Angyalok zuhanása...

Blogs » Blog - Behavior » Angyalok zuhanása...
2022. 11. 18. 13:58 | Appeared: 445x
Mint ahogy azt szinte mindenki tudja Lucifer anno angyal volt...

Az öreg szakállassal összebalhézott, állítólag mert az emberek kezelésében nem értett vele egyet. Lucifer szóról azt tartják, hogy „fényhozót” jelent és az emberiségnek szerette volna a butus odaadni a tudást. Ez, mint tudjuk hatalmas bűn. Lásd a tudás almájának a megharapdálása is mit okozott a történet szerint.

Lényeg, hogy Lucifer angyalból hamar át lett minősítve ördöggé. Ezt a kettősséget nap mint nap megélem itt. Hol isteni tulajdonságokat aggatnak a nyakamba, hol átminősítenek sátánná.

Hogy mit kell ezért elkövetni? Tulajdon képen semmi különöset. Csak élni kell az életed, és ha ez a másik elvárásai szerint megy, megkapod az isteni jelzőt, ha nem úgy ugrálsz, ahogy a másik elvárja, jön az átminősítés azonnal. Szerepeket osztanak ránk és ha belemész a játékba jó vagy, ha nem, rossz.

Ezerszer megéltem már. Volta a mennyben és taszítottak a pokol bugyrai közé. Öltem, öleltem, tettem, amit kell. Néha csókot adtam, máskor korbácsot, néha egyszerre mindkettőt. Éltem, élek.

Hogy glóriát látsz-e a fejem fölött, vagy szarvakat? Ez csak rajtad múlik. Mind a kettőt te vetíted rám. Hogy angyali vagy ördögi a mosolyom? Mindkettő és egyik sem. Hogy a nyakadban érzett jéghideg leheletemtől reszketsz-e, vagy tűzforró érintésem miatt nyögsz fel? Mindkettőt megkapod, de nem mikor kéred, hanem amikor már eléggé vágysz rá…

Hisz akár ördög vagyok akár angyal, egy biztos: hogy minek látsz? A te döntésed. Hogy mit teszek? Az pedig az enyém. 😊

Comments (0)


The comments are only available after login.