Amikor túlzás a hármas

Blogs » Blog - Azurit » Amikor túlzás a hármas
2021. 09. 20. 08:38 | Appeared: 898x
!!! Figyelmeztetés! Nem kifejezetten bdsm, főleg semmi szex, ellenben gyomronbaszós. Saját felelősségre olvasandó! !!!

https://www.youtube.com/watch?v=DDeybRHN2VM

Sosem akartam hármasozni. Mindig úgy voltam vele, hogy a hármasban valakire mindig nem jut elég figyelem, valaki mindig elnyomva érzi magát, feleslegesnek. És valaki mindig sérül benne. De hiába, hogy mindezt tudtam előre, Cicamacival mégis úgy döntöttünk, ennyi hanyagolódás, feszkó és doki után most már tényleg ideje növelni a magánéleti létszámot.

Amikor belevágtunk, sok mindenre számítottunk, a kedvetlen, "úgyse sikerül" próbálkozástól kezdve egészen a halvány, bújkáló reményig, hogy a megtaláljuk azt az egyet, aki számunkra tökéletes. De erre tényleg nem is számítottunk.

Még akkor sem, amikor bement az Intézetbe, és sokáig várt benn. Nagy volt a sor, és csak sokára írta vissza, hogy hárman vannak. Előtted még? Írtam vissza. Nem, hanem a babák, mondta személyesen, vagy 20 perccel később és mivel sírt, sejtettem, hogy ez nem lesz jó hír.

Aztán rá egy hétre rá ultrahang. Két petezsák, három szívhang. Az Egypetéjű Ikrek (általában csak Ikrek) és a Különc is jól van, egyik sem szívódott még fel. Ami nem jó.

Sok. Persze megpróbálhatnánk a hármat, de amint nőni kezdenek, meg mocortogni, jó eséllyel tesznek kárt egymásban. És akkor vetélés mindhárommal. A doki azt javasolta, érdemes az ikreket elengedni, az a legbiztonságosabb. Túrtam a netet, és kaptunk egy időpontot egy specialistához is. Hallgassuk meg őt is a kisavazó show előtt.

Azóta, mintha három lyuk tátongana a szívemben. Jó lenne, ha lebokszolnák egymást közt, ki maradjon, ne nekünk kelljen választani. De ha kell, akkor légy férfi, és válassz. Persze kész a leltár. Hiába ordít bennem ösztönösen, hogy "az Ikrek", de beteg gyereket nem szeretnék. Szóval... Várjuk az esélyeket, a hideg százalékokat.

És utána, ha ezen túl vagyunk, akkor örülni is fogunk már, hogy sikerült a II. kör. De addig még keménynek kell lenni, erősnek, és lehetőség szerint vigyázni kell Cicamacimra is.

A bejegyzés alapja egy közel egy hónapos blogbejegyzés. Mint már eddig is világos volt számomra, mostantól olyan időszak jön, amikor a bdsm és a dominancia szexuális vonulata hátrébb szorul az életünkben. Engem is olyan témák fognak foglalkoztatni mostanában, aminek nincs helye ezen az oldalon, még akkor se, ha egy lifestyle bdsm kapcsolat nagyon fontos vetületei ezek. Ezért úgy döntöttem végül, nyitok egy új blogot, ahová elkezdem kiírni a mindenem. Ide meg jön egy-két szokásos, bdsm közeli blog majd, elvétve, ha akad.

Az új helyem címe: https://ferfiszoval2.blog.hu/

Addig is:

https://www.youtube.com/watch?v=VHOiQ6l2xUk

Comments (10)


The comments are only available after login.