Blog - Barizo

Blogs » Blog - Barizo
Barizo - Master Budapest
     
     
     
29 years old
Dominant
Male
Ordering:
Newest BDSM blogs
Most commented BDSM blogs
Latest commented BDSM blogs
Pages: 1/1
Ha a kategóriak falai ledőlnek megérkezik a káosz.
Amerikában egy tiszta női Massachusetts-i egyetemen kulturális diverzitást promotáló személy iránt indultak meg választások. Ahol indult egy transz lány is a pozícióra. Egészen addig a pontig nem volt semmi érdekes a mindennapjaiban. A többiek szívesen hívták férfi néven és angol nyelvben a "he" előtaggal. A választások során viszont arra hivatkoztak a többiek, hogy ha megszavaznák őt akkor tovább támogatnák a patriarchális társadalom létét. "Szerintem teljesen jó munkát végzett volna, de...
Appeared: 06. 10. 16:30 | Latest comment: 08. 19. 08:30 | Number of comments: 5
Én a beteg.
Így merj fent lenni nem BDSM tematikájú oldalon.:P Bejövő levél: "URALKODJ ,DE MAGADON, NŐKÖN NE!!! BETEG! 07:27" Majdan bátorkodnék választ adni a nemes gondolatokra, erre... XY letiltott, ezért nem tudod megnézni az adatlapját! A letiltás időpontja 07:27 (szomorúfej)
Appeared: 04. 18. 15:40 | Latest comment: 04. 19. 05:01 | Number of comments: 19
Be the authentic dom
"Love does not just happen, we must create the necessary situations to allow love to happen." Sadhguru Adok neked talajt, napfényt és vizet amiben virágozhatsz. Nincs szükségem betörésre, arra hogy megmondjam milyen leszel, arra hogy megmondjam milyen vagy. Te eldöntheted akarod-e ezeket a körülményeket. Ha igen, a tisztelet és a bizalom magától fog jönni, természetesen. Erőszakra nincs szükség csak időre és gondoskodásra. Mindenki másképp csinálja..
Appeared: 03. 04. 19:35 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
Nyögjél
Nyögsz, mert muszáj. Nem mert a pornóban tanultad, nem mert le akarsz nyűgözni. Nyögsz önkéntelenül. Nyögsz, ha fogom az arcod. Nyögsz, ha markolom a feneked. Nyögsz a számba, ha csókollak. Nyögsz, mert új. Nyögsz, mert jól esik. Nyögsz, mert őszinte. Nyögjél! Ha nem akarom, befogom a szád. De..... akarom.
Appeared: 02. 25. 08:00 | Latest comment: Never | Number of comments: 0
A hosszú élet titka.
Biztosan sokan észrevettétek már azt a fura jelenséget, hogy az időérzékünk eléggé függ a kedvünktől. Mikor pörgünk, vidámak vagyunk, jól érezzük magunkat, csak úgy repül az idő. Viszont ha valaminek a végét várjuk vagy semmi kedvünk hozzá de muszáj, akkor nagyon lassan telik. Ebből máris megfejthető a hosszú élet titka, elég ha mindig letargiában és rosszkedvben töltöd a napjaid, hidd el... egy örökkévalóságig fog tartani.:D
Appeared: 2016. 05. 04. 15:34 | Latest comment: 2016. 05. 04. 17:54 | Number of comments: 3
Csak adj hatalmat a kézbe?
Ha hatalmat adunk valaki kezébe, akkor kiderül milyen ember valójában? A BDSM keretein belül jobban kiéleződik, ha valaki "jó" vagy "rossz" ember? Ezek jártak a fejemben, gondoltam leírom. A gondolatot szub lányokkal való beszélgetés és hirtelen lelkesedésük majd nagy csalódásuk ihlette.
Appeared: 2014. 09. 30. 06:14 | Latest comment: 2014. 09. 30. 22:13 | Number of comments: 3