Imádom a munkám - Part II

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Imádom a munkám - Part II
2015. 12. 21. 18:00 | Appeared: 1083x
Nem is kellett neki sok, és mosolyogva egrecíroztatni kezdett.
- Ne arra, menj!
Én először csak csúnyán néztem rá. Adjuk meg neki az esélyt, hogy megbánja az engedetlenségét. De nem. Ő folytatta.
- Itt jobb kellett volna menned!
Én pedig hallgattam rá.
- Szóval jobbra? – néztem rá morcosan.
- Legyen. Akkor jobbra megyünk.
És lefordultam jobbra egy sötét, szűk kis utcába. Félre álltam.
- Szóval nem bírsz csendben maradni. Mit mondtam, mi lesz, ha nem maradsz kussban?
- Megtörsz?!
- Valami olyasmi… - majd elkaptam a nyakát, megszorított erősen és lesmároltam.
A hirtelen mozdulattól megijedt. Provokált, mégsem számított rá, hogy ott azonnal nekiugrom. Én pedig csak szorítottam a nyakát és dugtam a nyelvem a szájába. Mikor megfogta a karom, felpofoztam. Levegőért kapkodott. De a szuszogás mellett nyögdécselt is. Élvezte, még ha félt is kicsit.
- A kezemben vagy! Vésd ezt jól abba a csinos kis buksidba!
- Nem félek tőled. – pimaszkodott.
- Nem is kell félned. Egyelőre beérem azzal, ha befogod a szád, ahogy utasítottalak.
- Úgy fest, ha beszélek majd befogod te. – és kajánul vigyorgott egyet.
Élvezte, hogy provokál. Én pedig élveztem, hogy provokálnak. Több sem kellett, lehúztam a zipzárt a nadrágomon, kicsatoltam az övét, a hajába markoltam, és a fejét a farkamra húztam. A könyökömmel lenyomtam a hátát, hogy ne tudja elvenni a fejét. Tövig nyomtam a torkába a farkam és rohadtul élveztem a helyzetet. Valamit még motyogott, de megszorítottam a haját és fel le hóztam a fejét a farkamon.
- Talán így most csendben maradsz. – és tovább hajtottam, amerre a GPS vitt.
Néha nehéz volt kormányozni, váltani, és lent tartani a fejét. De megérte. Hamarosan megérkeztünk, gyorsan leparkoltam, és befejeztem amit elkezdtem. Beletúrtam a hajába, megszorítottam két kézzel a fejét, és alaposan megkúrtam a száját. Mikor tele élveztem, elengedtem a fejét. Ő pedig mint egy lelkes pornós az utolsó cseppig szívott. Épp rá akartam parancsolni, hogy nyelje le. De felemelte a fejét, és már csak annyit láttam, hogy egy nagyot nyel. Az ujjával megtörli a szája szélét, majd pimaszul lenyalja. Ez mocskos kis ribanc hogy szeret szopni…
- Mintha valami megtörést emlegettél volna, de eddig csak kísérőt kaptam a borhoz.
Tele volt a hangja önteltséggel. Provokált. Tényleg nem lesz könnyű megtörni. De még ma este látni fogom a könnycseppet a szemében!
---- Aki nem érdeklődik a BDSM iránt, annak a továbbiakat nem ajánlom. Inkább most lapozzon tovább! ----
Elindultunk a lépcsőház felé. Beütötte a kapukódot, én pedig udvariasan ajtót nyitottam. Ahogy előre ment, iszonyat nagyot csaptam a seggére, amitől ő csak még jobban riszálta. Beérvén a kapun megragadtam a csuklóját és magamhoz rántottam. A kezeit hátra tekerve magamhoz szorítottam, a combját a derekamra fonta én pedig vadul lesmároltam. Az ajka puha és nedves volt. Szinte falta a nyelvem, szívta a szájába. Végig simítottam a combját, be a szoknyája alá, ami a lábemeléstől eléggé felcsúszott. Akkor vettem észre, hogy nincs rajta bugyi. Ezt a ribancot! Fogadjunk így tervezte az egészet. Az ujjam hegyével masszírozni kezdtem a punciját. Mikor kellően belelkesült és már nem tudta eldönteni, hogy szuszogjon vagy szopja a nyelvem, alulról a puncijára csaptam a tenyeremmel és ellöktem magam elé.
- Mozdulj, ribanc!
Csak mosolygott és elindult a lifthez. Végig siklott a fejemen, hogy mi mindent lehetne a liftben is csinálni, de mielőbb ajtón belülre akartam érni. Iszonyatosan vágytam a testére! Szóval a liftben hárítottam. Valahányszor rám akart mászni, ellöktem, vagy a hajába markolva elhúztam magamtól. A hatodikra érvén ismét a hajába túrtam. Nyakörv nem volt kéznél, így a haját használtam póráz gyanánt. Ment előttem, mint egy jól idomított kiskutya. Végre megérkeztünk. Nyílik az ajtó. Szinte belöktem rajta. Majdnem elesett a tűsarkújában. Micsoda egy szexy dög! De nem eresztettem el, megrántottam a hajánál fogva és vissza húztam magamhoz, háttal nekem. A kezeit a karommal szorítottam a teste mellé. Hátulról előre nyúlva megfogtam a nyakát, oldalra hajlítottam a fejét és végig nyaltam a nyakát.
- Szóval itt laksz…
- Itt.
Gyönyörű, modern lakása volt. Minden makulátlan, tisztaság, rend. Látszott rajta, hogy megvan mindene. Naponta legalább 2x takaríthattak nála, sehol semmi elmozdulva, kép megbillenve a falon. Pedáns volt. Hát akkor forgassuk fel egy kicsit a világod, gondoltam magamban. Meg voltam róla győződve, hogy valahol ott lapul a domina szerkója a fiókban a különböző fenyítőeszközökkel egyetemben.
- Hol tartod a játékszereid?
Bevezetett a hálóba, és kihúzott egy fiókot. Egy kicsit csalódott voltam. Semmi szado-mazo cucc. Csak vagy egy tucat vibrátor és csikló izgató a legkülönbözőbb méretekben és formában.
- És a bilincs? A kötél? A korbács?
- Mi az? A két kezed nem elég?
Ezt már nem tűrtem. Megfordítottam és felpofoztam. Ő pedig kéjesen felnyögött. Látszott rajta, hogy élvezi a fájdalmat. Igazi kis mazoista dög.
- Ugye tudod, hogy ezt miért kaptad?
- A simogatást? – gúnyolódott.
Én pedig ismét felpofoztam.
- Nem leszel sokáig ilyen kemény, meglátod!
- Remélem, te viszont igen. – és megmarkolta a farkam.
- Nagy ribanc vagy, ugye tudod?
Csak mosolygott. Nem szólt egy szót sem. Egyenesen a szemembe nézett, és szinte csillogott, ragyogott.
- Szóval semmi kötél? Bilincs?
- Talán így nem bírsz el velem? – csak pimaszkodik. Talán már nem is hiszi, hogy megbüntetem. De akkor is lassan, sokáig élvezve fogok vele játszani!
- Hol tárolod a fehérneműid?
- Talán csak nem fel akarod venni a tangám? – nevetett rám.
Ezt már nem hagytam annyiban. Megragadtam a nyakát, és a falnak nyomtam. Felnyögött. Én pedig felpofoztam.
- Szemtelenkedj csak…
- Én olyat nem szoktam. – mosolygott rám megint gúnyosan.
Én pedig ismét felpofoztam. Még jobban megszorítottam a nyakát. A kezeit önkéntelenül tette a feje mellé, megadva magát teljesen. A lábaimmal szét rúgtam a lábait terpeszbe és benyúltam alá. Masszírozni kezdtem a punciját erősen, miközben szorítottam a nyakát. Már alig kapott levegőt, mikor a kezemhez kapott. De nem eresztettem, csak egyre erősebben masszíroztam a punciját. Vágyának nedve teljesen beterítette a tenyerem. Majd eresztettem a szorításból a nyakán, de nem engedtem el. A puncinedves ujjaim a szájába adtam, és dugni kezdtem a száját, míg öklendezni kezdett. De tovább falta, nem eresztette, húzta vissza a szájába, én pedig egyre lelkesebben folytattam. A nyála folyott az ujjaim mellett a szájából. Kirántottam a kezem és felpofoztam. Nevetett, miközben kéjesen felnyögött a pofontól. A nyakánál fogva elhúztam a faltól és levettem róla a kabátját.
- Még egyszer kérdem: hol a fehérnemüs fiókod? – és egyből felpofoztam, hogy meggondolja, akar e pimaszkodni.
Odaléptem, ahova mutatott, kihúztam a fiókot és túrni kezdtem benne.
- Ez jó lesz… - és kivettem egy harisnyanadrágot belőle. Majd még egyet és még egyet. Végül kerestem egy vastag feketét is és az ágyra dobtam mindet.
Odaléptem hozzá, megragadtam a csuklóját, erősen megszorítottam és az ágyra rántottam. Hassal érkezett rá, én gyorsan mögé léptem, két kezemmel a seggére csaptam, a térdemmel az ágyra nyomtam. Megfogtam az egyik masszívabbnak tűnő harisnyát és a nyaka köré hurkoltam. A száraik a hátracsavart csuklójára kötözve megszorítottam.
- Ficánkolj csak, de meg ne fojtsd magad! – és ismét a seggére csaptam.
A fekete harisnyával bekötöttem a szemét.
- A szád szabadon hagyom, ha esetleg könyörögni szeretnél, mert túlságosan fáj.
- Mi? Nem hallom, mert valami marha bekötözte a füleim.
Még itt is pimaszkodik. Hát leültem az ágy szélére, az ölembe húztam, keresztbe fektettem a térdemen, és a seggére csaptam. Majd ismét. Ő pedig csak felsóhajtott, mint aki rohadtul élvezni. Én újra lecsaptam. Majd újra és újra a feszes kis seggére. És nolám. Neki is van fájdalomküszöbe. A tizenötödik körül már felszisszent. Hmm…
- Csak ennyit bírnál, ribanc? – gúnyolódtam most én.
- Nyazsgem!
Még egy rohadt nagyot csaptam a seggére, amire picit felsikított. Majd a két kezemmel szétfeszítettem a seggét, és tettem, amire kért. Végig nyaltam a nyelvemmel. Halk sóhaj kísérte a mozdulatom, de nem hagytam sokáig élvezkedni. A hajába markolva húztam fel magamról, ő pedig sziszegve követte a kezem. Magam elé állítottam, és végig simítottam az arcát. Csak úgy fúrta a fejét a tenyerembe. Nahát, ha kitörölném a fejemből az elmúlt 1 – 1,5 órát, azt hinném, egy bújós kiscica áll előttem. De akkor miért lenne hátrakötözve a keze, és miért vertem volna pirosra a seggét?! Az elmélkedés helyett inkább levettem a kezem az arcáról és felpofoztam. Nem számított rá, a szeme bekötve, nem tudott felkészülni rá. De még így is csak megnyalta a száját. Megragadtam a blúza nyakát, és egy határozott mozdulattal széttéptem.
- Megőrültél? Ez egy tizenezer forintos blúz volt.
- Akkor te őrültél meg, hogy ennyi pénzt kiadtál érte. Most nézd, milyen szar a minősége, egy gombja sincs már a helyén. – és csak nevettem.
- Csak egy sznob kis kurva vagy, menő cuccokban. De ma este megtanítom, hol a helyed.
- Igazán? Na és hol?
- Pont itt, előttem. – és azzal a lendülettel a mellére csaptam.
Kikapcsoltam a melltartóját elől, és a blúzával együtt hátra csúsztattam a hátrakötözött karjára. Nem csak a segge volt feszes és formás. A mellei is gyönyörűek voltak, feszesek, kerekek, a bimbói pedig csak úgy ágaskodtak. Ujjaim közé vettem őket, és finoman morzsolni kezdtem.
- Tudod, folyton pimaszkodsz velem, és sosem számolsz a következményekkel.
- Mif…. – de már nem tudta befejezni, mert mindkét bimbóját megszorítottam és két irányba csavarni kezdtem.
A térde összerogyott, kissé megbicsaklott a fájdalomtól. Egyből felpofoztam.
- Eddig elég nagy volt a szád. Máris feladod?
- Kapd be!
Én pedig bekaptam. Körbe – körbe nyalogatni kezdtem a bimbóját, egyre erősebben szívtam a számba. Nyögdécselt, és egy pillanatra elfelejtette, hogy mi történik vele. Ezt nem hagyhattam. Ráharaptam a bimbójára. A másikat a kezemmel szorítottam egyre erősebben, majd mikor már jajgatott, rácsaptam a tenyeremmel.
- Akkor sem fogsz megtörni! – hangzott tőle ismét.
- Fogadjunk? A játékszerem vagy! A tulajdonom! Amivel azt teszek, ami jól esik.
- Amit eddig csináltál, az jól esett, aranyos vagy. – folytatta a szemtelenkedést.
- Dacolj csak, hergelj fel! Tudom, hogy élvezed, ha fájdalmat okozok neked. – és erősen megmarkoltam a melleit. Szorítottam, csavartam, ő pedig felnyögött, a fejét hátrahajtva élvezte. Tulajdonképpen így utólag szinte végig élvezte a fájdalmat, amikor számított rá. A meglepetésszerűekkel viszont nem nagyon tudott mit kezdeni.
- SOSEM fogsz megtörni! – hangoztatta újfent.
- Nekem te csak egy betörni való kis kurva vagy. Egy játék. Ma éjjel az enyém vagy. Nem tehetsz ellene semmit.
Szuszogott, nyögött, ahogy kurvának és a tulajdonomnak neveztem.
Felálltam, egyik kezemmel a lába közé nyúltam és ujjazni kezdtem. A másik kezemmel a háta mögé nyúltam, ahol a kezei a nyakához voltak kötve. Megfogtam a kötelét és húzni kezdtem, hogy az szoruljon a nyakán. Egyre vadabbul ujjaztam, míg végül majdnem elélvezett.
- Nem bírtad volna sokáig, ha hagyom… Így ki vagy éhezve? Látod, egy férfi sem akar hozzád érni! Nem kellesz senkinek! Egy ócska kis szajha vagy!
- Baszd meg! – vágta hozzám elcsukló hangon.
Hoppá! Megvan az érzékeny pontja. Tényleg nagyon magányos, és ebbe most csúnyán beletrafáltam. Megfogtam az állát, felemeltem a fejét és megcsókoltam. El akarta húzni a fejét. Dühös volt rám. Tényleg érzékeny pontot érintettem. Elkezdtem hát simogatni a punciját, hogy elvonjam a figyelmét. Nem kellett hozzá sok, és máris a gyönyörre koncentrált. Mikor már kellően hangosan nyögött, a puncijára csaptam. Félreálltam előle és az ágyra löktem. Hanyatt fordítottam és leszorítottam a nyakát. A másik kezemmel kicsatoltam az övem és kihúztam a nadrágomból. Félbehajtottam, majd a combtövére csaptam vele. Felnyögött megint. Én pedig újra lecsaptam. Szorítottam a nyakán. Emelte a fejét, mintha csak kérné, hogy még! Erősebben szorítsam. Majd újra lecsaptam a combjára az övemmel. Mikor eleresztettem, kapkodott a levegőért, de nem sipákolt, nem nyafogott. Élvezte a fojtogatást. Szét feszítettem a lábait és közéjük térdeltem. A mutatóujjammal masszírozni kezdtem a csiklóját, majd egy hirtelen mozdulattal feldugtam neki. Durván ujjazni kezdtem, miközben a másik kezemmel a csiklójára csaptam. A teste csak úgy vonaglott, nyomra erősen rá magát az ujjamra, emelte a csípőjét mikor lesújtottam. Majdnem elélvezett, de nem hagytam. Mikor már remegett a teste, a kezemmel leszorítottam a szeméremdombját az ágyra, az ujjam a puncijában hagytam és nem mozdítottam. A teste rángatózott és szentségelt. De nem engedtem elélvezni.
- Szeretnél elélvezni?
- Kapd be! – förmedt rám.
- Így pedig nem fogsz…
- Rohadj meg!
- Majd ha szépen kérsz! Nem is! Majd ha könyörögsz!
- Szadista állat!
Kirántottam az ujjam a puncijából és felpofoztam.
- Köszönöm! Édes vagy, amikor bókolsz! – és nevettem.
Ettől feldühödött megint. Én pedig gyorsan a hasára vágtam, elé térdeltem, és tövig nyomtam a farkam a szájába. Keményen baszni kezdtem, mélyen, gyorsan és durván. Hol a tarkójánál fogva szorítottam a farkamra, hogy a haját markolva tartottam a fejét, hogy kéjem tárgya legyen. Úgy megbasztam a száját, hogy a könnye is kicsordult. Mindent összenyáladzott, köhögött, fulldokolt. Istenesen megkúrtam a száját. A végén pedig megint egy hatalmasat élveztem, beterítve az arcát.
- Látod, ilyen, mikor valaki elélvez. Szeretnél te is?
- Baszódj meg! – köhécselte. Dühös volt, de azért a nyelvével minden cseppet felnyalt az arcáról, amit ért.
- És még a játékszereket elő sem vettük a fiókból… - folytattam a gondolatot.
Kihasználva, hogy még mindig nehezen kap levegőt, kicsit köhécsel, eloldoztam a kezét. Gyorsan rátérdeltem, hogy ne tudjon ficánkolni. A másik kezét addig az ágykerethez kötöztem szorosan. Majd az eddig lefogott kezét is. Megragadtam a lábait és meghúztam az ágy vége felé. A kötele megfeszült, alig tudott mozogni. Lerángattam a szoknyáját, majd a bokáira is kerítettem némi kötélnek valót, és a lábtartó kerethez kötöztem.
- Gyönyörű látványt nyújtasz így kifeszítve, ugye tudod? –és kiszórtam a játékszereit mellé az ágyra.

Comments (0)


The comments are only available after login.