Egy kellemes szombati ebéd látképe

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Egy kellemes szombati ebéd látképe
2014. 06. 25. 09:44 | Appeared: 908x
A következő történet jutott eszembe... A párom legjobb barátnője vagy. Tudni kell a páromról, hogy álmaim nője, nimfomán, bisex, perverz, és minden vágyamat kielégíti. Meghívunk ebédre a nyaralónkba. Persze a párom tud rólad ezt - azt, nem véletlen a meghívás. Te is tudsz rólunk ezt - azt, nem véletlen jössz várakozásokkal teli...
Az asztalnál velünk szemben ülsz. Mi diszkréten játszadozunk az asztal alatt, amit persze sosem lehet "eléggé" diszkréten csinálni. A spontán mosolyaidból látjuk, hogy tetszik neked, ahogy húzunk. A könnyed ebéd végén párom fülébe súgok. Ő feláll, elpakol, majd kihozza a desszertet, amit letesz elénk. Először eléd, majd magunk elé. A szemembe néz, és elmosolyodik. Rád pillant, te is elmosolyodsz. Ismét eltűnik egy rövid időre, majd mikor megjelenik, odalép melléd, finoman beletúr a hajadba. A szíved elkezd egyre hevesebben verni. Ezt vártad, de nem tudtad, milyen hatást vált ki belőled. A legjobb barátnőd most végre a tiéd lesz, végre átélheted azt, amit ő már átélt mellettem, és amiről a csajos estéken mesélni szokott. Ahogy ujjai a hajadba fonódnak, hirtelen belemarkol, hátra rántja a fejed, és felhúz a székből. Te ösztönösen követed. Odavezet elém, te pedig engedelmeskedsz neki. Egy könnyed rántással széttépem lenge kis blúzod, és lerángatom rólad az amúgy sem hosszú szoknyád. Ott állsz előttem egy szál fehérnemű szettben. Persze tudtad jól, mi vár itt rád, ezért te is készültél az alkalomra. A legszexybb szerelésed vetted fel, és most abban pompázol előttünk.
Miután kigyönyörködtem magam feszes testeden, hosszú vékony lábaidon, a páromra nézek, és kiadom a vezényszót: "Rajta!"
Ő visszavezet téged a székedre, lenyom rá, és rád parancsol: "Itt maradsz!" A tálalóhoz lép a hátad mögött, s kihúzza a fiókját. Előkerülnek a kezdeti eszközök. Te nem látod, csak hallod a zajokat. Valami fémes súrlódást hallasz, s szinte azonnal bilincs csattan a csuklódon, a kezeid pedig hamar a szék háta mögött találod. A következő, amivel felékszerezünk egy szájpecek lesz. Megadóan tűröd, hogy a golyót a szádba húzza a szíjakkal a hátad mögül. De hogy biztosra menjünk, a bokáidat is oda szíjazza a szék lábához, a testedet pedig a melleid alatt s felett szorosan a székhez kötözi.

Miután ezek megvannak, ő visszaül mellém. Kinyújtom neki a nyelvem, ő pedig tudja mi a dolga. Odahajol, bekapja, majd szopni kezdi. De nem hagyom neki sokáig. Jó étvágyat kívánok a desszerthez, és nekilátunk. Te ott ülsz velünk szemben, kikötözve, kiszolgáltatva. Mi jóízűen eszünk, játszadozunk, és elkezdjük megbeszélni, mit fogunk tenni veled, milyen megalázó és szexuálisan kínzó válogatott játékokat csinálunk majd a desszert után, amit nagyon lassan fogyasztunk. Te pedig csak hallgatod a válogatást és egyre jobban várod, hogy végezzünk a desszerttel és te is terítékre kerülj. Mivel hagyni kell, hogy az ebéd kicsit leüljön, nagyon nagyon hosszan csak verbálisan kúrunk szét, te pedig egyre nedvesebben hallgatod, miféle játékokat, S Mókákat akarunk kiélni rajtad... A lehető legdirektebben ecseteljük, milyen eszközökkel mit fogunk tenni és élvezettel nézzük minden reakciód.

Comments (0)


The comments are only available after login.