Hercegek fehér lófszl…

Blogs » Blog - Behavior » Hercegek fehér lófszl…
03. 04. 14:45 | Appeared: 434x
Rég nem írtam, talán többen meg fognak erősíteni abban, hogy most sem kellett volna 😂.De mint ahogy már párszor leírtam, én meg tudok bocsátani azoknak, akiket megbántok... Ilyen vagyok. Szigorú, de legalább igazságtalan.

Nem csábítom (sokszor) farokfotóval az andráskereszre a szubocskákat. De nézelődök, olvasok, néha rám írnak barátok vagy ismeretlenek.

Látom, ahogy puncik vagy farkak után szaladgálnak, közben megértést és lelki megnyugvást keresnek, néha önismeretet. Mondjátok, lehet domináns az a személy, aki az életben egy lúzer? Domináns vagyok, térdre Ribanc és szophatsz, ja nem? Akkor én szophatok? Kicsit nekem ez ellentmondó, vagyis nem, ilyen ez a virtuális világ. Nem kell tartalom, csak hang.

Nem azt kellene érezni egy dominánstól, hogy esélyed sincs nem engedelmeskedni? És itt nem az erőszakra gondolok, csupán egy kisugárzásra, jelenlétre. Hogy vegyék észre, ha akár csendben bemegyünk egy terembe. Hogy mikor hallkan beszélünk mindenki csendesedjen el, mert hallani szeretné amit mondunk. És kedves Szubocskák, tényleg úgy akartok megszerezni egy ilyen embert, hogy ti akartok szabályokat szabni? Nem lehet, hogy ez csak a kanapédomoknál jön be?

Ennél azt hiszem több kell mind a két (vagy három) fél részéről. Mély kutat kell ásni, ha tiszta vizet szeretnénk. Most elsősorban nem magamról beszéltem, én nem vadászom itt, mint mondtan: meg van mindenem. Kedves sűrűn baszott Királykisasszonyok, kedves Hercegek fehér lófasszal, ha valaki üveggyöngyökért baszik, vajon mennyit is ér? Hát nem májusi esőt… 😂

Még mielőtt nagyon kiakadtok, gondoljatok bele picit abba, amit most leírtam. Sokan írtok az intelligenciáról, mint követelmény, de előtte nem kellene „kinöveszteni” egy keveset saját részre is? Nehéz időkben még jól jöhet... 👅

Elnézést kérek a túlzott iróniáért, azoktól akik értik az írásom, a többiekre pedig ott a MasterCard.... 🙂

Comments (24)


#460536 | 03. 12. 21:19
Köszönöm az értékes véleményt. Valóban ezt engedd el légyszives 😂
#460496 | 03. 11. 23:34
Behavior, nem az értő olvasás hiányzik... Vagy legalábbis nem nálam 😉
Azt írtad:"tényleg úgy akartok megszerezni egy ilyen embert, hogy ti akartok szabályokat szabni?"

Itt tehát te még a kapcsolat legelső lepeseirol írsz (ahogy az egész blogod erre utal), amikor még semmiféle ismeret, tudás, bizalom nincs, sőt, pont annak a kiepitese zajlik. Amihez meg kell ismerni a másik személyiségét, vágyait, tabuit, hátterét stb.

Ez az alap.
Ahogy Sally is írja. Ahogy én is írtam.


És ez UTAN jöhet a teljes bizalom, ön-átadás, ha olyan a kapcsolat.
Csak épp ezt én nem is vitattam.
#460409 | 03. 10. 21:13
Szavak mindig hazudhatnak. Csak a tettek számítanak. Nem lehet mondani hogy tangózunk. Táncolni kell, érezni és élvezni. És ehhez értő partner kell. Rövid az élet, hogy rossz bort igyunk.
#460408 | 03. 10. 21:06
Igen. Nem is merek ebbe belemenni, mert pont olyan rossz hangulatban vagyok, hogy keserűen lennék, mint amúgy.
#460407 | 03. 10. 21:03
Köszönöm. Sajnos a mai világból már kiveszőben van, hogy odafigyeljünk, és fontos legyen a másik.
#460406 | 03. 10. 21:00
A táncban meg nem csak irányítanak és követed a másikat. Érzed a párod minden rezdülését és együtt mozdultok összhangban. Mintha a két test összeforrna.
#460405 | 03. 10. 20:56
Örülök, ha így van. :) A bizalom az fontos dolog. Sajnos az a tapasztalatom, hogy a nagy domináns férfiak még a jobbak is rohadt önzők és csak saját maguk érdekli őket. Így nem lehet teljes kontrollt engedni. Még akkor se ha szeret. Vagy azt állítja. De nagyon őszintén kívánom, hogy legyetek ti a kivétel! Sőt legyen minél több.
#460404 | 03. 10. 20:45
Érezni szoktad hogy mire van szükségem, mert ismersz engem.
Nekem úgy tűnik, hogy az alapokról feledkeznek meg itt sokan. Megismerni a másikat. Milyen ember, mik a vágyai. Jó esetben ez után engedi át magát a szub. Bízom benned mert tudom ki vagy.
És igen feltétel nélkül vagyok. Nem az a kérdés, hogy mit tehetsz meg a szuboddal. Nem a korlátozás miatt, hanem mert fontos a másik, és szereti ha boldog.
#460401 | 03. 10. 20:05
Tudod mit, kérdezzük talán meg őt… :)
#460382 | 03. 10. 13:28
Nos, akkor egy kérdés. Vegyük a táncolós példát, ahol te vezetsz. Van egy nap, amikor a partnerednek fáj a lába vagy csak nagyon rossz napja van. Kivan lelkileg. Akkor nem szólhat, hogy ma nem tud táncolni? Vagy te annyira rá vagy hangolódva, hogy tudod és tangó helyett megölelgeted és beszélgetsz vele?
#460371 | 03. 09. 21:52
Ajánlom figyelmetekbe az értelmező olvasást. 😂 Te is inkább reagáltál a félremagyarázó felületes kommentekre, mint a blogom tartalmára és a hozzáadott széljegyzeteimre. Te dolgod, megteheted. Mindenki úgy lehet felületes ahogy csak szeretne. 😂
#460369 | 03. 09. 21:37
Mind Lili86 mind pedig magicalgame jól látja. A BDSM-en belül a tabuk léte alap. Ha te azt nem tartod be akkor már nem dom vagy. Mert ez egy alapvető joga a submisszivnek megszabni a tabuit.
#460355 | 03. 08. 10:40
Igen, látom, hogy nem érted. 😀 Vagyis érted a saját mesédnek megfelelően. Nincs ezzel semmi gond. A szavak szilánkok, amit lehet érteni, félreérteni, forgatni, kiforgatni... Kinek kinek kedve szerint. Magyarázkodni nem szoktam, de veled kivételt teszek és megpróbálom más oldalról megvilágítani a gondolatom:

Szeretem az Argentin Tangót, szerintem a világ egyik leg érzékibb tánca. Különlegessége, hogy a nő teljes egészében átadja az irányítást a férfinak, a férfi vezet, a nő bízik és engedelmeskedik, követi a férfit. Ha mindketten teszik a „dolgukat” egy nagyon érzéki örvénybe kerülnek. Együtt táncolnak egymás örömére. de...

Mi van ha a nő fülében fülhallgatón más zene szól, ha csak a saját zenéjét hajandó meghallgatni, ha nem akar balra lépni, mert az trauma? Lesz így tánc? Az sem gond természetesen, ha valaki lambadászni akar, de mikor a zenekar Tangót játszik, nem biztos, hogy jó lesz.

Aki velem szeretne táncolni és bejön a termembe, az vegye ki a füléből a fülhallgatót és csendesedjen el. Figyelje a zenét, és ha tetszik táncoljon velem.

Élj míg tart az élet, táncolj, míg szól a zene....
#460344 | 03. 07. 21:30
Amikor azt írod, hogy "szabályokat akarnak szabni", mire gondolsz?

Szabály, határ, tabu...

Túlzott "szabályozás" hogy csak óvszerrel? Nem, hanem alapvető biztonsági intézkedés.

Hogy azokon a napokon, amikor nála van a gyerkőce, akkor nincs szánsz? Nem, hanem logisztika és magánélet.

Hogy nincs melytorok, mert traumatizálja, és ez tabu számára?
Nem, hiszen az, h vannak tabuk, alapvető jog a BDSM - ben.

Szóval, mit értettél pontosan ezen?
#460299 | 03. 05. 07:25
Szerintem pont erről szólt ez a blogom… 😉
#460298 | 03. 04. 23:14
Nem, csak pasi vagy. 🙂 De én nem hiszem, hogy van olyan nő akinek elég ez. Ha mégis, akkor elnézést kérek minden olyan nőtársamtól, akit ez boldoggá tesz.
#460297 | 03. 04. 22:54
Lehet, hogy valóban rosszul vagyok össze rakva, de a “megállok a házad előtt és szopj le” romantikája sem rossz néha… 😂
#460285 | 03. 04. 17:04
Mivel te is érzelmes kapcsolatban vagy (nem csak megállok a házad előtt szopj le aztán megyek tovább viszonyban), ezért értheted, hogy ez egy folyamat egy tánc. Ahogy írtad alakítjátok egymást. A szeretet szerelem jön. A bizalmon, ami az általad leírt célhoz vezet meg dolgozni kell. Meg az egón is. Ez egy út. Oda el kell jutni. Fokról fokra. Lépésről lépésre…
#460284 | 03. 04. 16:50
Szub soha nem akart nélküli. Feltétel nélküli. Kitételek nélküli. Mert ha kitételek vannak, az már üzlet. Aki üzletelni szeretne tegye, én nem fogok. Soha nem akartam mazót, nem vagyok sajna szadista. Aki most a kedvesem, azt gondolta anno,hogy csak mazó. Nekem meg szubocskámként érzi jól magát. Tehát ne ragaszkodjunk nagyon a kategóriákhoz sem, mert ezek szintén csak szintén elvárások és keretek. Két ember egymást alakítja, de yin kell és yang az egységhez, nem két yin. 👅
#460283 | 03. 04. 16:43
Azzal nem értek egyet, hogy egy szub akarat nélküli lény legyen. 🙂 Ami meg a verést illeti, nem minden szub mazo. Van akinek a verés tényleg büntetés. 😉
#460282 | 03. 04. 16:39
Aranyos vagy. Leírtad hogy egyet is értesz meg nem is, majd egyetértettél. 😂

Mindenki csak tanulja az életet. Én is, te is. Mást éltünk át, más dolgok formáltak. És én azt látom, hogy van olyan nő, aki egy jó verésért is nagyon készséges tud lenni. De kinek a pap, kinek a paplan 😂
#460281 | 03. 04. 16:30
Egyet is értek és nem is. Nehéz, mert önmagunkkal vívott csata is. Na nem az a rész, amit mi is akarunk hanem az a rész, amit már nem. De elvárás akkor is van. Kezdetnek itt van rögtön az alap, hogy ne legyen lúzer. Meg ha ez egy kapcsolat, akkor fontos, hogy a nő érezze, hogy megbecsülik és szeretik. Akkor, ha ez teljesül és megszületik a bizalom képes olyan szinten átadni a kontrollt, amit mondasz. De a másik félnek akkor nagyon nagy a felelőssége. Nagyon sok hárul a domináns félre, amennyiben tényleg fontos neki, hogy a nőt is boldoggá tegye. Amúgy erőből sokmindent el lehet érni. Egy jó verés után készségesebb mindenki. De ugye nem ez az igazi diadal.
#460280 | 03. 04. 15:55
Mondanám hogy egyet értek, de túl sokat irtál. Így részben igen, részben nem. A szub elvárásai rész szerintem még cizellálható, hisz ez az egó csapdája, amin szeretnétek átlépni. Ebben a csapdában vergődtök sokan. Elvárás és szabályok nélkül kell megkapnotok amire igazán vágytok. Az utolsó mondatod igen tartalmas.
#460279 | 03. 04. 15:41
Valóban egy lúzer nem lehet domináns. Nem dominálhat felettem, aki a szememben egy lúzer. De ezek a dolgok ugye szubjektívek. Az, hogy én valakit annak látok másnak lehet, hogy ő a herceg az általad említett lóf*sszal. Ha meg tényleg annyira szánalmas valaki, hogy senkinek sem kell akkor majd magába néz, változtat stb. Én hiszek abban, hogy mindenki megtalálja a párját. Hogy egy szub hoz-e szabályokat? Érdekes kérdés. Korlátokat mindenképp hiszen vannak határaink és tabuink. Plusz lehet, hogy a szabályokat alapvetően nem a szub hozza és végül enged, mert van az az akarat, aminek engedünk, de mivel ez normál esetben nem csak dugás hanem emberi kapcsolat a szub félnek is vannak elvárásai. Ha nincs, az baj. Ráadásul ott vannak még a brattok is, szóval árnyaltabb a kép. Szerintem az az igazi dom ha már muszáj ilyen címkét használni, akire nem csak felnézek és azt teszem, amit mond, hanem aki meggyőz arról, hogy meg akarom tenni azt, ami ellen az egóm üvöltve ágál. Mert egy szubnak is van ám egója. Az életének ezer más aspektusa, ahol vasmarokkal irányít. Az az igazi dom, aki nem csak azt éri el, hogy egy ilyen nő a lába mellett feküdjön vagy épp csókolgassa, hanem, aki eléri, hogy ebben a szituban a nő nyugodtnak, boldognak és elégedettnek érezze magát.