A domináns nem ember?

Blogs » Blog - Delila » A domináns nem ember?
2020. 12. 08. 18:22 | Appeared: 990x
Tegnap óta nem hagy nyugodni a dolog.
Valaki azt mondta nekem, hogy a pesszimizmus, kiábrándultság, csalódottság ugyan az emberi természet része, de kevésbé egy domináé.

And here we go again. Nagy sóhaj...
Szóval a domináns, legyen nő, vagy férfi, nem ember? Nincsenek érzései, sem pozitívak, sem negatívak? Tényleg olyannak kell lennünk, mint a BDSM pornók szereplői, vagy egy fizetős? Ahol simán el tudom képzelni, hogy a domina hűvös, távolságtartó, kimért, érzelemmentes, mert miért is mutatna magából bármi emberit? Nem azért fizet az ügyfél, hogy a nő arról meséljen neki, hogy hogy törték össze a szívét múlt héten, hanem mondjuk azért, hogy jól tökön rúgja. De egy akármilyen más kapcsolatban, akár még egy barátság extrákkal jellegűben sem tudom, hogy hogy valósulhat ez meg, a szerelmi kapcsolatot, vagy akár együttélést nem is említve.
Miért gondolja bárki is, hogy mi ezek fölött az érzések fölött állunk?
Miért hiszik azt egyes szubok, hogy mi valami félistenek vagyunk?
Nyilván korbáccsal alszunk, fűzőben és tűsarkúban, reggel tökéletes sminkkel és frizurával ébredünk, mint Samantha a Dallasban és egész nap arcizmunk sem rándul. Ránk nincs hatással semmi és senki, nem bánt, nem bosszant semmi, nem csalódunk, nem örülünk semminek, nem vagyunk boldogok.
Ugyan már!
Elárulok egy nagy titkot: mi is emberek vagyunk.
Az már más kérdés, hogy a legtöbben nem kíváncsiak az emberre, ugyanakkor mélységesen fel vannak háborodva, ha ugyanezt kapják vissza.
De ez már egy másik blog témája lenne...

Comments (10)


#441969 | 2023. 01. 25. 20:44
Nyilván. A domináns csak kinyilatkoztat, sosem tévesen, megmondja, hogy ilyennek vagy olyannak kell lenned és sosem hibázik, hiszen ő domináns 😀

Egy frászt! Mindannyian tanulni vagyunk itt, ezen a bolygón és ha nincs meg bennünk a kellő alázat az élethez, akkor nemhogy jó dominánsok, de jó emberek sem vagyunk.
Deleted user
#441968 | 2023. 01. 25. 20:36
Illetve egy dom sose hibázik és sosem kér elnézést semmiért, hisz nincs miért😉
#435949 | 2022. 10. 12. 22:23
Akkor én nem vagyok domináns, bakker 😀
#435924 | 2022. 10. 12. 12:49
Ha már felhoztad....

Nem, a domináns az nem ember.
Arcizma sem rándul, megy előre, mint a robot, suhogtatja a korábcsot, meg a többi dominás cuccot.

Olyan, mint Chuck Norris, vagy Steven Segal.
Csak éppen nem géppisztolya meg körbepörgőrúgása van neki, hanem kötele-lakkcsizmája

Alan Delon vagy Charles Bronson még éppen elmegy.
(Harmonika/Vadnyugat, vagy a Bosszúvágy filmek)
Jean Reno már túl emberi ilyen dom-nak.
(Pedig tulajdonképpen egy igazi dom, akár a jöttünk-láttunk-visszamennénk, akár a Leon a profi.)
#388102 | 2020. 12. 11. 23:04
Hát, innen már az ő felelősségük.
De aztán ne sírják tele az internetet, hogy ők mekkora áldozatok.
#388098 | 2020. 12. 11. 23:00
Majdnem szó szerint hasonlóakat írtam mindig :) Nem hallgattak rám.
#388071 | 2020. 12. 11. 20:48
Hm. Én éltem együtt pszichopatával, egyáltalán nem volt jó. Persze én nem vagyok lelki mazochista. Sem. 🙂
De nyugodtan megmondhatod nekik, hogy ha csak egy kicsit is szeretik magukat, gyorsan elfelejtik ezt a dolgot, ha máshogy nem, hát szakember segítségével, mert nem túlzás azt mondani, hogy egy földi pokol egy nárcival az élet.
#388069 | 2020. 12. 11. 20:27
Valahogy ez a blog felett átsiklottam mikor kiraktad. Pedig nagyon egyetértek veled. Szerintem sokakban berögzült ez a "grey" féle kép (meg ha elolvasol valamilyen bdsm novella fantáziát), ahol a dom a mindent tudó, mindent előrelátó, mindenkin átgázoló nárcisztikus/pszichopata. Valahogy szerintem a domináns oldalhoz kapcsolódó szadizmus miatt azt gondolják sokan, hogy mi mindannyian pszichók vagyunk. Volt már több levelezésem is ahol, konkrétan azt írták, hogy ők azért regeltek, mert ki akarják próbálni egy pszichopatával milyen. Ezt pedig csak alátámasztja az itteni izzadságtól bűzlő aztadom profilok jelentős része, akik pont ennek a képnek próbálnak megfelelni. Szóval igen, sokan azt hiszik, hogy nem vagyunk emberek :)
#387893 | 2020. 12. 09. 16:41
De én utálom, ha beskatulyáznak. Bár biztos engem is be lehet, mint mindenkit. 🙂
Egyébként nem ezt írta, ezt már én tettem hozzá, mivel nem először találkozom azzal a felfogással, hogy a domináns nők valami éteri magasságban léteznek és semmilyen földi behatás nincs rájuk befolyással. Ő csak annyit írt, hogy a csalódottság, stb nem egy domina természetének a része. Úgyhogy már rég érett bennem ez a dolog, ez a megjegyzés csak a katalizátor volt a megírásához.
Viszont pont az ilyen megjegyzések erősítik meg bennem azt az enyhe pesszimizmust, ami azt mondja, hogy nem itt fogom megtalálni azt, akit keresek. Na, mindegy is...
#387888 | 2020. 12. 09. 15:51
Szia Delila.

"Miért gondolja bárki is, hogy mi ezek fölött az érzések fölött állunk?
Miért hiszik azt egyes szubok, hogy mi valami félistenek vagyunk? "

Ezt olyan ember, pasi írhatta neked aki csak fizetős dominával volt eddig, vagy olyan lány adatlapját olvasta csak eddig, akik már a bevezető levélben elvárják a magázódást és a talpnyalást.
Különben ha egy szót is rosszul ír, már repül a fenébe..
Nem egy lánynak az adatlapján olvasni ilyet itt a Pixien.

Lehet úgy gondolta hogy minden NŐ ilyen, és beskatulyázott mindenkit.