Kínos élvezetek

Blogs » Blog - CFNM » Kínos élvezetek
CFNM (47)
Fetisist, Submissive
Male, Hetero
  • Has public albums 
  • Has blog 
Entries filtered by time 2020. 02. (1)
2020. 02. 16. 12:12 | Appeared: 1079x
Hosszadalmas és türelmes keresésem végül sikerrel járt, rátaláltam a hölgyre, aki vágyaimban saját érdeklődési körére talált. Számomra ez nagyon fontos, hiszen a "játék, a kín, a kiszolgáltatottság és a nyilvános megaláztatás" csak így lehet hiteles.
Nem akarom, és nem tudom vágyaim megvalósítását partneremtől kérni, ha ő ebben nem talál örömöt. Viszont magamat sem tudom őszintén kiszolgáltatni, ha a vágyainkban, elképzeléseinkben nincsen elegendő közös pont.
Így türelmesen böngésztem, ismerkedtem, számtalan levelet írtam, és türelemmel elviseltem az elutasításokat, a kéretlen megkereséseket. A kitartás meghozza gyümölcsét, így átélhettem egyik izgató vágyamat.
Kriszta hosszabb levélváltás és ismerkedés után előállt egy tervvel. Tetszett, és örömmel igent mondtam. A megvalósítás már nem volt olyan könnyű, mint az egyezségünk, de a tavalyi októberi "nyár" segítségünkre volt.
Budaörsön találkoztunk, egy hétvégi kertben sok gyümölcsfával, elvétve szomszédokkal és zárt utcafronttal. Reggel kilenc órára beszéltük meg a találkozót, de én már fél órával hamarabb, izgatottan várakoztam a helyszínen. Részleteket nem ismertem, ennek ellenére csak pozitív gondolatokkal voltam feltöltődve. Tudtam, hogy élvezetes, de megerőltető és kínos lesz. Elárulta azt is, hogy szereti mások előtt a kicsit "dilis" vágyait kimutatni, és mások meglepődését érezni, látni. Ezek mind nagyon jó jelek voltak számomra.
Végre közeledett a kilenc óra, és partnerem is, akit nem nevezek úrnőmnek, mivel nem a klasszikus dominanciát kedveli. Nem a durva szigor, nem a hideg kegyetlenség vezérli vágyait, hanem a férfitest birtoklása, a korlátlan kiszolgáltatottság, amelyet kreatív szenvedésekkel fűszerez. Most is széles mosollyal üdvözölt, puszit kaptam, és megölelt.
Beléptünk a kiskertbe, meghallgattam a tömör bemutatást. Belépve a hétvégi házikóba gyorsan a lényegre tért.
- Vetkőzz meztelenre, és csatold fel a csuklókra, a bokákra a bőrszíjakat!
Nem kellett noszogatni, mivel nekem a ruházat mindig is felesleges tehernek számít. Ráadásul még mosni is kell! Mikor elkészültem, elém lépett egy kulcsos fémbilinccsel a kezében, amit határozott mozdulattal a farkamra "kattintott", és az utolsó reteszig teljesen összepréselt. Majd jött a nyakörv, de a pórázt nem tette fel, csak a kezében tartotta. Megmarkolta a bilincs másik végét:
- Akkor indulás!
Kivezetett a házból egyenesen egy barackfa alá, ahol már négy karót a földben levertek.
- Menjél le "kiskutyába", lábaid a baloldali, kezeid pedig a jobboldali karókhoz! - parancsolta.
Kicsit izgatottan teljesítettem az utasításokat, és ő bokáimat, kezeimet karabinerekkel rögzített a karókhoz, felcsatolta a pórázt a nyakörvemre, majd a fa vastag alsó ágához kötötte. Kötözése erős és feszes volt, szabad mozgásomat lényegesen korlátozta a kikarózott kis felületre. Sem felállni, sem lefeküdni, sem leülni nem tudtam.
- Nos megígérted nekem, hogy egész nap meztelenül rendelkezésemre állsz! Ajánlatod ma kihasználom, délután négy óráig ebből a kötözésből nem szabadulsz. Nekem ugyan van elég teendőm a kertben, de szeretném a hétvégén a munkámat egy kicsit "fűszerezni".
Nem árult el többet, ezzel kíváncsivá tett, és kicsit bizonytalanná is, hogy ez a nap számomra is meghozza-e a "fűszereket".
Elővette a kerti szerszámokat, és hozott még egy fémkampót is, amit hátul a két lábam között a földbe vert.
- Ezt nem felejthetem el! - monda mosolyogva, majd a farkamra helyezett bilincs másik végét a kampóhoz rögzítette. Közben motorzúgást hallottam, majd fékezést. Valaki megállt a kertkapuban. Ajtócsapódás, és egy hangos "jó reggelt" hallatszott. Egy női hang, ami egy kicsit bizonytalannak tűnt.
- Megjött a kertészem is - mondta Kriszta, és elindult a kertkapu irányába.
Kihasználtam az időt, megtekintettem körülöttem a szerszámokat. Volt ott fűrész, metszőolló, sövénynyíró, gereblye és söprű. A nagy kalapáccsal nem is foglalkoztam! Közben közeledett Kriszta és a kertész, aki közelembe érve meglepődötten szólalt meg:
- Óóóó, akkor komolyan gondoltad a múltheti beszélgetésünket?
- Én igen! - mosolygott Kriszta, és visszakérdezett - Te nem?
- Hát kicsit több volt benne a fantázia, bevallom őszintén - jött a gyors válasz.
- Hidd el, tetszeni fog! Nem bánod meg!
Zsuzsának hívták a kertészt, aki a rövid jelenet után a földre helyezte a szerszámait, és körül tekintett a kertben. Felmérte a helyet, majd újra rám tekintett. Most már elmosolyodott, és Krisztához fordulva megjegyezte:
- Miért ne! Tudtam, hogy őrült vagy, de ennyire?
- Jó őrültnek lenni! - válaszolta Kriszta, majd hozzám fordult:
- Ideje megtudnod, hogy mi vár rád ma! Elhoztad a kedvenc eszközömet? - kérdezte tőlem.
- Igen, természetesen! - válaszoltam.
- Nagyon jó! A hátizsákodban van?
- Igen, a bilincsek melletti részben.
Kriszta bement a házba, és egy perc múlva újra mellettem állt az elektromos készülékkel. Zsuzsa kíváncsi tekintettel követte, ahogy Kriszta felhelyezett két fekete szilikon gyűrűt a közben lila színben duzzadó farkamra. Egyet a herék felett, a másikat közvetlenül a makk alatt. A gyűrűkre felhúzta a kábelcsatlakozókat, majd bedugta a vezetéket a készülékbe. Hozzám fordult:
- Ma tesztelni akarom, hányszor lehet egy nap alatt a faszodat megfejni. De semmi kedveskedésre ne számíts! Brutálisan akarom, hogy már elejétől érezd a kéjes kínokat, minden menetben az elélvezésig! Ti férfiak mindig csak élvezkedni akartok. Na most egész nap ezt teheted!
(Folytatás következik!)

Comments (1)


#355659 | 2020. 02. 16. 16:42
Már irigyellek. Várom a folytatást.
Azt már nem is mondom, hogy szívesen mennék én is!🤘😀