Euro Fetish 2020

Blogs » Blog - Casaubon » Euro Fetish 2020
Casaubon (39)
Submissive
Male, Bisex
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2020. 05. 10. 18:50 | Appeared: 987x
Keywords: Eurofetish
Szombaton az elmaradt euróvíziós dalfesztivál mintájára a spanyol kink- és fétisközösség megrendezte az Euro Fetish-t. A formátum hasonló az Euróvízióhoz, rövid zenés-táncos produkciók versenyeznek, az egyes résztvevő országok képviselői szavaznak 8, 10 vagy 12 ponttal a többi csapatra (a megszokott átszavazásokkal, pl Baltiak egymás közt, német-francia tengely itt is megfigyelhető volt). Az előzetesen felkért zsűrihez még hozzáadták az online chaten érkezett szavazatokat.

Összesen 21 ország indult, az egyes EU tagokon kívül Oroszország, Izrael, Ausztrália, Norvégia és Svájc.

A járvány miatt a formátum itt az volt, hogy a résztvevők előre elkészített klipeket küldtek, azokat rendesen felkonferálták, közben youtube-on ment az online chat. A technikai megvalósításban voltak kisebb bakik, a szavazásnál folyamatosan elment a hang, megszakadt a kapcsolat, az egész egy kaotikus zoom call-ra emlékeztetett. Ennek ellenére rendkívül meghitt és családias volt az egész, változó színvonalú produkciókkal. Mindent karanténban, béna kis kamerákkal vettek fel, de érződött rajta, hogy élvezik, néhány induló nagyon kreatív volt.

A show-t a petplayes csapatok vitték, az első helyezett egy francia falka lett.

Őket követte egy jó hangú angol úriember, tornadressz-szerűségben.

A holland csapatot egy vörös szakállú mackó vezette, aki egy szintén vörös dildóba énekelt.

A negyedikek a svédek lettek, akik nyilván ABBÁ-ra tátogtak – kutyamaszkban.

Martenyi János, a magyar versenyző Wolf Katitól énekelte a What about my dreams-et, azon kevesek közé tartozott, aki nem tátogott, és volt is jó énekhangja hozzá, ezzel a 6. helyen végzett. Egyébként 2017-ben ő volt Mr Fetish Spain, és a rendezvény egyik szervezője. A zsűrizett pontok alapján a magyar induló 4. lett, de az online szavazatok letolták, a svéd és norvég kommentelők aktívabbak voltak a magyaroknál.

Zavarbaejtő produkciót hozott a német versenyző, nem a fellépés, hanem a háttér miatt: egy kifejlett hógömb-gyűjtemény előtt léggitározott. Személy szerint tetszettek még a cseh rocker kutyák, az írek, a norvég srác. A „miafaszt nézek” kategóriába estek nálam az olaszok, az osztrák srác, az észt és a finn előadó.

Mindent összevetve a legjobb módja volt a szombat estém eltöltésének, ajánlom mindenkinek. A lényegi rész, a fellépések kb egy-másfél óra, itt lehet megnézni:
https://www.youtube.com/watch?v=z1X4kjGP6TI&list=PLizTrDCv65d1PCsjmScfjdYJGxSb_s_tk

Comments (3)


#363684 | 2020. 05. 10. 20:22
Én is ott láttam. Szerencsére van pár, nagyon jó fej és egyben aktív tagunk :).
#363679 | 2020. 05. 10. 20:06
Magyar színekben indult, de az kiderült, hogy kint él.
A fellépése a 46. perctől van, belinkelem
https://youtu.be/z1X4kjGP6TI?t=2739

Egyébként a kink paradise csoportban láttam, hogy van ilyen, szóval eljuthatott máshoz is 😉
#363676 | 2020. 05. 10. 20:03
János magyar, vagy spanyol színekben indult? Ha jól tudom kint él. Nagyratartom őt, de szerintem itthon élő magyarok többségéhez el sem jutott a verseny híre.. Így ga volt nyilvános nevezés, úgy lemaradtak róla.

Ilyenkor szoktam megkapni a hungarista jelzőt. Máskor meg a libsit :).