Ma nincs kedvem szeretkezni.

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Ma nincs kedvem szeretkezni.
2013. 08. 27. 15:21 | Appeared: 1033x
Keywords: harisnya
... Aznap este fáradtan értem haza. Ő ajtót nyitott. Ott állt előttem egy szál fekete selyem köntösben, fekete tűsarkúban és fekete harisnyanadrágban. Ahogy kinyílt az ajtó, a huzat parányit fellebbentette a köntösét, mely derekánál volt összekötve. Láttam, hogy a harisnyanadrág alatt nincs bugyi. Tudta jól, mire gerjedek, mi izgat fel, mire vágyom. Adtam egy csókot, majd végig simítottam az arcát miközben erőt vettem magamon, s rá mosolyogtam. Majd szó nélkül bementem a fürdőbe gyorsan lezuhanyozni.

Mire bementem a hálószobába, Ő ott feküdt az ágyon. A köntöse kibontva, félig félrehajtva. A bal melle éppen hogy kivillant, mintha csak véletlen lenne, ahogy hanyatt vágta magát az ágyon. De én csak annyit mondtam:
- Ma nincs kedvem szeretkezni!
Elszomorodott. Láttam a száján lekonyulni az örömet, melyet az utánam áhitozott várakozást követő érkezésem okozott. Majd így folytattam:
- Fáradt vagyok szívem, hosszú nap áll mögöttem. Egy dologra vágyom csak! Kényeztetésre. Használni akarlak, kiélni a perverziómat, a vágyaimat rajtad.
Ismét mosoly került az arcára. Előbb összehúzta köntösét magán, visszakötözte, majd az oldalára fordulva az ágy széléhez hajolt. Lenyúlt mellé. Felemelt egy kosarat, majd a tartalmát mosolyogva a mellkasomra, arcomra borította. A közös játékaink során összegyűjtött, többnyire szétszakított, mocskos játékok emlékeit idéző óriási harisnyaköteg volt az. Nem mozdultam pár másodpercig. Vettem egy nagy levegőt, magamba gyűjtve a játékszerek mámorító érzését. Aztán az arcomhoz nyúltam, s lassan lejjebb toltam a hatalmas kupac harisnyaköteget. Különböző színű, anyagú, mintájú harisnyanadrágok, combfixek hevertek szerte testemen. Aztán csak annyit láttam, hogy felül az ágyon, kezeit felemeli maga mellé és vár. Én is felültem. Odafordultam hozzá. Lassan kikötöztem a köntösét, majd félretoltam csodálatos kebleiről. Közben megcsodáltam minden vonulatát. Lélegzetelállító volt. Majd finoman, de határozottan rászóltam:
- Vetkőzz!
Miután lassan levetette a selymet magáról, vágyakozva végigsimította testét. A kéj érzete tükröződött arcáról. Kíváncsiskodva elkezdett kutakodni az immár az ölemben heverő kupacban, majd rátalált arra, amit keresett. Mosolyogva néztem szemeit, miközben a halomból elővette az egyik kedvenc darabomat. Egy sötétbarna, krepp harisnyanadrágot nyújtott át, mely eléggé megkímélt állapotban volt. Csak a puncijánál volt kiszakítva, melyet minden bizonnyal egy kivételes alkalommal nem szenvedélyesen téptem szét rajta, hanem türelemmel, ollóval vágtam ki. Átnyújtotta nekem, majd ismét felém nyújtotta kezeit. Lassan, s megannyi élvezettel húztam a harisnyanadrág két szárát a két karjára. Szinte türelmetlenül dugta bele kis kacsóit. Élvezte, ahogy e finom anyag végigsimul bőrén. Mikor végig húztam a karján, előrehajtotta fejét, s én áthúztam rajta a szakadt részt. Elegyengettem testén, gondosan ügyelve, hogy melleit kellő gondossággal simítsam miközben lehúztam rajta a harisnyát. Majd betűrtem a már amúgyis rajta lévő fekete darabba. Ezután ismét kutakodni kezdett, majd kivett egy újabb gyöngyszemet. Azt is kezembe adta, majd halkan így szólt:
- Húzd a fejemre.
Felhúztam. Ezután elnyúlt az ágyon, kezeit a feje fölé helyezte az ágy támlájához, s várta, hogy vágyam beteljesítsem megadott testén, kiélvezve mindenhol tökéletes idomai nyújtotta gyönyöröket. Most én kerestem egy tetszetősnek nem nevezhető, de a célra alkalmas darabot. Összekötöztem csuklóit, majd az ágy végében rögzítettem.
- Enyém vagy! - szóltam.
Már a puszta látványtól szinte orgazmusom volt. Végig peregtek a képek a fejembe, hogy mi mindent fogok tenni testével. Előszöris végig csókolom, végig simogatom, végignyalom harisnyába burkolt testét, száját, arcát, végtagjait. Imádni fogom ezen keresztül simogatni, körbe nyalogatni a melleit, mellbimbóit. A harisnyán keresztül csókolni, szájába dugni nyelvem. Aztán egyéb testrészem. Gondolatban már a harisnyás lábait is megdugtam. Éreztem ahogy lüktet a farkam a combjai közt. Lepergett előttem, ahogy harisnyás farkammal megkúrom a punciját, majd a teleélvezett harisnyát a szájába tömöm, miközben átfordítom, és a seggét dugom meg. Azt is láttam, ahogy a legvégén a harisnyával borított arcára élvezem vágyam minden nedüjét. Elképzeltem, ahogy aztán őt eloldozom, hanyatt fekszem, s utasítom, hogy kényeztessen tovább. Szopjon finoman és sokáig a fejére húzott harisnyán keresztül. Simogassa testem a harisnyakupaccal. Addig izgasson, míg már szinte fáj a farkam a sokadik élvezéstől. Lefutott a teljes film magamban, még mielőtt hozzáértem volna.

Aztán egy gondolat villant át az agyamon. Miért?! Miért teszi ezt? Miért jó ez neki? Tudja jól, hogy ez az este csak rólam fog szólni, mégis boldoggá teszi. Mintha csak vágyta volna a szolgálatot. Mint ha nem számítana semmi más, csak hogy boldoggá tegyen, még ha ez azzal is jár, hogy ő maga lemond minden vágyáról. Talán így is volt. Talán ott, akkor, pont az volt a vágya, hogy szolgáljon, hogy örömöt okozzon. Élvezte, hogy használni akarom, hogy nem érdekel, ez jó e neki. Tetszett neki, hogy maradandó örömöt szerezhetett.

Önzetlen volt csupán? Szerelmes? Netán valami oknál fogva megcsillantott valamiféle sub beütést? A válasz roppant egyszerű! Ő és én tudjuk is... ;)

Comments (0)


The comments are only available after login.