Mindenki tudja mit akar?

Blogs » Blog - ballpain » Mindenki tudja mit akar?
ballpain (47)
Switch, Mazochist, Sadist
Male, Hetero
  • VIP
  • Has closed albums 
  • Has blog 
2012. 08. 05. 21:37 | Appeared: 1026x
Keywords: adatlap fogalmak
Ez is bekövetkezett. Blogot írok. Én, aki munka közben is minimalizálni akarom a csuklómozgásokat. Vicces, de kell. Pár hete regisztráltam ide, és nem bántam meg. Már több barátom is van itt. Szívesen nézegetek adatlapokat, mindenkiét, mindegy, hogy férfi vagy nő, ha valamiért felkelti az érdeklődésemet. És néha meglepő dolgokat találok. Például ma is. Hölgy, fiatal, domináns, csak hölgyet keres. Hát, itt nem sok esélyem van. Vagy mégis? Hiszen azt ikszelte, hogy izgatja a cbt... Hmm... De hogyan, nőknek olyat nem lehet, férfit meg nem akar. Néhány napja meg olyat olvastam, hogy egy hölgyet a BDSM-ből leginkább az SM érdekel, szereti, ha uralkodnak fölötte, csak a fájdalmat nem nagyon szereti.
Drága barátaim, sokan élnek meg BDSM élményeket úgy, hogy nem tudják, amit csinálnak az a kategórián belül hova is sorolható, és amíg maguk közt űzik, nincs is ezzel semmi baj. Ám amikor egy ilyen oldalon regisztrál valaki, többnyire partnerkeresési céllal, talán mégis érdemes lenne utánanézni az adatlapján használt fogalmaknak. Talán még a partnerkeresés is sikeresebb lenne.

Comments (2)


Deleted user
#17882 | 2012. 08. 06. 11:46
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy fogalomzavar van sok fejben.
Én tettem is ki egy linket az adatlapomra, hogy megkönnyítsem a dolgom, ne kelljen már fejtágítással kezdeni...
Tisztelet a kivételnek!
#17878 | 2012. 08. 06. 09:32
Én is notórius adatlap nézegető vagyok. A legjobban akkor mosolyodom el, mikor valaki "dóm"-ot keres, vagy "dóm"-nak vallja magát. Hát kérem..értem én a nagyravágyást, meg a domináns önteltséget, na de hogy valaki székesegyházra vágyjon, vagy egyenesen annak vallja magát..az már nekem is sokkk..:) Pedig esküszöm toleráns egy némber vagyok:)