Blog - csakegylany

Blogs » Blog - csakegylany
Filter to this month: 2015. 12.
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented blogs in last month
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
Boldog Új Évet!
Szilveszter alkalmából az jutott eszembe, Mi lenne, ha neked is jönne egy kis szerencse? Búcsúztassuk együtt az ó esztendőt, S ünnepeljük együtt a sok jót, a jövőt. ...Ünnepeljük meg azt, hogy egészségben élünk, Ünnepeljük meg, hogy van akit szeressünk. Gondoljuk végig ezt a régi évet, Jövőre kívánjunk minden jót és szépet! Éjfélkor millió sok pezsgődugó pukkan, Petárda is szép számban: milliónyi robban. Poharainkat egymással összekoccintjuk És mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!
Appeared: 2015. 12. 31. 13:04 | Latest comment: 2015. 12. 31. 18:28 | Number of comments: 2
Néha
"Néha tudomásul kell venni, hogy nem vagyunk ugyanolyan fontosak másoknak, mint ők nekünk. Ezért sem hiszek az ígéretekben: a "majd jövök", meg "majd találkozunk", meg "elmegyünk ide-oda", meg "majd kereslek", meg "szeretlek” ,vagy egyáltalán "számítasz valamit". Mert ha valaki azt akarja, hogy jelen legyek az életében, az helyet csinál benne. Nem kellene megküzdenem a régi helyért. Ha olykor megbánt, nem indokot, kifogást keres a tettére, hanem bocsánatot. Nem fogom...
Appeared: 2015. 12. 26. 22:49 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Boldog Karácsonyt :)
Szálljatok le, szálljatok le Karácsonyi angyalok, Zörgessetek máma este Minden piciny ablakot, Palotába és kunyhóba Nagy örömet vigyetek, boldogságos ünnepet!
Appeared: 2015. 12. 24. 22:28 | Latest comment: Never | Number of comments: 0