Alex kedvelte rajtam a Lancome la vie est belle parfümömet, amely édeskésen fűszeres illatával fülledt erotikát ígérően lepte be a körülöttem lévő teret.
Szigorú Szerelmem szerette sokféleképpen próbára tenni az engedelmességem, például gyakran adott meg nehezebben megjegyezhető időpontokat a találkozókra és a pontatlanság nála főbenjáró bűnnek számított.

Ezúttal még jobban igyekeztem pontosan és tökéletes formában megjelenni a találkozónk helyszínén, a River Bárban.
Alex már ott ült egy félreeső sarokban egy asztalnál és kólát ivott éppen. Sötét öltönyben volt, világosszürke inggel és egy fekete, elegáns bőrcipőben. A mobiljával volt elfoglalva, de amint odaléptem hozzá, letette és udvariasan hellyel kínált. Próbált szigorú arcot vágni, hiszen ilyen "könnyen" nem úszhatom meg a büntetésem, de a szeme sarkában lévő csillogásból láttam a titokban megbúvó mosolyt is az arcán.

- Mit szeretnél inni Luna? - kérdezte a férfi, miközben a szemeivel alaposan végigmért.
- Jól esne egy kapucsínó, Alex - válaszoltam mosolyogva, mélyen a szemébe nézve és a fantáziám már a következő órák elképzelt eseményei felé kalandozott.
Alex rendelt mindkettőnknek egy-egy kapucsínót, az egyiket külön tejszínnel. Meglepődtem ezen, mert sosem kért külön tejszínt a kapucsínóhoz és, amikor rákérdeztem, arcán egy fél mosollyal rám kacsintott. Miközben a kávét iszogattuk és beszélgetni kezdtünk, a férfi egyszer csak belemártotta a mutatóujját a habba és a számhoz közelítette.

Engedelmesen kinyitottam a számat és játékos "kiscicaként" először csak nyalogatni kezdtem az ujját, majd bekaptam és szopogatni kezdtem. A férfi eközben a másik kezével a combomat simogatta és a következő pillanatban már az ujja mélyen a puncimban járt. Ekkor már egyre szaporábban vettem a levegőt és halkan sóhajtozni kezdtem. Majd egyszer csak Alex egy mozdulattal kiöntötte a tejszínt a kávéjába és a kiürült tejszínes pohárkával kisietett a mosdóba . Pár perc múlva arcán sejtelmes mosollyal megjelent és átnyújtotta nekem az ekkor már nem üres tejszínes pohárkát.
- Tessék Szépségem, tudom, hogy a kávét extra adag tejszínnel szereted igazán!
- Igen Alex, de annyira finom itt a kávé, hogy inkább tisztán innám! És elkezdtem szépen, lassan kinyalogatni a különleges, "laktózmentes tejszínt" a pohárkából, közben a szerelmem szemeiben láttam újra azt a semmivel sem összekeverhető csillogás, mint mindig, amikor a kedvére teszek.

- Luna, vettem ki szobát, gyere, menjünk fel! - szólalt meg a férfi.
- Rendben Alex, követlek! -majd elindultunk a süppedős, bordó szőnyegen a lift felé. Éreztem, hogy a pulzusom már egyre hevesebben ver, már nagyon vágytam az illatára, a hangjára és az érintésére.

Miután beléptünk az elegáns, tágas szobába, ekképpen szólt hozzám :
- Vedd le a ruhád, mindent és feküdj az ágyra, hanyatt!
- Igen Alex, máris! - válaszoltam izgatottan.

Amint az ágyon feküdtem, az ajtón kopogás hallatszott. Alex ennyit mondott nekem:
- Maradj úgy, ahogyan vagy, ne mozdulj! - majd kinyitotta az ajtót, amin egy szőke, miniruhás, fiatal nő lépett, inkább billegett be a szobába.
- Helló Alex! - szólalt meg kissé affektálva a kiscsaj
- Szia Nicol! Dobd le a ruhád gyorsan! - válaszolt a férfi, majd odavezette a nőt az ágyhoz, amin én meztelenül feküdtem és arra utasította, hogy kutyapózban kerüljön fölém úgy , hogy a puncija a fejemhez essen. Ekkor Alex megragadta a nő fenekét és elkezdte először finoman, majd egyre erősebben baszni. Én pedig ott feküdtem érintetlenül és végig kellett néznem, ahogy a szerelmem egy idegen nő kefél egyre nagyobb szenvedéllyel az arcomtól néhány centire.

Pár perc múlva Alex hatalmasat élvezett és végül a nő hüvelyéből kicsurgó spermáját megkaphattam a számba. Ezután elküldte a nőt, akinek távozáskor kifizette a szolgálatait, majd így szólt hozzám:
- Most pedig te is menj haza Luna és remélem, megjegyezted, hogy a féltékenységeddel fényévekre taszítasz magadtól!

Ha velem akarsz maradni, bíznod kell bennem! Én nem hűséget ígérek neked, hanem őszinteséget és ezt várom el tőled is, viszont! Ezáltal lesz igazán mély a kapcsolatunk, ha őszinteség és bizalom van! Ha van valami különleges vágyad, beszéljünk róla, őszintén!

Egyébként befizettem egy wellness hétvégére, egy balatoni négycsillagos szállodába. Reggel 8-kor ott leszek érted és szeretném, ha az összes játékodat bepakolnád a legkurvásabb ruháiddal és fehérneműiddel együtt!
- Játszani fogunk! - mondta ellentmondást nem tűrően a férfi.
- Rendben Alex, köszönöm és várni foglak reggel! - válaszoltam neki.
Ekkor megragadta a tarkómnál a hajamat és hosszan, de vadul megcsókolt
- Hiányoztál szuka! -

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.