Gazdag bolond hölgyemény…

Blogs » Blog - david81 » Gazdag bolond hölgyemény…
david81
Deleted user
Entries filtered by time 2024. 06. (4)
2024. 05. (1)
david81
Deleted user
06. 05. 23:07 | Appeared: 192x

...kerestetik. Mármint bocs, hogy itt blogban szirénázok, de hát a profilomon a menő kocsikat és fuxokat jó ízlésem folytán nem posztolok.

Szóval legyen gazdag mert már kurvára elegem van a melóból.


16 évesen kezdtem stadiont söpörni 120Ft/óráért. Aztán volt szórólapozás 50 fillérért, meg némi kitérő gyárakban, IBM-ben 250-320 Ft brutál díjazásért. De az igazi biznisz a malomban ütött be. Ott 600Ft-ot fizettek óránként 40kg-os zsákok kamionra pakolásáért. Jó évet lehúztam minden nap suli után 4-5 órában. Néha csak ketten voltunk és hát felpakoltunk fejenként 20-25 tonnát. Aztán volt pár hangulatos nyári szünet üvegszál csiszolással mókázva. Napi 12-16 órában 1000 Ft-os óradíjban az már pofátlanul sokat fizetett. Csak hát majd minden nap ömlött a vér az orromból, ezért sajnos leléptem.

Ezek voltak a bolondos iskolás évek.


Na de aztán 20 évesen, a már komoly első állásomban, előléptem útépítőnek. Egy darabig lelkesen, aztán meg nagyon nem. Ott halottam a lapátosoktól, hogy aki dolgozik, annak nincs ideje pénzt keresni. Megvilágosodtam. Csak ezt valahogyan nem abszolváltam anyagiakban. Nem úgy mint a főnököm aki új Maserati-val parádézott miközben 60 ezer (!!!) forintot fizetett egy emberének. Én kiemelkedő státuszban voltam és 80-al kiskirályként baszogattam őket.


Szóval legyen gazdag a hölgyemény, mert dolgozzanak a parasztok. De legyen bolond is, mert aki eszes, az átlát rajtam, hogy le akarom húzni a sárga földig, és csak a pénze miatt hülyítem. Valahogy úgy mint akitől egy színész pénzt kér, ő meg csak néz, hogy ez most mi a fasz ez? Ez most játszik vagy tényleg lejmol tőlem? Az a jó ha kellőképpen bele tudja magát lovalni az érzelmekbe, és pár kedves, erotikus töltetű levéltől elalél ott helyben.


*...remegő tested csak egy falat szexi tanga takarja, és a szemkötő (Temu-ról rendeltem, ja nem faszt D&G mindkettő) és a sötétben az izgalom végletekig feszíti minden apró kis idegszálad, miközben a cicid az égbe ágaskodik. De nem tudod mi történik a következő pillanatban. Csak halk lélegzetvétel, és akkor megsuhintalak a nadrágszíjjal ami finoman csattan a combjaid között. Felszisszensz, de a bugyid máris nedvesedik...*


Jó baszok hozzá virágot is. Mert az kell. A faszé tudom miért, de adom amit szeretnél. Meg csak ritkán pofozlak meg úgy ahogy nem várod, mert kurva okos vagyok és azé a rohadt pénzé úgy játszok ahogyan fütyülsz. Ha már nem érted mi van a színpadon.

Őrültek nem kellenek. Azokhoz volt szerencsém. Érfelvágással fenyegetőzés meg társai.

Csak simán bolond aki nem képes az önreflexióra és nem veszi észre hányszor szopatja… őőő szopatják újra meg újra.


Miközben te gürizel, én majd kurvázok meg költöm a pénzed (kellene egy új teló ötszázé kezdésnek, mert az enyém már 6 éves). És amikor már összekötötted velem az életed, csinálok neked gyereket, hogy tutira ne menj el, és biztonságban érzem… őőő érzed magad, akkor majd rákapcsolok ezerrel. Elveszem az összes pénzed, átiratom a céged, házad, autód. Ellened hangolom a gyerekeket is, mert az a jó ha teljesen kicsúszik a lábad alól a talaj. Aki a pokolban van, az manipulálható.


És amikor már teljesen tönkrement alkoholista lettél, és ki-be jársz a szanatóriumban, majd akkor összelapátolom az összes pénzt, aranyat egy nagy kupacba. Oda szépen ráfektetlek, belocsolom az egészet prémium konyakkal, majd magunkra gyújtom az egész istenverte materialista világot.

Miközben égünk majd megérted, hogy nem nem akartalak szeretni, csak pusztán tönkretett a rendszer. Te meg okos voltál, de hittél a mesékben.


Comments (1)


#462557 | 06. 06. 11:59
Riadó! Riadó! illegális szellemi tevèkenysèget észleltünk a blog szektorban! Tegye a kezét a billentyűzet elé és működjön együtt a kiérkező hatósággal! Az ön tevèkenysége nem összeegyeztethető a fizetési besorolásával. Súlyosbító tényező, hogy cinizmust érzékeltünk, amelyhez a bankszámlája alapján nincs joga! Ön gazdag nőt fikcionált, pedig őn nem homo sapiens eléggé ehhez! Az önre váró végrehajtásnak ne álljon ellen!