A BDSM nem egy tánc

Blogs » Blog - exIM » A BDSM nem egy tánc
exIM - Master Budapest
Hibernated
2020. 01. 13. 13:56 | Appeared: 1215x
Nehéz időszak ez és mégis oly könnyű. Nagyon is vagyok bizonyos értelemben, de nagyon nem vagyok máshogyan, a többségnek most csak így létezem. Hiszen rengeteget találtam, ami többé, vagy kevésbé ráragyogott valamennyire az Örök Fényességre, de aztán mindet el kellett pakolnom a "megvolt"-dobozba. Láttam, láttam ezt a fényt, fürödtem benne, majd a nagy túlterheléstől mindig kiégett ez a fénycső, de legalább nem csak pislogott, hanem égett. Most csak cigim parazsa mellett melegszem és a fénye mellett nézem a környezetem, de jó így most. Türelmesebbé tett ez az idő magammal és türelmetlenebbé a nem nekem való ingerekkel.

A semmi felszínén éppenhogy levegőt véve, majd újra alábukva sírva nevetek ezen a fenti világon. A beszélgetések egyre üresebbek, emberek arra nem veszik a fáradságot, hogy legalább megnézzék kivel elegyednek szóba. Persze erre részben lehet magyarázat az újrahasznosítottak, a kamuregesek és a trollok hada, de ezzel se jobb a képlet. Néha kedvem lenne röhögve felordítani: Te szerencsétlen, miért fosztod meg magad attól, hogy megismerj valakit, hogy odafigyelj rá ahelyett, hogy valami hamis képpel a fejedben, valami általam sosem értett álbüntit követelő álkacérság jegyében nekiállj nyelvészkedni, jogászkodni, vagy botcsinálta pszichológuskodni? De nem ordítok, szépen elköszönök, pókerarccal, jó szerencsét kívánva, hiszen bányász akarsz lenni, majd a szenet is hozod a felszínre. A felelősségem meg nekem is megvan, én rántottam meg a zsinórt, én álltam szóba veled valami jobb reményében.

Azt is mondhatnám: elszalasztod a lehetőséget, hogy kiszakadj magadból, hogy megtörténjen veled az, amiért idejöttél és amire a D/S-en kívül semmi más nem hozhat ki. Mert így lehet a kettőből egy, a figyelem, a bizalom és a tett háromszögében. A BDSM szex (tetszik vagy sem) és a szex kommunikáció. Kapcsolódási pontok, kompatibilitási tényezők halmaza, ami csak az egymás felé közeledéssel tapogatható ki. A szubmisszió nem valami homályos, vagy könyvből pontosan kimásolt kép a fejedben, amihez valami domgépet keresel, aki a te koreográfiádban megvalósítja ezt a képet, jól, vagy éppen szarul. Úgy olyan mint a Budapesti Látnok aki "éppenhogy van, majdnem hogy nincs, de sohasem pont az amire vártok". A szubmisszió figyelem és kommunikáció kezdettől fogva. Finom, lopakodó és mindig kedves, fürkésző beszélgetés és az öröm, hogy van valaki, akivel ezt lehet, akinek a kezére adhatod magad, akivel nincs kérdés, még az sem, hogy hogyan csináljam amit mondasz. És nem hagysz minket csalódni, mint ahogyan én sem hagyom magunkat csalódni, mert a dominancia csak a cselekvésekben inverze mindennek. Inkább a kezemet harapnám le, minthogy csalódj bennem.

De ezt te sosem fogod megtudni, mert hiányzott belőled a figyelem és elküldtelek a picsába, persze nem ezekkel a szavakkal. Az egyetlen, ahol hibáztam, hogy nem ezekkel a szavakkal.

A BDSM valaki ismerete, valakié, aki fontos, akit látsz, mert látszani akar neked. Nem unalom, nem unaloműző. Nem csak rólad szól, még ha végig te is vagy a képernyőn. A BDSM nem egy tánc.

(A bejegyzést alapjait tekintve négy éve írtam. De még felületes szemlélődés alapján is úgy nézem, ma talán még aktuálisabb.)

Comments (0)


The comments are only available after login.