Fejés

Blogs » Blog - Capsread » Fejés
Capsread (30)
Submissive
Male, Hetero
  • Has blog 
Entries filtered by time 2018. 12. (1)
2018. 02. (3)
2018. 02. 07. 23:46 | Appeared: 1737x
Már egy hete együtt voltam Ritával azóta, hogy szerelmet vallottam neki, és a farkammal kapcsolatban egy dolog változott: a plomba helyére egy kis lakat került. Rita továbbra is minden este kér egy képet az egyre kékülő golyóimról, és válaszul minden este küldött egy videót, amin a legváltozatosabb módokon elégítette ki önmagát. Néha ujjal, néha egy vibrátorral, néha pedig valamilyen tárggyal.

Egy hét után felvetettem nála, hogy aludjon velem, amit szinte gondolkodás nélkül fogadott el, és a hét végén pénteken, mikor végzett az egyetemen át is jött. Friss párhoz méltóan romantikáztunk, elmentünk vásárolni, majd együtt vacsorát főztünk, és egy üveg bort felbontva lekucorodtunk a kanapémra megnézni egy filmet, összebújva. A film végén Rita felállt és nyújtózkodott egyet, amitől kivillant a formás hasa a ruhája alól. Látta, hogy nézem, és tetszik amit látok, ezért felém fordult, és az egyik lábát feltette az asztalomra, majd végig simította a combját, és a fenekére csapott. A látvány teljesen rabul ejtett, és meg sem tudtam szólalni, ezért Ő törte meg a csendet.

- Mi az szolga, miért nem vagy még pucér? - kérdezte.

- Sajnálom úrnőm - mondtam, és pillanatok alatt ledobtam az összes ruhámat. Rita mosolygott, majd Ő is levette a nadrágját, és visszatetta az egyik lábát a dohányzó asztalra, széttárva egy kicsit ezzel a lábait.

- Nyalj! - mondta, mire engedelmesen a lábai közé térdeltem, és némán nyalni kezdtem, amíg szokásához híven nyögdécselni nem kezdett és elélvezett. - Most a seggem - mondta, lelépett az asztalról, és kissé pucsitva megfordult. Engedelmesen odahajoltam, és eleinte kissé undorodva nyalni kezdtem, de ahogy a legutóbb is az undor hamar elszelelt, és élvezettel nyaltam. Ahogy megint nyögédecselni kezdett, én is felszisszentem párszor a fájdalomtól. Az élménytől ugyanis egyre merevebb lett a farkam, azonban a ketrec nem hagyta felállni rendesen, szorított, és fájt. Mikor Rita ismét elélvezett, fölém hajolt, és a hajamnál fogva hátrahajtotta a fejem.

- Nyisd ki a szád - mondta, és beleköpött. - Menj a hálóba - parancsolt rám. Én engedelmesen bementem, Ő pedig követett. Lefektetett az ágyra, majd benyúlt a táskájába, és elővett köteleket. - Hoztam mindent - mosolygott. Gyakorlott mozdulatokkal kötött ki, még úgy is, hogy először látta az ágyamat, de meglepetésemre csak a kezemet közte ki, a lábamat szabadon hagyta. Bugyiját ismét a számba tömte, majd elővette a táskájából a szemkötőt, és rám adta. Hallottam, hogy levetkőzik, majd rám feküdt. Bár nem láttam, éreztem, ahogy forró, puha bőre hozzám ér, éreztem, ahogy a melleit hozzám nyomja, és éreztem, ahogy nedves punciját végighúzza ketrecbe zárt farkamon. FElnyögtem, mire Ő nevetni kezdett.

- Szeretnéd mi? De más terveim vannak. - mondta, és felállt. Hallottam, hogy valamit matat, de nem láttam mi az. Fölém hajolt, és kivette a számból a bugyit, majd levette a szemkötőt is. Mellei szabadon lógtak, haját lófarokba fogta, és először azt hittem, hogy egy bugyi van rajta, de hamar észrevettem, hogy egy felcsatolható péniszt vett fel. - Hogy tetszik? - kérdezte - Ritka darab, két vége van - mutatta, ahogy odahajolt - egy pici recés, látod, ami a puncimban van, és ez a hosszú a másik felén. Ezzel foglak megbaszni. Ha jó fiú vagy és sikerül elélveznem, kapsz egy kis jutalmat.

- Kérlek ne, úrnőm - motyogtam ijedten - szépen kérlek ne.

Ismét nevetni kezdett, belemarkolt a hajamba, és a számhoz tolta a műfaszt.

- Nyisd ki - mondta, én pedig engedelmeskedtem, mire betolta a műfaszt a számba. - Ezaz, szopj szépen, mint egy igazi ribanc - mondta nevetve miközben kicsit öklendezve ugyan, de próbáltam leszopni a műfaszt. Hamar elunta, és az ágy lábához ment, majd felhúzta a lábaimat. Síkositót nyomott a műfaszra, egy párnát tett a derekam alá, és azt monda: - Ne küzdj ellene, csak élvezd, ribanc.

Eleinte aprókat nyögtem és lihegtem a fájdalomtól, amitől nevetni kezdett. Ahogy egyre jobban nevetett a kínomon lett egyre keményebb a farkam, egyre nagyobb az erekcióm. Ettől a látványtól Rita csak még jobban nevetett rajtam, és egyre gyorsabban baszott. Legnagyobb meglepetésemre, alig pár perc után, hiába volt rajtam az erényőv, elélveztem az ingertől. Rita csak nevetett rajtam, és dugott tovább, amíg Ő is el nem élvezett.

Leszedte az erényövem, ami csöpögött az ondótól, a szám elé tartotta, és megparancsolta, hogy nyaljam tisztára. A kezével letörölgette rólam a maradék ondót, és azt is lenyalatta velem. Először azt hittem, ezzel végeztem is, de ekkor azt kérdezte:

- Tudod, milyen érzés, mikor szárazra fejnek?

- Nem úrnőm - feleltem. Levette a műfaszt, és vett elő még köteleket a táskájából, amivel terpeszben kikötötte a lábaimat.

- És azt tudtad - kérdezte -, hogy az üres golyók sokkal érzékenyebbek?

Ahogy kimondta elkezdte ütlegelni, nyomkodni és csavargatni a golyóimat. Próbáltam nem hangosan kiabálni, miközben Ő harsányan nevetett a szenvedésemen. Mikor már eléggé könnyes volt a szemem azt mondta: - Most meg tudod, mi az a fejés.

A következő két órában hatszor élveztem el. Először leszopott, míg újból el nem memten. Utána fölém hajolt, az ondót a szájában tartva, majd hosszasan megcsókolt, míg mind át nem ment az én számba. Mikor lenyeltem, azt mondta, nem elég kemény a farkam. A táskájából elővett valamit, a számba tette, és megparancsolta, hogy nyeljem le. Nemsokára farkam állt, mint a cövek, ezért ráült, és meglovagolta azt. Hiába élveztünk el mindketten ismét, Ő folytatta a lovaglást az ondótól csöpögő farkamon. Mikor másodjára is belé élveztem leszállt, és az arcomra ült. Megparancsolta, hogy addig nyaljam, míg újból el nem élvez. Ez után azt mondta:

- Ügyes fiú vagy, és ki is merültem a sok orgazmustól, szívem szerint aludnék. De szeretném előbb megmutatni, milyen, mikor tényleg szárazra fejnek.

Bekötötte a szemem, és visszatette a bugyit is a számba, majd a farkamhoz gugolt és kiverte azt. Ha jól emlékszem, egymás után háromszor élveztem el, de már az első is inkább fájdalmas volt. Az orgazmusok után sem tartott szünetet, csak verte tovább a farkam, hiába könyörögtem, hogy legalább síkosítót használjon, egyedül a belőlem kijövő ondót kente szét. Mikor harmadjára is elélveztem így, sírva fakadtam, nem tudtam már hogy könyörögni a kegyelméért. Ettől csak még jobban nevetett, és elkezdte ököllel püfölni a golyóimat, majd amikor már annyira nevetett rajtam, hogy levegőt sem kapott felkelt, és elment zuhanyozni.

Hamar végzett a zuhannyal, visszajött, és eloldozott engem is. Elküldött megfürödni, majd mikor végeztem felcsatolta az erényövem. Gyorsan húztam fel tiszta ágyneműt, majd mivel másnap szombat volt és nem dolgoztunk a nappaliba mentünk, és a kanapén összebújva megnéztünk egy filmet. Közben Rita elszundított a karomban, ezért kikapcsoltam a tévét, átkaroltam őt, és bevittem az ágyba, és bebújtam mellé. Közben felébredt, rám nézett, és azt mondta:

- Szeretlek.

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.