BDSM es tolerancia- Kialtvany

Blogs » Blog - DorianGray » BDSM es tolerancia- Kialtvany
DorianGray (42)
Dominant
Male, Hetero
  • Has photo 
  • Has a self picture 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2017. 10. (1)
2017. 10. 22. 13:42 | Appeared: 469x
Tobb elmeleti mu, essze, itteni neves szakember is emliti ujabban az elfogadast, es a kis kozossegunket ero inzultusokat. Es ezt pont most, a rendezoi-produceri zaklatasoktol hangos nemzetkozi kozelet kozepedte :( Amitol is elore markansan elhatarolodom, amikor en rendeztem a filmeket, semmilyen szereposzto kanape nem volt, mert titkarnos jelenet volt es az iroasztalon volt meg madame, es szoltam is neki jo elore, ugy sejtelmesen sarmosan, hogy "Gizella, szivem, diktalnek", es ebbol mar ugye erti mi van, aki kicsit is szakmabeli; es ket szobalanyos jelenet volt, annak meg eleve a hotelszobaban kell ulnie, nehogymar en hivogassam at ejjel, hat mivagyoken, HRes vagy diszpecser, hat nem.

Ugy gondolom, nem feltetlenul az elfogadasra kell torekednunk.
Visszavonultan, szamuzve, fold alatti mozgalmakban szervezkedve kell tengetnunk az eletunket, busulva cikkeznunk, mint az orrhangu kopasz Svajcban, mig vegre az a hegyes sisakos, bajuszos karakan nemet, Vilibacsi vagy hogyishivtak a matyaskiralyterrol, adott neki egy kis aprot vonatra es felpakolta a vagonba, menjen vegre es sipakoljon meg menozzon akkor inkabb otthon, ha akkora arca van mint egy hombar.
Holott ha cselekszunk, a Szub tropusoktol a Dom Kanyarig mienk lehetne minden.

Szereny javaslatot terjesztek elo, miszerint a konferenciat nevezzuk at II.
Kongresszussa, legyen egy ugyvezeto bizottsag, egy ratermett, kemeny kezu fotitkarral, es jeloljunk ki egy oteves tervet BDSM ugyeben, ami a kozossegunk felemelkedest biztositja.

Folytassunk vegre osztalyharcot az elfajult, vanilla meg paplanalatt-sotetben mutyizos fogdosos szexualitas ellen. Kvazi alapitsunk mozgekony, banyaszlampas, rajtautes-osztagokat, akik ellenorzik a villanykapcsolot es paplant szex kozben, es a behatolasi nyilasokat.
Tamasszuk ala latvanyos, tomegeket megmozgato propaganda-elemekkel ideologiankat, faklyas felvonulas latexben, andraskereszt a Bazilikara, jol elhelyezett plakatok.

Kulturpropaganda osztalyunk a muveszetet rendelje ala harcunknak es ideologianknak, Romeo es Julia helyett Sade marki, quatro es cinquecento ertelmetlen mazolmanyok helyett Royo es Sardax, Brazil sorozatok helyett dungeon porno.

Kossuth-dijra valo felterjesztest szinten javasolok a Behemoth nevu, meltan nepszeru tancdalzenekar tagjai szamara.
A Petofi radio pedig jattszon tobbet a Cock and Ball Torture fulbemaszo slagerei kozul, igeny lenne ra.

Gazdasagpolitikai megoldasokkal is segitsuk a forradalmat.
A kotel-termekek, sikosito, es lovaszati kellekek afaja legyen 5%, majd 3 ev mulva 0%.
A vietnamipapucsokra az ar ertekenek masfelszeres vedovam kivetese, a lakkcsizmak es kurvas/kisasszonyos szandalok ugyanakkori vammentesitese.
Lakk, latex es hasonlo ruhazati termekek allamilag, egy kitoltott egyszeru nyomtatvany elleneben kiutalandok kozponti megyei raktarakbol, barmi meretben es szinben. Nagycsalados, elkotelezett haziasszonyoknak konyhai koteny, senior tarsainknak pedig otthonka es mamusz tipusokban is.
A szakpincek es gloryhole-klubok egyszeri, hosszu lejaratu, felig visszateritendo fejlesztesi hitelben reszesuljenek a Kozponti Bank altal, melyet elrekviralt egyhazi vagyonokbol fedeznenk.

Elvtarsak!
A Tortenelem nem varoszoba az SZTK fulorrgegeszeten baszki.
Itt az ido cselekedni.

Comments