Pálcával neveltek. Korbács alatt tartva.

Blogs » Blog - empres » Pálcával neveltek. Korbács alatt tartva.
empres (61)
Switch
Transvestite, Bisex
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2013. 04. 10. 09:41 | Appeared: 1035x
Keywords: Hazafelé
Nem aludtam el. Meg tisztálkodtam. Szétnéztem a szobámba. Afféle cseléd padlásszoba volt. Az Ablakokon rács. De észrevettem egy lezárt nyílást a mennyezeten. Asztalról és székről el is értem. Felmásztam a padlásra ép csak szétnéztem. De máris szabadabbnak éreztem magam. Talán meg is szökhetek? Az ötleten gondolkozva aludtam el.
Másnap reggel az egyik gnóm ébresztett. Tisztálkodj, az úrnőd jön hozzád. Bugyit és szandált vegyél fel. Bejött Zsóka és játszadozott velem ki elégítettem engedelmesen. Majd apáca ruhába öltöztettet. Reggelizni hívott. Elmondta, hogy egyedül megyek az iskolába. De ha nem viselem jól magam. Az egyik gnóm fog kísérni korbáccsal a zsebében.
Elindultam az iskolába. Útközben egy ismerős lánnyal mentem nagyon csinos volt. Ö nem abba az iskolába járt ahová én mentem. De hazafelé meg vár azt mondta. Én persze nagyon szégyelltem magam. Az iskolában meg még jobban. Egy terembe vezetek. bemutattak. Egy lány mellé ültetek. Azt mondták majd ö elmondja a szokásokat. A lány nem nagyon foglalkozott velem. Majd holnap kezelésbe vesz. Azt mondta. Jött egy tanárnő apáca ruhába. Pálcával a kezébe. Mindenki térdre ereszkedet. Hát ez sem nagyon tetszet.
A tanítás végén várt is a lány. Gyere velem mondta. Mentem is. Majd egy kapun becsengetett. Akkor vettem észre, hogy az a ház, amiben Zsóka egyik rokona lakik. Akinek férfi nemi szerve is van. De nyílt a kapu a nő be rántott. Egy jó nagy husánggal végig vágott rajtam. Mars a házba parancsolta. Remegtem az ütéstől, féltem kapok még. Indultam be a házba. De itt még többet kaptam. Levetkőztetett és az ágyra parancsolt. És szinte meg erőszakolt.
Majd a lány jött be,(Jutka) öltözz, haza kísérlek. Az úton fogta a kezem. Azt mondta tetszem neki. Majd kellesz vele lennem. Otthon Zsóka várt, Jutka pénzt adott neki.

Zsófia…………..
(Az elvarázsolt ördög lány)
EMPRES

Comments (1)


Deleted user
#32910 | 2013. 04. 11. 23:01
Addig jutottam, hogy:
Meg tisztálkodtam.