Petíció a női terror ellen!

Blogs » Blog - don_extra » Petíció a női terror ellen!
2022. 10. 12. 06:26 | Appeared: 585x
Petíció a női terror ellen!

Avagy egy analóg Dom egy digitális pinában...

Akinek nem inge, kéretik a vállfán hagyni...

Rajongok a régi dolgokért! A valódiért, az igazi anyagokért, mint például a fémekért, a fákért, az üvegért, a gumiért, meg úgy általánosságban mindenért, aminek már az alapanyaga önmagában hordoz valami csábítót, elemi romantikát. A rég volt idők nagy Mestereinek a rengeteg tudását, amelyet belezsúfoltak egy – egy műremekbe, halhatatlanságuk zálogaként. És, ha ezek a tárgyak még ráadásul régiek is, akkor főleg be tudnak szippantani. Magukban hordoznak sok – sok történetet, ha a patinájuk mesélni tudna?! El – elidőzni egy cucc felett, hogy anno, nulla eszközzel hogyan is voltak képesek létrehozni...

Elsőre ez így önmagában szinte biztos, hogy erősen súrolja a közhely fogalmát. De! Pillantsunk egy hangya fülcimpányit a dolog mögé! Én még abban nőttem fel, hogy nincs internet otthon, saját mobil telefon, saját számítógép, ha valami elromlott, akkor megjavítottuk, nem lecseréltük, én még bakelit lemezen találkoztam az első élményemmel a zenével, még VHS-en láttam az első pornó filmeket, meg úgy a filmeket kazettára vettem fel a tévéből, eleinte még bringával jártam udvarolni is...

Szóval telnek múlnak az évek és már – már érezhető is egy kb 10 éves korkülönbségnél, hogy igen is létezik generációs szakadék, megjelennek bizonyos jelek az ismerkedés folyamán. Na jó, de mondhatnánk, hogy értékrend, meg felfogás, stb... Persze, de akkor is! Mennyire más dolgok kerülnek prioritásba ma, mint 20 éve, vagy akár csak 10... Mennyivel eltérőbb stílusban élték az emberek a minden napjaikat, magánéletüket, ahogyan ismerkedtek. Mennyire más tárgyakkal vették magukat körül.

Sokkal értékesebb, időtállóbb tárgyakkal, matériával vették körül Önmagukat, mégis mennyivel nagyobb hangsúlyt kaptak az emberi kapcsolatok, személyek! Egy snassz: „ Hogy vagy? „-nak is volt tartalma, súlya...

Persze a flexibilisebb emberekre mindig is nagy hatása volt a divatnak. Én személy szerint azt gondolom, hogy kevés olyan dolog van a világban, amely nagyobb károkat okoz az emberiségnek, mint a divat, a trendek. Hogy mi a sikk?!

És, hogy mi a sikk??? Jelenleg az, hogy az értékTrendek teljesen eltorzultak. Valaki rosszat szól a munkahelyén, vagy a magánéletében, azonnal jön a szállóige: „ Vigyázz, mert lecserélhető, pótolható vagy! „ Nos, ahol így bánnak az emberrel, na az a pótolható közeg és le is kell cserélni!

Szóval analóg Domként kotorászol a digitális pinában, de minek?! Valódi kielégülést nem fog hozni soha... Így hát várod a valódit, az igazit tovább...

És mire föl ez a provokatív cím?! Nos, hát arra föl, hogy ameddig a „pasik” behúzott bébi répával bólogatnak, addig mi férfiak nap, mint nap meg kell küzdjünk helyettük is a sok megvadult Nősténnyel... Így hát annak ellenére, hogy ez a Nők ellen is irányul, mégis részben fogom a pártjukat, miszerint valahol érthető, hogy nem ismerik fel a Férfit, akivel nem tehetik meg az aktuális divathullámokban felfedezhető kis húzásaikat, trükkjeiket, manipulációikat!
Hisz oly ritkán adatik meg, hogy a való életben is találkozhassanak ilyennel, a saját személyes tapasztalatukon keresztül győződhessenek meg erről...

Még a végén kiderül, hogy én vagyok az igazi feminista, én küzdök itt a férfiak egyenjogúságáért! ID Napjainkban a polaritás pettyet megváltozott, csipetnyit túltoltátok Belláim...

Tisztelettel: D. E., az utolsó analóg Domok egyike...

.

Comments (13)


#435931 | 2022. 10. 12. 14:10
Hát ha ezek megnehezítik az életed, van még pár üres nap a naptáramban 😈😂
#435926 | 2022. 10. 12. 12:58
Mindig a beszélgetőtárs nemzedéke az utolsó tökös nemzedék...
(De most tényleg. :) )

Aki még tudta azt, hogy...

Milyen vezetni az igazi repülőgépet, mozdonyt, igazi nőkkel bánni, meglenni az X eszköz nélkül, úgy mint: okostelefon, navi, golyóstoll, villamos áram, térkép, vezetékes víz, edzett acél, égetett tégla, írott szöveg, stb. :)

A bölcsesség fejlődése és átadása a gond. Nem látjuk, (a)hogy a következő nemzedék is megokosodik, mert meghalunk.
#435922 | 2022. 10. 12. 12:09
Köszönettel!

Legszebb reményeim szerint kialakul egy építő, objektív okfejtés a téma kapcsán…
Deleted user
#435921 | 2022. 10. 12. 11:28
Szerintem szuper írás lett, a stílusa is kifejezetten jó és egyedi. A blog tartalmával pedig annak ellenére egyet értek, hogy egyáltalán nem vagyok Dom. A férfiak jelentős része ki lett herélve. Ezt közéleti műsorokban is lehet hallani egyébként nemcsak D.E. uraság gondolja így. Illetve a gyakorlatban is számos alkalommal ezt lehet tapasztalni.

Szerintem.
#435917 | 2022. 10. 12. 08:52
Megyek...Inkább terrorba teszek egy pasit. 😁 Ahogy kedves cimbim mondaná kikísérem magam.
#435916 | 2022. 10. 12. 08:48
"Valaki rosszat szól a munkahelyén, vagy a magánéletében, azonnal jön a szállóige: „ Vigyázz, mert lecserélhető, pótolható vagy! „ Nos, ahol így bánnak az emberrel, na az a pótolható közeg és le is kell cserélni!"


Ööö.... Túl fiatal vagy. A kilencvenes években ennél sokkal, de sokkal durvábban így volt. Attól is kirúgtak ha rosszat gondoltál, és véráldozat kellett egy új munkahelyért. Körforgás van, minden vótmá.

De ha divat meg trend nem lenne, ennél sokkal uncsibb lenne minden. Mondom ezt úgy, hogy se divatos, se trendi nem voltam soha. De azért na.
#435915 | 2022. 10. 12. 08:21
Kérlek…

Ezek szerint irányíthatom Hozzád előfárasztó pácolásra a sok torokra menő vérpipit és harci tyúkanyót…?!
#435914 | 2022. 10. 12. 08:19
Ezek szerint Loti pattintana egy ilyen privát pride partyt, a világbékést akarunk és cuki szandálokat mentén…?! 🤷🏻‍♂️
#435912 | 2022. 10. 12. 07:54
Bocsáss meg az értetlenségemért, de ..

"Nos, hát arra föl, hogy ameddig a „pasik” behúzott bébi répával bólogatnak, addig mi férfiak nap, mint nap meg kell küzdjünk helyettük is a sok megvadult Nősténnyel"

Bring it on! Megvadult nőstényekkel küzdeni... kicsit sincs ellenemre. Mondhatni talán ott érzem magam igazán elememben. Legyen szó érdemi vitáról, vagy ágybeli birkózásról.

"én küzdök itt a férfiak egyenjogúságáért!" Helyesen teszed. Mindenki egyenjogúságáért érdemes küzdeni.
don_extra Deleted user
#435911 | 2022. 10. 12. 07:52
Elszomorit, pedig ez bakancslistas volt nalam🤣🤣
Deleted user
#435910 | 2022. 10. 12. 07:41
Szóljatok, mikor lesz ez a felvonulás, megyek fotózni :D
#435908 | 2022. 10. 12. 06:59
Nem fogok Veled “én is Nő vagyok!” feliratú pólóban sétálni a körúton! :D:D:D:D És nem! Akkor sem, ha csak Rajtad van! :D:D:D:D Efféle díszek nélkül sem sétálok! :D:D:D:D

De amúgy ja! Pillangóhatás level 1000, sajnos…

Minden férfi hím, de nem minden hím Férfi…
Deleted user
#435905 | 2022. 10. 12. 06:55
Latom magunkat a Koruton setalva egy “En is no vagyok!” feliratu poloban😂

Amugy azt en is eszrevettem, hogy szokott rajtam lecsapodni mas pasik hozzaallasa. Akar azzal h veluk barmit meg lehet tenni s ezzel arra szocializalnak noket h akkor mas pasival mindent meg lehet tenni, de olykor azzal h vmi sebet okoztak a noknek es akkor jovok en akin jol le lehet verni ezt a serelmet.
A ket nem hat egymasra ugyebar es az egymashoz valo hozzaallasra...