A legjobb barátom feleségét?! - második rész :)

Blogs » Blog - DeSeingalt » A legjobb barátom feleségét?! - második rész :)
DeSeingalt (46)
Dominant
Male, Hetero
  • VIP
  • Has public albums 
  • Has public self pictures 
  • Has blog 
2020. 08. 15. 08:10 | Appeared: 891x
Tavaly tavasszal fogant meg a gondolat, és eltelt egy jó év, mire megvalósult. Elképesztően izgalmas és mocskos lett :)))
—————————————
Node, ne szaladjunk előre.
A feleségről további beszélgetések során kiderült, hogy szereti a lányokat.

Hát, fogtam az én tündéri Henriette-met (DeSeingalt lovag szerelme csakis Henriette lehet!), és beavattam a haditervbe. Az események lassan haladtak - nem siettünk, vártuk a tökéletes lehetőséget. Egy közös chat-csoportban küldözgettunk néhány képet. Megállapítottuk, hogy a hollófekete Henriette kiválóan fog mutatni a szőke M. mellett... Aztán elkövetkezett a születésnapom, amire Henriette-M. közös fotókat kértem. R. fotózta őket. A fotókról sugárzott a két lány közti összhang. Mire idáig jutottunk, R és M másról sem beszélt egymás között, mint a libertinizmusról...

Aztán nemrég kitaláltuk, hogy kiugrunk Délegyházára, egy rövid hétvégére. A szombati bulin jót táncoltunk, de még nem történt semmi. Másnap reggel viszont, amint imádott Henriette-m a fejemre ült, hogy a szájával a farkamhoz férjen, megjelentek az ajtóban... Henriette forró puncija alól kiszóltam, hogy meséljék el nekünk az esti kalandjaikat, miközben mi folytatjuk (mi egy kicsit hamarabb lepihentünk, ők még maradtak, mert ez volt az első nudis élményük). Bele is fogtak, de néhány perc múlva R ott döngette mellettünk M-et. Néhány perc múlva M maga kérdezte Henriette-től, hogy beleugorhat-e a farkamba ... :)

Hát így történt. M először nudizott életében, aztán az egész napos meztelenkedés megtette a hatását.

De van tovább is. Miközben M. engem lovagolt, Henriette szopnivaló fasz nélkül maradva, R barátomat vette torokra. Leemeltem M-t magamról, és Henriette popsiját kezdtem dugni, ott M szeme előtt. Mint később kiderült, ilyet sem csinált előtte. Nagy érdeklődéssel, egyre közelebbről nézte, míg oda nem húztam a fejét, hogy puncit nyaljon a popsiba-ki-be járó farkam mellett... R, figyelve a dolgokat jelezte, hogy nem bírja tovább, és igen látványosan Henriette édes arcába élvezett. Sajnos, nem tudok ilyen látványnak ellenállni, és mondtam M-nek, hogy a szájába fogok élvezni, vegye ki a farkam Henriette popsijából. Őrült kéj és rémültet ült ki az arcára egyszerre, és R-ra pillantott, hogy lehet-e. R bólintott, és ő megtette. Minden cseppet lenyelt, és a farkam is tisztára nyalta.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.