Pillanatok alatt benedvesedek a fenekeléstől – Így lesz a pasidból a fenyítés nagymestere

Blogs » Blog - csakegylany » Pillanatok alatt benedvesedek a fenekeléstől – Így lesz a pasidból a fenyítés nagymestere
2016. 01. 24. 22:43 | Appeared: 1260x
A következő cikkre bukkantam, gondoltam megosztom veletek, hátha mást is érdekel.

Az eredeti cikket itt olvashatjátok:
http://www.life.hu/intim/20160121-fenekeles-terdre-fektetes-es-fenyites-az-agyban-miert-olyan-izgatoak-ezek-a-dolgok.html

Pillanatok alatt benedvesedek a fenekeléstől – Így lesz a pasidból a fenyítés nagymestere



Sokszor elképzelted már, hogy fekszel a kanapén, a pasid mögéd lép, egy határozott mozdulattal lerántja rólad a nadrágot, és már csattan is a tenyere a popsidon? Egy kiadós fenekelésre vágyni nem ördögtől való dolog, de sokak szemében még mindig tabutémának számít...

Ha szeretnéd rávenni a kedvesedet arra, hogy néha elnáspángoljon, odacsempészheted az éjjeliszekrényére A Szürke ötven árnyalatát, úgysem fogja soha életében elolvasni. Nem, vannak jobb módszerek is az erotikus álmaid kielégítésére, és most megmutatjuk, mik ezek.
Nem te vagy az egyetlen, aki arról fantáziál, hogy térdre fektetik

Amikor kettesben vagytok, de nem az ágyban, hanem mondjuk egy étteremben, hozd szóba a témát, de nem feszengve, csak úgy spontán!

Mondd el a párodnak, hogy már régóta foglalkoztat az erotikus fenekelés gondolata.

Lehet, hogy a képzeletét annyira felcsigázod, hogy még a desszertet sem akarja megvárni, és azonnal kéri a számlát a pincértől. Vagy szex közben is irányíthatod úgy az eseményeket, hogy megvalósuljon a legtitkosabb szexfantáziád. Egy óvatlan pillanatban harapj bele kedvesed hátsójába (de csak finoman!), és hogy egy kicsit izgalmasabb legyen a dolog, párszor meg is paskolhatod. Huncut hangnemben közöld vele, hogy megérdemled az alapos büntetést, amiért ilyen rossz kislány voltál.

Írd magadra a lényeget!

Természetesen másként is jelezheted felé, hogy milyen szándékaid vannak az este hátralévő részében. A legviccesebb verzió, ha egy „Fenekelj el!" üzenetet írsz a testedre egy vörös rúzzsal, amit csak akkor fog látni, ha meztelenül állsz majd előtte. Ha nőcisebbre vennéd a figurát, bújj bele egy sokat sejtető fehérneműbe vagy egy szexi jelmezbe, amivel tutira felcsigázod a párodat. Mielőtt azonban túlságosan belemerülnétek a dologba, bújj ki a ruhából, mert a náspángolás akkor fejti ki a legizgatóbb hatást, ha csupasz popsira történik.

Mélyebb intimitásról szól

Mindegy, hogy csak a móka kedvéért történik, vagy büntetés gyanánt szolgál, a nő szeretné teljesen átadni magát a férfinak, akit szeret. A fenekelés a mélyebb intimitásról szól, amihez feltétlen bizalom szükséges mindkét fél részéről, és elengedhetetlenül fontos a határok betartása. A játéknak mindig lassú tempóban kell kezdődnie, ami segíti az érzelmi-mentális ráhangolódást, és minél tovább tart az előjáték, annál jobban fogod élvezni az egészet.

Miután kellőképpen ellazultatok, partnered kezdje azzal, hogy néhányszor gyengéden rácsap a hátsódra, ami által fokozódhat benned a szexuális vágy. Ha élvezed, amit csinál, jelezd felé, hogy nincs ellenedre, ha keményebb fokozatba kapcsol.
Lehet művészet, ha jól csinálják

A technika az, ami megkülönbözteti az intim fenekelést a kellemetlen büntetéstől. A popsin csattanó tenyér erotikus élményt nyújt, de ha túl gyorsan, túl erősen vagy túl sokáig csinálják, akkor fájdalmat is okozhat – mind fizikailag, mind érzelmileg. Ahhoz, hogy a legtöbb élvezetet hozzátok ki ebből az izgalmas játékból, feküdj keresztbe a párod térdén, vagy ereszkedj négykézlábra. A maximális kényelem érdekében tegyél egy párnát a hasad alá, ami még jobban kidomborítja a fenekedet, és a dörzsölő mozdulatok révén a csiklódat is stimulálja.

A fenék középső, húsos része kevésbé érzékeny terület, mint lentebb, ahol a popsi és a comb találkozik,

az ütések száma és erőssége mindig a lelki állapotodtól és a bűneidtől függ. A tenyér mellett természetesen más eszközök is szóba jöhetnek, ha engedelmességre tanít a pasid. A különféle paskolók, korbácsok és ostorok sokkal kéjesebb élményt tesznek lehetővé, ám ezeket a játékszereket csak akkor érdemes bevetni, ha már haladó szintre léptetek.

Egyezzetek meg egy jelben!

Nem ritka, hogy valaki, aki újnak számít a fenekelés világában, jobban érdeklődik lélekben a tiltott dolog iránt, mint testben. Ez azt jelenti, hogy alacsonyabb a fájdalomküszöbe, mint gondolná. Pontosan emiatt nagyon lényeges a petting, de van itt még valami, ami biztonságot nyújt számodra, ha a fenekelés menetközben kellemetlenné válik. Találj ki egy olyan szót vagy kifejezést, amivel jelezheted a másik felé, hogy lassítania kell, vagy azonnal fel kell függesztenie a bünti-játékot.

A 'nem' és az 'állj' ebben az esetben rossz választásnak tűnik, mivel ezek erotikus töltetet kaphatnak az adott szituációban.

A fizikai biztonságra is ügyelni kell a popó paskolása közben, és nem szabad a csontos területekre ütni, vagy oda, ahol károsodhatnak a belső szervek. A spanking jelenet levezetése mindig a beszélgetés és az összebújás, ha pedig túl intenzív volt az együttlét, a meleg fürdő vagy a hideg törülköző nyugtató hatással van a piros popsira.
Érdemes úgy tekinteni rá, mint egyfajta erotikus lehetőségre

A Life.hu szakértője, Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus úgy véli, hogy a fenekelés különböző okokból vonzó a nők szemében. Egyesek a büntetésjellegét szeretik, mások szerepjátékként építik bele a szexuális repertoárjukba, és vannak olyanok, akik a párjukhoz fűződő érzelmeiket akarják ily módon kifejezésre juttatni.

"Szintén izgató hatással bírhat, hogy a vágyott férfinak hatalma van a párja felett, aki mellette megélheti a gyenge nő szerepét. Sokszor az élet egyéb területein ezek a nők koncentráltak, határozottak, komoly döntéseket hoznak, a szexben pedig kiereszthetik a gőzt" – véli a szakértő, aki szerint a szexuális aktust kísérő fenekelésben a bizalmi viszony elengedhetetlen, és csak akkor valósulhat meg, ha kölcsönösen beleegyeznek a felek, illetve ha úgy adódik, egyértelmű jelzésre véget is vetnek a folyamatnak.

"Általában az intim együttlétek változatosak, tehát az sem feltétlen ideális, ha a popsizás olyan része a szexnek, ami minden alkalommal elengedhetetlen. Ehelyett érdemes úgy tekinteni rá, mint egyfajta erotikus lehetőségre, ami az izgalmak fokozását és a változatosságot szolgálja. Konklúzió, mint mindig:

találjuk meg ebben is az arany középutat, csak erre nem épülhet a szerelmi életünk.


Zalán 24, adásszerkesztő:
"A csajom a múltkor azzal állt elő, hogy addig paskoljam pálcával a fenekét, amíg sírva nem fakad. Eléggé meglepett a dolog, aztán úgy gondoltam, ha neki jó, akkor kipróbálhatjuk, bár én még soha nem csináltam hasonlót. Egy szerencsétlen balféknek érzem magam, mert a hirtelen felharsanó sikításától megállt bennem az ütő, és inkább abbahagytam az egészet. De persze ő is csalódott volt, és azt mondta, neki olyan pasi kell, aki a keményebb szexet szereti."


Tímea 37, háztartásbeli:
„A kapcsolatunkat több szempontból is a belső fegyelem jellemzi. A férjem a családfenntartó, és én vagyok otthon a gyerekekkel. Mindketten hiszünk a klasszikus férfi-női szerepekben, és mindketten tudjuk, hogy a hosszú házasság titka az őszinteség, egymás feltétlen szeretete és a tisztelet. És igen, az uram elnáspángolja a popsimat, ha úgy érzi, hogy megérdemlem a fenyítést. Az ilyen szituációkban is a fegyelem szót használjuk, nem pedig a fenekelést, mert jobban passzol a kettőnk életmódjához."

Te mit gondolsz a hírről?

Comments (1)


Deleted user
#181227 | 2016. 01. 26. 15:58
10 évvel ezelőtt elképzelhetetlen volt számomra hogy kezet emeljek egy nőre.
Ugyan elcsattant egy-egy popsi-tenyeres, de ez csak incselkedés szinten, inkább simogatásként mint "fenyítésként".

TriplaEx volt az első aki meglátta bennem a hajlamot, és merte is kérni.
Ám az első kérésnél felháborodtam.
(Üssem meg a nőt akit szeretek?? Hogyan?)
Ám addig kérlelt, míg beadtam a derekam.
Az első csattanásnál elöntötte az arcát a kéj.
Ha maradt is kétségem, azt a 6-8. csapás teljesen elűzte. Tocsogott a puncija, hamarosan az egész ágy elázott. Ilyet addig csak a nyelvemmel értem el.
Ennek ellenére sok-sok fenekelés után sem tudtam elengedni magam teljesen.

Azonban ma már a mindennapi szex része.
1-2 orgazmus már csak a fenekelésből is összejön. Engem pedig piszkosul felhúz.

Nem az hogy ütök egy nőt.
De még csak az sem hogy uralkodok rajta.
Nem így tekintek a dologra. Nem büntetésként, vagy fegyelmezésként.

Az hoz tűzbe hogy látom ahogy felhúzza.
Számomra(számunkra) ez is csupán egy elő/vagy utójáték.
Egy módja hogy kimutassam a másik felé:igenis számít a gyönyöre..