Re: Mit vár és mit ad
(Reaction to: deleted blog)

Blogs » Blog - fecodebrecen » Re: Mit vár és mit ad
fecodebrecen (41)
Dominant, Fetisist
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2024. 01. (1)
01. 18. 20:45 | Appeared: 250x
Mítmárkit, így hívják.
És ebbe a formába ezek a lehetőségek tartoznak!
Ilyen klasszikusan a tinder, de az ittenihez hasonló tematikus oldalak is. Van 1-2 kép (már ha van, mert sokszor nincs kép még tinderen sem, itt meg pláne, mert ha feltéved a szomszéd akkor lessz szemkerekedés), van 2-3 semmitmondó mondat, és van 5-10 másodperced eldönteni hogy szimpatikus-e vagy sem. Mindenki ennyiről dönt igazából. Én is, Te is, mindenki.
Ha nem szimpi akkor kb azonnal helló van, nem lesz második, harmadik, sokadik lehetőséged, ez nem a kiskunbüdösfütykösi plébániai farsang, hogy aki a bóléstál mellett ácsorog mert nem táncol vele senki annál be próbálkozhatsz 10 percenként, aztán egyre nő a pozitív válasz esélye.
Ez a formátum sajátossága, fogadd el!
Hát igen, lehet épp azért mentél a lecsóba mert rossz pillanatban voltál ott, épp más után sóvárgott, vagy rossz napja volt, lehet hogy máskor simán elkezdett volna veled beszélgetni, csak épp akkor nem, de ennek nincs jelentőssége, bepróbálkoztál, ő lepattintott aztán ennyi a sztori. kb nincs második esély sehol, mondjuk legtöbbször második próbálkozás sem.

É hogy miért csak azt mondja, hogy ő mit vár el? Mert ilyen a világ amiben élünk. Ahogy Te arra vagy kiváncsi, hogy Te mit kaphatnál tőle, az Ő számára meg az a fontos, hogy Ő mit kap (ott maradt kisebbik rántotthús esete. Nemrég volt egy nagyon jó mondat a Balázsékban: A Te boldogságod az Ő haragjukkal szemben.

És igen, legtöbben válogatósak vagyunk. Van egy elképzelésünk, hogy kit keresünk, és aki nem fér bele az nem fér bele. Sorry. Nagy a tenger, sok a hal, előbb utóbb majd jön a megfelelő. Vagy nem... Hát az szopás...
Régen nem így volt. régen elvált nő két gyerekkel selejtes áru volt, hiába volt szép, fiatal, nimpho, kb bárki vihette aki bevállalta, így középszerű pasik szerezhettek sokkal jobb nőket... Szerencsére ez már nem így van, így a nők válogathatnak. Gyerekkel is, elváltan is, 40 pluszos vénleányként is. Jobb ez így szerintem.
Reactions: Valóságok.

Comments (2)


The comments are only available after login.