Hogyan b...unk el egy jó mazót...

Blogs » Blog - Behavior » Hogyan b...unk el egy jó mazót...
2023. 08. 14. 16:35 | Appeared: 604x
Irtam anno okulásként egy blogot, hogy miként basszunk el egy jó szubot. Rengeteg jó szubocskát basztam el igy. Rutinom volt benne. DE...

Nem érdekeltek a mazók, nem vagyok szadista. Nem izgat, ha fájdalmat okozok, sőt. DE...

Egy mazó nyuszi lecsapdázott. Én hülye meg elbasztam rendesen pár lépésben. Okulásként írom le ismét a történetet, hogy mindent lehet fokozni. Elrontott szubok után is van még hova süllyedni az ember fiának.

Mazók azok a kis perverz állatkák (tapasztalatom szerint), akiknek a lelke el van zárva a simogatástól, mert az nagyon fáj nekik. Így, hogy érezzenek valamit a testük igényli a fájdalmat azért a pici kis csendért. Ennek vállnak függőivé. Fájdalom=csend. Oszt baszhatod ahol éred. Fájdalomért kedveskednek neked egy kis bármivel is, amit cserébe kérsz. Üzlet az üzlet... :)

Na ott tartottunk, hogy lecsapdázott a kis fránya dög. Korbácsoljam, verjem, mig nem könyörög, majd ne hasson meg ha könyörög. Eddig még rendbe is volt minden. Könyörgött, engem meg ne hatott meg, mert igaz, hogy nem vagyok szadista, de nem emelkedik meg a pulzusom, ha valakit bántani kell. Se pro, se kontra.

A hiba most következik.

Engedtem, hogy a lábamhoz térdeljen és megérezze a biztonságot.

A kis fránya dög meg átalakult. Vérnyuszi lett. Mindegy volt ezek után, hogy mit tettem vele. Belefojthattam a farkamba, szemembe nézett és látszott rajta, hogy nem fél a haláltól sem. Üthettem, csak nézett csillogó szemekkel és mosolygott, nem érzett többé fájdalmat. Nem élvezte a fájdalmat, hanem nem érzett többé fájdalmat...

Szubom lett, jó szubom. A jó szubokat meg már rutinból baszok el... Róka fogta csuka avagy a vérnyuszi farkast vacsizott. A Mocsok kis dög!

Tanuljatok az esetből, mert nekem a jobb kezem azóta is fáj, még az izomláz sem múlt el. Tehát tanuljatok meg bal kézzel is korbácsolni, és ne engedjétek a fránya kis dögöket a lábatokhoz! Mer utána baszhatjátok.... :)

Tehát hölgyeim, nálam hiába is futjátok a köreiteket. Felesleges. Viszont a fránya kis dög a mazóságát még azzal is tetézi, hogy bi, tehát nála lehet köröket futni. Főkét, ha az esélytelenség érzését is meg akarod érezni. Fuss! :P

Comments (0)


The comments are only available after login.