Eszembe jutott..

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Eszembe jutott..
2014. 02. 03. 17:31 | Appeared: 963x
Eszembe jutott az első alkalom, mikor még csak vágytam rá, hogy gátlások nélkül éljem át, amit addig csak a fantázia világában mertem. Mikor először döntöttem hanyatt úgy egy nőt, hogy nem féltem attól, vajh ez most jó e neki. Csak az ágyra vágtam, mert tudtam, hogy akarja. Bármit is teszek vele, akarni fogja. Szinte most is átjárja testem minden porcikáját az a kéj, ami akkor végig bizsergett testemen. Mikor először fordítottam hasra egy nőt, hogy úgy megdugjam, mint egy kis kurvát. A kezeit a háta mögé csavartam, a hajába markolva a fejét hátra húztam, s ő tartotta a fenekét, és várta, hogy jól seggbe kúrjam. Az első...

Akkor még nem is sejtettem, hogy mivé fajul ez tovább. Eszembe sem jutott az a bizonyos négy betű. Csak egy vad dugás volt. Csak egy lépés az úton.

S most mégjobban szomjazom, mint valaha. Hogy mire? Egy új "elsőre". Hogy a megfelelő személyjel valami új, vadító, mámorító dolgot éljek át. Ami persze már messze túlmutat a jó öreg hajtépős szexen, a "leribancozáson", a pofonokon. Ami fájdalmas, ami megalázó, ami perverz, s ami új! Még foggalmam sincs arról, hogy mi lesz az, s kivel. De lesz! Tudom!

S hogy honnan jutott ez aaz eszembe? Magam sem tudom. Talán egyik nagy kedvencemről, Amber Rayne-ről, miután ma megláttam valakinek az oldalán egy videóját. Beindította a fantáziám. Amit ez a nő elvisel és élvez... Az a kéj ami a szemébe van, mikor felpofozzák, vagy brutálisan szétkefélik, miközben a kötelektől mozdulni sem tud... Az valami bikavadító!
Egyik kedvenc videóm tőle:
http://www.vid2c.com/video/224157/hogtied-amber-rayne?utm_source=referrer&utm_medium=ref&utm_campaign=alexz

Aki ismeri a műveit, és erre vágyik (és persze emgfelel az adatlapomon leírtaknak), ne habozzon megkeresni... :)

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.