Fiú a férfiben

Blogs » Blog - csicska_boy » Fiú a férfiben
2019. 09. 12. 18:44 | Appeared: 1060x
Mi jut eszembe a "fiú" szóról? Nos hát persze nagyon sok minden. Egy nagyjából 15 és 25 év közötti lény, aki jellemzően nagyon törékeny, sérülékeny, és talán emiatt is tör és sért, folyton "rossz", folyton játszik, határait keresi és feszegeti. De ha parancsot kap, akkor azt teljesíti. A "fiú" (meglepő módon) sokkal engedelmesebb, mint a "lány", minden "rosszasága" ellenére sokkal könnyebben "idomítható".

Mi jut eszembe a "férfi" szóról? Egy megállapodott, legalább 30 éves lény, aki jellemzően már elég testes, erős, már nem törékeny, már nem sérülékeny, ezért már alig tör és alig sért. Magabiztos és célratörő, gyakran emiatt kifejezetten érzéketlennek is tűnik. Felelősséget vállal magáért és másokért, optimális megoldásokon gondolkodik, agya egy kíméletlen problémamegoldó gépezet.

És mi az, ami engem vonz? Az, ha valakiben (egy férfiben) egyszer csak fölbukkan egy "fiú". Egy játékos, rendetlen, határokat feszegető lény.

Nietzsche mondta: "Minden igazi férfiben megbújik egy játszani akaró kisgyerek." Igen, erről van szó. Törjön ki a másikból a játék, a fantázia, a rombolás és határbontás ösztöne. Valami ilyesmiről szólnak nekem a BDSM-fantáziák.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.