Összetört álom

Blogs » Blog - Eloni » Összetört álom
Eloni - Slavegirl Tolna
Deleted user
2023. 07. 29. 09:21 | Appeared: 493x
Egy újabb álom tört darabokra és itt maradtam összetört szívvel magányosan. Hittem abban, hogy valóra válhat az álmom. Ott álltam egy lépésnyire attól, hogy teljesüljön minden vágyam, de akkor össze törtek és itt hagytak egyedül. Annyira el akartam hinni, hogy boldog lehetek, de ez nem egy tündérmese, nincs boldog vége, ez a rideg és kegyetlen valóság. Régen meg fogadtam, hogy többé nem bízom senkiben, de meg szegtem fogadalmam, mert hajtott egy vágy, hogy boldog legyek. Közel engedtem magamhoz valakit, hittem benne, oda adtam neki mindenem, de magamra hagyott és össze törte a szívem. Mégsem haragszom rá, mert, akit szeretek, arra nem tudok haragudni. Azt kívánom Önnek, hogy legyen nagyon boldog és Köszönöm a rám szánt idejét, köszönöm Önnek, hogy tanított. Ha csak egy kis ideig is, de boldog voltam Önnel.
Már tudom, hogy nincs remény arra, hogy valóra váljon az álom, mert végül mindig egyedül maradok mindennel. Nincs támaszom, nincs menedékem, nincs ki védene, egyedül vagyok. De mindenből lehet tanulni. Újabb falakat húzok fel, hogy többé ne törhessék össze a szívem.




Volt egy álmom, ahol teljesült minden kívánságom, minden vágyam. Álmodtam egy férfiról, aki tökéletes. Intelligens, okos, bölcs, gondoskodó, kedves, figyelmes, törődő és mindezek mellett kegyetlen szadista, ki könyörtelenül elveszi azt amit akar, de közben vigyáz is rám. Akivel megélhetem legsötétebb vágyaimat, legvadabb fantáziáimat, úgy, hogy közben biztonságban vagyok. Ott álltam egy megvalósulni látszott álom kapujában. Bármit meg tettem volna érte, még a világ végére is követtem volna, mert nem számított más csak ő. Elnyerte a szívem, neki adtam a testem, a lelkem, mert tudtam, hogy vigyáz rá. Teljesen a rajba lettem. Minden amire vágytam egy karnyújtásnyira volt. Az élet amire úgy vágyom, a férfi akire úgy vágyom, ott volt előttem. De akkor, felébredtem. Az álom köddé vált, s nekem nem maradt más csak a rideg valóság. Összetörtem, elvesztem. A férfi akiről álmodtam, nem létezik, sose létezett, ahogy az az élet sem amire vágyom. Nem létezik ilyen férfi, ilyen élet. Csak egy álom volt semmi több. Ez nem egy tündérmese, az álmok nem válnak valóra, ez a kegyetlen valóság. Most elveszetten, magányosan kóborlok a világban, keresve az utam, a helyem, de nem találom.
Jó néha álmodni, álmodni egy világot, egy férfit, aki valóra váltja vágyaimat, csak azt nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy álom semmi több.

Comments (4)


Deleted user
#448657 | 2023. 07. 31. 14:36
Ismerős érzések... De ezek is tesznek tapasztaltabbá bennünket.
#448637 | 2023. 07. 30. 06:44
Szerintem sokan vagyunk hasonlo cipoben, es en is nem regen kaptam egy ypofont, hamarabb vege lett, mint ahogy egyaltalan elkezdodott volna barmi is. Viszont nekem ez csak erot adott, mert hosszu ido utan, ujra azt ereztem, hogy van remeny, van meg olyan no, aki megugorja a lecet. Ezekert erdemes, en alabb mar nem adok, tudom mit szeretnek. Nyilvan nehez, de nekem soha nem okozott ujra bizalmat adni mas kezebe, vagy megnyilni, mert csak igy van ertelme, es nyilvan fogok is kapni meg par pofont, de buszken allok elebe, mert mindegyik elore visz az utamon, es tanulok belole es csak jobban tudom, hogy en mire is vagyom valojaban.

Az meg hogy egyedul vagyunk mindig, a legvegen ugy is egyedul leszel… Magadat szeresd meg, legy egyedul is boldog, ne mastol vard a boldogsagot, mert amig magadat nem szereted mas se fog. 😉
#448613 | 2023. 07. 29. 11:10
Magas falak mögött a garantált boldogtalanságban fürdő sorvadás vár, míg odakint kockáztatsz. Vagy bejön, vagy nem. Vagy sérülten hazakullogsz nyalogatni a sebeidet, vagy ideig-óráig boldog lehetsz. Most nem jött be. Ne add fel!

A rossz érzés el fog múlni. Idővel.
#448612 | 2023. 07. 29. 10:05
Teljes szívemből szorítok értetek, nem eszik az a kását olyan forrón.