Egy fagyos hétvége. (Péntek délután)

Blogs » Blog - Dracon » Egy fagyos hétvége. (Péntek délután)
Dracon (51)
Dominant, Sadist
Male, Hetero
  • Has closed albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2015. 07. (1)
2015. 02. (2)
2015. 07. 18. 00:36 | Appeared: 1058x
Csendben pakoltunk. Éva közben lopva többször rám tekintet, de amint felé fordultam, sietve folytatta a ruhái kipakolását.
Én közben a lepedő alá egy gumilepedőt tettem, és szépen újra megágyaztam. Nem számítok durva balesetre, de jobb felkészülni.
Amikor végeztünk, Ádám leült az ágyára. A szőnyeg mintázatát fixírozta, a tekintetemet gondosan elkerülve.
Éva a szekrény előtt tevékenykedett (a szobából nem lehetett a bejárat előtti szekrényre látni, amit Éva ki is használt). Rövidesen egy fehér miniruhában jelent meg, ami még jobban kiemelte karcsú alakját.
Elismerően néztem végi rajta, amit ő örömmel fogadott, és megpróbálta jobban kidomborítani egyébként nem nagy, de arányos melleit. Ez kicsit viccesen hatott, de a pillanat varázsát nem rontotta el.
Én épp a céges leveimet olvastam a telefonomon, ugyanis ez a péntek amivel megtoldottam a hétvégét a munkatársaimnak munkanap volt. Épp egy csúszó projecten bosszankodtam. Éva letérdelt a székem mellé, és a sarkára ült. Illedelmesen várta, hogy végezzek. Fél szemmel rá pillantottam, és ő is a szőnyeget nézte. (Kezdett kicsit érdekelni, hogy mi lehet annyira érdekes rajta, de én semmi rendkívülit nem találtam rajta. Nem siettem a dolgommal. Engedtem Évát türelmesen várni.
Amikor letettem a telefonom, a számítógépemet vettem elő, mert meg kellett írnom 2-3 válasz levelet, ami telefonon nem túl kényelmes. Évára pillantottam, és végigsimítottam a fejét. Ő cica módjára bújta a tenyerembe. Lágy mozdulattal a térdemhez húztam az arcát. Éva végig apró mozdulatokkal a térdemhez dörgölőzött, amíg dolgoztam.
Amikor végeztem, kikapcsoltam a gépem, és Éva fejére tettem a kezem. Már három óra körül járhatott. Gondoltam, ideje lenne kicsit foglalkozni Évával is. Ezért felálltam, és a sporttáskámhoz léptem. Elővettem belőle négy széles bőr pántot.
-Add fel rá!-mordultam Ádámra, és közben a franciaágy lábaira kötélhurkokat tettem. (Szerencsésnek éreztem magam, hogy a képeken szereplő ágy van minden szobában.) Majd visszaültem a székbe. Ádám közben már Éva bokájára is feltette a pántokat. Éva lenézően kísérte mozdulatait. Kicsit ügyetlen volt, vagy Éva rosszallása váltotta ki ezt belőle? Tán sosem tudjuk meg.
Éva újra a térdemhez bújt. Pár percet így is maradtunk. Majd megragadtam a haját, és az ágyhoz húztam. Kicsit sziszegett, de gyorsan az ágyra fektettem a felső testét, és az arcát kicsit a matracba nyomtam. Megpróbált felmászni az ágyra, de egy gyors mozdulattal lenyomtam a fenekét, amitől a térde a szőnyeghez koppant. Így maradt térdelve az ágy előtt, felső testével az ágyon fekve. Felálltam, és körbejártam az ágyat. A fehér miniruha épp csak eltakarta a fenekét. Ádám zavartan pislogott, de egyre többet nézte Éva fenekét, hogy nem kellett attól tartania, hogy ő észrevenné.
A táskámból elővettem egy piros közepes méretű anális dugót, és törlőkendővel tisztára töröltem. Tiszta és száraz volt. Éva mögé léptem, és letérdeltem. Felhajtottam a szoknyáját, és közben végigsimítottam a formás fenekét. Ádám tekinete külön fejezetet igényelne, ahogy a szemem sarkából láttam.
Finoman Éva fenekéhez illesztettem az eszköz elejét. Lassan, de határozottan elkezdtem feldugni az igen szűk lyukba. Éva teste megfeszült, a segglyuka görcsösen összerándult, és halkan felszisszent. Ekkor már sejtettem, hogy mégsem volt része ezelőtt túl sok anális szexben. Szóval füllentett... E pillanatnyi megtorpanás után még határozottabban nyomtam a seggébe, lassan leküzdve a feszes záróizmokat.
Éva teste remegett, és még jobban szorította a fenekét. Egyre nyögött, és a felsőteste felemelkedett az ágyról. Ezt kihasználva lehúztam a válláról a miniruha pántjait. Kicsit megálltam a seggébe nyomuló kis tárggyal, sőt talán kicsit ki is csúszott. Ezért igen hálás volt, és gyorsan kibújt a pántokból. Alkalmam volt megcsodálni kerek kis melleit. Bal kezemmel végig is simítottam a melleit, ahogy egyre jobban felemelkedett az ágyról.
Magamhoz szorítottam, miközben a jobb mellét markoltam. Ez kicsit fájt neki, de nam annyira, mint pár pillanattal később a jobb kezemmel újra elkezdtem a fenekébe tolni a dugót. Megfeszült és kicsit felsikkantott. Megszorítottam a mellét, és tovább nyomtam belé azt a piros szilikon éket. Hirtelen a hátára tettem a tenyerem, és úra az ágyra löktem a felső testét. Az arca a matracba fúródott, az tompította a kiáltást, ahogy teljesen a seggébe dugtam a dugót.
Elengedtem, és kicsit gyönyörködtem a művemben. A teste remegett, úgy láttam, sír. Ez a sírás az átélt fájdalomról, és a megkönnyebbülésről szólt. Végre bent van. Feszít, de nem fáj annyira mint amikor segglyukát kellemetlenül dörzsölve feszíti szét.
A táskámhoz léptem. Éva félelemmel a szemében követte a mozdulataim. Nem látta mit vettem elő, és ez jó is volt így. A háta mögé léptem, és egy szilikon golyót tettem a szájába. A bőr szíjat nem túl szorosan, de biztonságosan rögzítettem. Éva morgott kicsit, de a szájpecek megfelelően működött.
Újra az ágyra szorítottam, és a dugót lassan kezdtem kihúzni belőle. A feneke megint megfeszült, és már bátran felkiáltott. A hangja tompán szólt, és nem zavarhatta meg már a szomszédokat. Határozottan kihúztam belőle a dugót. Megfeszült, és az ágyra roskadt. Lassan az ujjamat dugtam a seggébe, ez könnyen ment a dugó után. Végigtapogattam, és megelégedéssel tapasztaltam, hogy nem okoztam sérülést.
Ismét letöröltem a dugót, és már sokkal gyorsabban feldugtam Éva seggébe. Erősen kellett tartanom az ágyon, mert nagyon vergődött. Amint bent volt ismét, és még el sem halt Éva kiáltása, már húztam is ki, hasonló szenvedést okozva. Ezt még kétszer megismételtem, amire Éva már teljes magadással tűrte, csak halk morgás hallatszott. Ekkor még egyszer feldugtam neki, de már benn is hagytam. Sírva feküdt az ágyon. Ekkor felsegítettem, és magamhoz öleltem. A térdei kicsit rogyadoztak, de szorosan átölet. Kicsit lehajtottam a fejem, és hosszan szájon csókoltam. Szenvedélyesen csókolt.
Elengedtem, gyorsan lesöpörtem az ágyról a takarókat. Évát hanyatt fektettem, seggében a piros dugóval. Gyorsan rögzítettem rögzítettem az ágy lábainál áthurkolt kötelekhez. Most állítottam be a köteleket is, hogy legközelebb csak a karabínerekkel gyorsan rögzíteni tudjam Évát. Közben riadtan figyelte minden mozdulatom, hát ha még tudta volna mit tervezek...
Amikor végeztem, lassú mozdulatokkal végigsimogattam a testét. Ádám közben mereven nézett minket. A keze a farkát markolászta a nadrágján keresztül. Elég szánalmas látvány volt. Amint észrevette, hogy nézem, a kezét gyorsan az ágyra tette maga mellé. A nadrágja továbbra is dudorodott. Pontosan erre számítottam.
Tovább simogattam Évát. A mellei alatt kis íveket rajzoltam az ujjaimmal, és láttam ahogy megkeményedik a mellbimbója. Az egyik bimbóját erősen megcsavartam, és ettől vergődni kezdett, és hangosan felvisított. A szájpecek kellemesen letompította, de jól lehetett érezni rajta, ahogy a kíntól vonaglik. Ez nagyon izgató volt. Végigsimítottam a hasát, és elérzem a combjait. Éreztem rajta a feszültséget. Próbált aprókat mozdulni, hogy végre a pinájához érjek. Én pedig pont ezt kerültem. A combjait simogatva néha a szemérem ajkaihoz értem. Ekkor kicsit megborzongott, de éreztem rajta, hogy ez nagyon kevés. Egyre nedvesebben csillogott a pinája, és a szeméremajkai is egyre hívogatóbb vörös színben pompáztak, ahogy lágyan szétnyíltak. Egy párnát tettem a feneke alá, amitől tisztán láthatóvá vált a hüvelye, amiből bő váladék szivárgott.
Hirtelen felkeltem az ágyról, Éva értetlenül nézett.
-Megdughatod.-Vetettem oda Ádámnak. Ádám teljesen ledermedt, Éva tágyra nyílt szemekkel megfeszült az ágyon.
-Itt a lehetőséged. Nem mondom kétszer.
Ádám lassan letolta a nadrágját, és az ágyra térdelt. Éva vergődött, de a kötelek erősen tartották. Hősiesen védekezett, a csípőjét dobálta ide-oda, hogy Ádám ne találjon belé. Sajnos a derekát nem volt hova kikötni... Ádám vagy egy percig is próbálkozott mire sikerült Éva hüvelyébe dugnia a farkát. Ekkor megragadta a derekát, és ütemesen dugta a vergődő Évát.
Egy perc, vagy talán annyi sem, és láttam, hogy Ádám már nem bírja soká. Észre sem vette, amikor felléptem mögé az ágy szélére. Épp elélvezett, és mélyen nyomta Évába a spriccelő farkát. Ekkor hátulról (nem túl erősen) tökön rúgtam. Évára rogyott, és ahogy számítottam, a maradék spermát is bele ürítette fájdalmában.
Éva még mindig vergődött, így Ádám elernyedt teste a padlóra csúszott.
-Azt nem mondtam, hogy bele is élvezhetsz!-színleltem felháborodást. Persze Éva jól tudta, hogy minden úgy alakult ahogy akartam. Sírt miközben kioldottam a bilincseit. Már nem is tiltakozott amikor kihúztam a seggéből a dugót. A szájából is kivettem a pecket, és szelíden ránéztem.
-Az enyém vagy. Azt csinálok veled amit akarok. Még egy ilyennel is megdugathatlak.-Néztem futólag Ádámra, aki újra felöltözve az ágyán ült.
-Menj mosakodni.
Éva bólintott, és könnyes szemmel elvonult a fürdőszoba felé.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.