Memento vivere - memento mori...

Blogs » Blog - Behavior » Memento vivere - memento mori...
2023. 04. 11. 13:44 | Appeared: 380x
Emlékezz élni- Memento vivere

Olvasási idő: 1 perc. :P

Ez a gondolat mély értelmet rejt magában, melyen néha talán érdemes elgondolkoznunk picit ebben a rohanó világban...

Az élet nem csak a létezésről szól, hanem az érzésekről, az élményekről és az emlékekről is, amelyekkel megtöltjük azt. Az élet egy csodálatos ajándék, és minden pillanata kincset ér. Az élet örömeiben és nehézségeiben is találunk értelmet, és ez a gondolat kísérhet el bennünket az életünk végéig.

Szeretem az emlékeimet, szeretem az élményeimet is, és az érzéseket. Akár melengetőek, akár fájóak, de az enyémek, ez vagyok én. Szenvedélyesen gyűjtöm őket. És mielőtt azt gondolnád, rossz oldalra posztoltok megint, megnyugtatlak, nem. Ez a „játék” nekem erről szól. Élni és életet adni. Nekem nem elég a langyos vízben ázás, forrót akarok és jéghideget. Érezni akarom és éreztetni az életet. Beleremegni és remegtetni. Azt akarom, hogy elakadjon a lélegzetem és a tiéd is. Emlékezni akarok rá, hogy élek.

Most kell ezt tennem, mert az élet rövid, hogy rossz bort igyunk. Az egy csodálatos ajándék, amelyet csak egyszer kapunk meg. Az életben minden lehetséges, és csak rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele. Merjünk élni! És emlékezzünk arra is, hogy vége is lesz egyszer...

Memento mori- Emlékezz a halálra.

De addig élj! 😉

Megértési idő: 1 élet. :P

Comments (0)


The comments are only available after login.






 
aaaaaaaaaaaa