A szopásról (szó szerint)

Blogs » Blog - csicska_boy » A szopásról (szó szerint)
2020. 09. 03. 17:35 | Appeared: 1278x
Olvastam egyszer valamilyen fórumon vagy blogon egy bejegyzést, amelyben az író azt fejtegette, hogy a felláció (faszszopás) eleve egy szubmisszív aktus, a behódolás jele, és ő (férfiként) azért is szereti nézni, ahogyan nők szopják a farkát, mert ez a dominancia érzésével tölti el.

A fórum írója csupa negatív megjegyzést kapott a kommentekben, elmondták őt beteges, perverz hülyének. Ez némileg fölzaklatott, úgyhogy én is bekommenteltem, hogy nyugi, én alapjában nagyon is egyetértek vele.

Én is mindig láttam, éreztem a dologban szubmissziót. Nemcsak a nyelvi formák miatt (a "faszszopó" az mindig egy kis "kurva"), de maga az aktus képe is ezt hívja elő bennem. Hiszen a fasz előtt le kell térdelni, és a térdelés eleve az alázat jele. És így tovább.

Azóta sokat gondolkodtam a dolgon, és most kissé világosabban meg tudom fogalmazni, hogy a magam részéről miért szubmisszív ez az aktus. Azért, mert a szopó fél "dolgozik" (nyilván a szájával és a nyelvével), a másik pedig "élvez". Én dolgozom, hogy te élvezz: ez a dolog mindig birizgálta a szexuális fantáziámat. De ez hagyján. A száj persze lehet erogén zóna, ám mégse hasonlítható ilyen értelemben a péniszhez vagy a makkhoz. Egyértelmű, hogy van itt egy aszimmetria. Egyértelmű, hogy az élvez jobban, akit kielégítenek.

A szubmisszív fél élvezete (én eddig így tapasztaltam) ilyenkor nem primer módon testi. Az élvezet ilyenkor az agy játéka, hogy valakinek örömöt szerzek. Valakinek alárendelődöm, valakinek áldozok magamból. Ez az érzés is kéjes, de egészen más jellegű kéj.

Még egy hozzáfűzni (és hangsúlyozni) való: ez csak az én személyes véleményem, tapasztalatom. Elfogadom, hogy mások semmi ilyesmit nem látnak az orális szexben. Én magam nem tudok elvonatkoztatni ettől, és ez az oka, hogy számomra furcsa lenne, ha mondjuk a Domom az én farkamat szeretné szopni, mint ahogy 18-as karikás filmekben is furcsa számomra, ha a fölérendelt fél szop, nem az alárendelt.

Comments (9)


#377773 | 2020. 09. 04. 08:06
Mondjuk ez igaz lehet. Talán úgy módosítanám a fönti gondolatmenetet, hogy _engem_ akkor izgat a szopás, ha szubmisszív aktusnak fogom föl.
Deleted user
#377747 | 2020. 09. 03. 19:37
Ancsával és Delilával is egyetértek.

Nem mindegy, hogy hogyan szopok. Lehet az szubmissziv helyzet is, de ugyanúgy domináns is. Ha én szopok, akkor kezemben van az irányitás is :) És teljesen mindegy, hogy lesz-e orgazmusom tőle. Dominánsként én határozom meg, hogy a szubomnak lesz-e, vagy mikor lesz :)
#377744 | 2020. 09. 03. 19:01
Lehet ezt úgy is csinálni, hogy Te irányítasz közben, azaz játszol vele, de nem mész el a végsőkig, és egyből nem lesz szubmisszív a dolog részedről. Meg lehet bolondítani szájjal úgy egy pasit, hogy már könyörög az orgazmusért és mindig abbahagyod az utolsó pillanatban. Úgyhogy nem, egyáltalán nem igaz, hogy ez egy szubmisszív aktus, illetve a módszertől függ, hogy az lesz-e.
#377740 | 2020. 09. 03. 18:41
Igen, hallottam én is olyat, hogy szopáskor igazából én vagyok az "aktív fél", aki irányít. De ez olyasmi nekem, mintha azt mondaná a Domom, főzzem meg az ebédet. Olyankor is én vagyok az aktív fél, közben mégis alárendelem magam az ő akaratának, hiába én döntöm el, hogyan főzök.

Az alárendelődés számomra nyilván nem negatív fogalom, ellenkezőleg, a lehető legnagyobb élvezet. :)
#377739 | 2020. 09. 03. 18:36
Ja, mondom, ezzel sokan nem értenek egyet (talán a többség), nekem benne van ez a szubmisszivitás is, és tényleg nagyon nehezen tudok elvonatkoztatni is tőle.
Deleted user
#377736 | 2020. 09. 03. 18:18
Én imádok szopni, nem vagyok sub(nem is tudom milyen annak lenni). Amikor letérdelek a pasi elé egyszerűen nőnek érzem magam. Olyan nőnek aki tudja h most játszhat. Azt játszhatja amit imád csinálni. Imád örömet okozni, és élvezi amit csinál. Az, hogy tudom hogy jól csinálom felizgat. Ha hallom hogy a másik mennyire élvezi, felizgat. Az irányítás az én kezemben/számban van, így hogy lehetnék alárendelve?
Deleted user
#377733 | 2020. 09. 03. 18:08
Hupsz, most néztem te meleg vagy... :)
Nem baj, a mondandóm így is érvényes.
Deleted user
#377734 | 2020. 09. 03. 18:08
Hupsz, most néztem te meleg vagy... :)
Nem baj, a mondandóm így is érvényes.
Deleted user
#377732 | 2020. 09. 03. 18:07
Értem a mondandódban hogy miért tartod ezt szubmisszív dolognak, de mégse értek egyet veled. A szopás/nyalás azért van, hogy örömet okozz vele a másiknak. Hallottam már azt a bullshit-et több férfitól is hogy azért nem nyal, mert megalázónak tartja. WTF? Szóval a partnerednek ne legyen jó, de neked igen, mert ugyebár akkor a szopás nem megalázó ugye?
Szóval nem, nem értek egyet ezzel a hozzáállással, szerintem egyáltalán nem szubmisszív dolog kényeztetni a másikat.