Átmeneti függvények

Blogs » Blog - exIM » Átmeneti függvények
exIM - Master Budapest
Hibernated
2022. 09. 11. 11:00 | Appeared: 1082x
Majdnem két éves ez a bejegyzés, de hát semmi sem változott. Ez sem.

..................................

Mostanában divat lett szavakban hibát keresni. Na akkor jöjjek én... Amióta áll ez a hol csodapalota, hol rozzant viskó (kinek éppen mi), ez a mégis pótolhatatlan intézmény amit pixinek hívunk, azóta jelenik meg az adatlapokon ez a két szó:

KERESÉS FELFÜGGESZTVE

De lehet három is:

KERESÉS ÁTMENETILEG FELFÜGGESZTVE

Hálás vagyok a Sorsnak és a tőle kapott csodálatos partnereknek, hogy azt a két, pláne három szót sosem kellett saját magammal kapcsolatban olvasom. Nagy adomány! Még úgy is, hogy tudtam, csak felfüggesztették a keresést, átmenetileg. Vagy még fel sem függesztették. Hiszen sokukkal megbeszéltük, hogy nem akarom elvenni Tőlük egy normális kapcsolat lehetőségét. Erről persze nem írtak ki semmit az adatlapra, senkire sem tartozott ugyanis.

De az inkriminált két (három) otromba szót szerencsére senki nem tolta az arcomba, nyilvánosan senki nem alázott meg ezzel, hogy egy átmeneti pótszernek nevezzen lényegét tekintve, még ha az is voltam ténylegesen. Mert ez az: egyelőre jó leszel, amíg valami komolyabbra cseréllek. Ez erről szól.

Nem lehetne inkább azt kiírni, mint sokan? Nem keresek... Mennyivel jobb... Higgyétek el, akkor is fognak írni, megtalálhatjátok a Nagy Őt.

Comments (13)


The comments are only available after login.