És mindig van új érzés a nap alatt!

Blogs » Blog - DonExtra2017 » És mindig van új érzés a nap alatt!
DonExtra2017 (42+)
Dominant, Fetisist, Sadist
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
  • Has phone number 
2020. 08. 10. 04:03 | Appeared: 1210x
Ezen a hétvégén olyan Nővel sikerült a randi, amilyennel még eddig soha! Pedig nincs okom panaszra. És le szögezném nem is annak szánom. Még mielőtt valaki bele gondolná.
Így még soha senki nem szopott le! Ilyen elánnal! Amikor minden tökéletes. Nem túl finonkodó. Nem nagyon durva de van benne vadság. Meg méri markolni erőből és még húzni annyira a bőrt hogy rendesen nyúljon az a fék. Majd pedig erősen, be szippantani a makkot. Enyhén fogazva! Hogy érezzem nem egy fogatlan öregasszony. Majd amikor a fogak át csúsznak a makk peremén akkor jön a finom harapdáló szorítás és el indul a nyelv! Körbe, körbe fel le..... Másik kézzel zacskóba kapaszkodás. És finom morzsolgatás. Majd örömmel szántás. Közben megy a makk forgása foggal és az erőteljes hímvessző markolás és bőr húzogatás. Néha el enged. Mindenhol végéig nyal. Majd mélytorok! Ez inkább csak amolyan bemutató jellegű. Hogy ez is megy. Látom büszkeséget a szemében. Majd ismét rá vetődik és jó pár percig ismétli. Mielőtt el mennék abba hagyja és finoman kaján mosollyal az arcán, végig nyalja. A makk hegyétől zacskón keresztül az ánuszig. Majd pedig vissza a makkra. Majd le feszíti az ágaskodó hímvesszőm és úgy meg markolja. Majd a tövére harap. Szívni kezdi! Közben a mutatóujját használva a körmével a húgycsőbe próbál be hatolni. Majd el enged. És újra rá markol! És le rántja a bőrt! Most kisújjal próbálkozik. Jó erősen szorítja a hímvesszőmet. Miközben egyre beljebb hatol a kisújjával a makkomba. Nem ijed meg attól sem hogy kicsit vérzek. Tovább szorítja és játszik. Ki be ki be..... Majd szájába vesz és színi kezdi. Miközben olyan erővel húzza hátra bőrt hogy az teljesen ki feszül. Erős szívás és makk izgatása nyelvel. Már játszik majd egy órája. De már nem bírom tovább vissza tartani! Pedig nagyon akarom! Hogy minél tovább tartson! De olyan jól csinálja hogy az szavakkal leírhatatlan. Ő már látja rajtam hogy nem sokáig bírom. És el fogok élvezni! Pár másodperc múlva már el is mentem. Rendesen tiszta munka! Egy csepp sem megy mellé. Majd száját tátva mutatja hogy még van az adag. És utána le nyelte! Majd ismét száját Tát! Mutatva hogy üres. Meg köszönve. Most pedig rajtam a sor! Meg érdemli hogy ameddig nem áll helyre a libidóm, addig kinyaljam. Utána pedig mikor képes leszek újra felállni. Akkor még is baszhassam. És csak remélem hogy hasonlóan jó érzéseket adtam neki mint Ő nekem. Minden esetre. Itt és most ebben a formában szetném megköszönni neki. Remélhetőleg olvassa és tudja hogy egy tüneményes NŐ!!! Csupa nagyon nagy betűvel. Köszönöm szépen.

Comments (2)


#375605 | 2020. 08. 11. 21:21
Valószínűleg lehet ezt még fokozni.
De ez már így is olyan mint egy jó bor ami hozzám passzol.
Deleted user
#375581 | 2020. 08. 11. 05:06
Jo volt olvasni, mert sajnos a fasz anatomiajat melyen kevesen hssznaljak igazan jol. A bor megfeleloen feszito huzasanak elvezeti hatasat en is fontosnak tartom, de nem sokan ismerik.

Meg egy jo kis prosztata masszazzsal lehet egy ilyet megspekelni, es amikor elmesz, akkor igazan rafesziteni a ferfi g pontra meg a borre. Nekem ez a csucs elmeny.