Egy unalmas éjszakán...

Blogs » Blog - FajdalmasJat » Egy unalmas éjszakán...
2013. 07. 16. 12:49 | Appeared: 905x
Képzeld el, hogy az utcán sétálva egy késő éjszaka, valaki elkap hátulról és valamit az orrod elé nyom. Te próbálsz ellenállni, de hiába. Érzed, hogy erőd egyre elhagy, majd ízmaid elernyednek, és összecsuklasz. Másra nem is emlékszel.

Mikor magadhoz térsz, egy sötét, rideg szobában találod magad. Valami hedeg, fémes anyagot érzel a hátad alatt. A sarokban egy fényforrás és egy sötét alak. Odapillantasz rémülten. De ahogy fordulnál, észreveszed, hogy kezed, lábad szorosan ki van kötözve. Megrettensz. Reszketsz a félelemtől. Nem tudod mi történt, hogy hol vagy, hogy kerültél oda. Csak azt tudod, hogy nem tudsz menekülni, és érzed, hogy ki vagy szolgáltatva annak a sötét alaknak.

Megpróbálod felmérni a helyzetet. Jobban megvizsgálod a fényt és körnékét, másfelé úgysem látsz semmit. A sötét alak észreveszi a mocorgásod, és rád néz. A kezét az asztalra teszi, majd mélyen a szemedbe néz. Figyel, vizslat, a tekinteted fürkészi. Végignézel az asztalon, mi van ott. Rettegve látod a félelmetes eszközöket. Korbács, ostor, kötelek, szájpecek, bilincsek, elektromos stimulátorok és fájdalomgenerátorok. Szexuális segédeszközök, bilincsek, égő gyertyák, csipeszek...

A sötét alak lassan elindítja a kezét egyik eszközről a másikra, s közben figyeli reakciódat. Azt keresi, melyiktől félsz a leginkább, és amint meglátja szemeben a rettegést, már ki is választotta a kellő eszközt.

Így indul egy unalmas éjszaka. Hogy mit választ a sötét alak, csak rajtad múlik...

Comments (0)


The comments are only available after login.