Most már az enyém vagy!

Blogs » Blog - explorerman » Most már az enyém vagy!
explorerman
Deleted user
Entries filtered by time 2017. 10. (1)
explorerman - Slave Borsod-Abaúj-Zemplén
Deleted user
2017. 10. 26. 21:34 | Appeared: 1414x
Keywords: Domina Úrnő pisi
Először csak együtt jártunk, de szép lassan az uralma alá hajtott, mert rajongva imádtam és szép lassan Ő is ráérzett, hogy tetszik neki ez a domináns szerep.
Nem tudom már pontosan mikor és hogyan történt de Ő mondta ki először, hogy ebben a kapcsolatban ő a domináns én pedig a sub, de ezt már nyilván már mindketten éreztük, tudtuk - így egyből helyeseltem rá. Igen. Ez az igen viszont szentesítette a szerepeket és mindenki tudta a helyét, és elkezdte a drága Úrnőm próbálgatni, hogy mi az amit megtehet velem, mi az ameddig elmehet és mit vagyok hajlandó megtenni érte.
Az első pofonok még olyan bizonytalanok voltak, de aztán látva hogy imádom azt a fájdalmat amit ő okoz nekem és engem is nagyon izgat az hogy felizgatja egyre tovább és tovább léptünk.Tudta hogy imádom kényeztetni mindenhol és minden formában, de el is várta ezt és megkövetelte. Imádom a testnedveit ő pedig szereti megkóstoltatni velem.
De a nap amikor átléptünk minden határt feledhetetlen.

Szexet szeretnék, próbálkozok, látja rajtam és elkezdett húzni
- Akarsz engem , dehát tudod hogy te csak a subom vagy itt nekem vannak igényeim te pedig teljesíted azokat érted!
...és pofon vág, majd újra és újra
- Mondd, hogy igenis Úrnőm és Térdelj le elém.
-Igen Úrnőm.
-Nyisd ki a szád!
Ahogy előtte térdelek tátott szájjal beleköp. Lenyelem megint egy nagy pofon!
Látom csillog a szeme élvezi hogy megteheti, hogy diktál (tuti nedvesedik a bugyija is már)
-Lábcsókot!
Négykézlábra ereszkedek és a földig hajolva kezdem csókolni a szépséges ívben domborodó lábfejét, majd nyalogatom is. Csillog a nyálamtól a gyönyörű lába. Közben a másik lábát a fejemre teszi és érzem a tarkómon a lábacskáját.
-Ez az jó kutya nyald a csak a lábam!
Lassan érzem a hátam közepére csúsztatja a lábát (-Hasra!) szól rám, és ahogy lehasalok rám áll mindkét lábbal. Majd le lép rólam terpeszben fölém áll.
-Fordulj meg!
- Igenis Úrnőm.
Egy bugyi és egy melltartó van csak rajta őrülten szexi innen a lábai közül felnézni rá.
- Nekem most bizonyítanod kell, hogy teljesen az alárendeltem akarsz lenni, látni akarom , hogy teljesen elfogadsz és kiszolgálsz. ülj fel és csókold meg a bugyimat a puncimnál, ott ahol már át van nedvesedve!
- Igen Úrnőm!
Émelyítően szédítő az illata az íze még így bugyin keresztül is.
Jól van, most pedig a nyelveddel húzd félre a bugyim amennyire csak tudod. Ha kész van dugd fel a nyelved a szeméremajkaim közé ameddig csak bírod. Mmmmm! Imádom ahogy besiklik a nyelvem a duzzadt nedves ajkai közé.
-Jól van! Feküdj le! A pasik szeretnek a barátnőjük szájába élvezni, hogy lássák és érezzék hogy odaadóan a szájukat kínálják fel a férfinek. Ezt akarom most én is érezni, hogy a szád kínálod fel nekem és hagyod hogy a szádba ürítsek. Szerintem ha ezt megteszed ez a teljes elfogadás. Mondd ha akarod te is!
-Akarom Úrnőm! Kérlek pisild tele a számat!
És fölém guggol lábujjhegyen pár centire a nyitott számtól azaz édes kis rés. Egymás szemébe nézünk mélyen és odaadóan kínálom fel neked a nyitott szám, hogy magadévá tedd és pisiddel igazi szolgáddá avass föl. Várunk, csak nézem az szépséges arcát, lassan behunyja a szemét látszik, hogy koncentrál picit, látom présel majd kicsit felnyög éééés megered és ahogy a torkomban és szájpadlásomra érzem spriccelni a pisijét arra gondolok, hogy meglepően melegebb mint gondoltam volna. Imádom. Pillanatok alatt megtelik a szám. Közben kinyitja a szemét és néz, nézi ahogy kibuggyan a pisije a számból, és kicsit megtáncoltatja a csípőjét és megy már mindenüvé, érzem a pisijének a meleg illatát mindenhol tocsogok tőle, már a hajam is pisis és közben próbálok minél többet lenyelni belőle.
A szemeibe nézek nagyon felizgatja őt is a szituáció, a látvány mert óriásira nőttek a pupillái, a mellbimbói jól kivehetők a melltartón keresztül is.
Végül elapad úrnőm nedve közelebb tolja a számhoz az ölét és én szó nélkül, a gondolatát kitalálva Benyalok neki!
Csak néz közben, nézi a szemem. Talán ez a pillanat az amitől bensőségesebb és intimebb már nem is lehet két ember közt, és elégedettséggel csak ennyit mond:
-Most már tényleg az enyém vagy!

Comments (1)


Deleted user
#258248 | 2017. 10. 26. 22:38
Menő:)
Ha meg valós sztori,egyenesen a szerencse fia vagy:)