Lehet-e tanìtani egy igazi DOMot?

Blogs » Blog - Azurit » Lehet-e tanìtani egy igazi DOMot?
2021. 08. 18. 15:12 | Appeared: 834x
Természetesen nem. Már a kérdésben is érződik a bizonytalanság, hallgassunk rá nyugodtan.
Hiszen egy DOM, örökké domináns. És mint azt már a görögök is tudták, csak az örök, ami változatlan, aminek nincs kezdete és nincs vége. Nem született (max. leparancsolta magáról az anyját). És soha meg nem semmisül.
A DOM tehát egy időtlen isten. Az Olymposz csúcsairól libbent alá, hol madár, hol bika képében. Az ateista domok Platón ideái közül léptek elő, az égi körök rendje szerint. Majd különböző neveken rejtőztek a pogány évszázadok alatt, mindig térdig vérben és punciban gázolva. De bárhogy is próbálta rejteni egy a szilén természetét, bárki csak ránézett, tudta, hogy itt egy felsőbb hatalommal, egy DOMmal áll szemben. (Két DOMot nem is lehet egy zárt légtérben tartani, mert logikai paradoxon áll elő, és megsemmisül az Univerzum.)
És mivel természete isteni, ìgy mindent már eleve, és amúgy is jobban tudó. Ezért sem tanìthat semmit számára a szub.
Párja a tökéletes .... (Oda az van ìrva, hogy "szub", csak a kisebbnél is kisebb betűvel, ezért nehéz kisilabizálni.), aminek (mert tárgy ő) egyetlen vágya, hogy ura kìvánságait lesse és teljesìtse, hiszen ő ettől boldog, legyen szó akár hìdban harántszopásról, akár betonozásról....

Mentségemre, hogy iróniám (bár engem is mulattat), nem öncélú. Metsző éle igyekszik eltávolítani a felesleget a DOMról.

Ami hátramarad, az egy hétköznapi Dom. Na, mi már születtünk és fejlődtünk.
Kezdetben szociális interakciókon keresztül. Elvették oviban a vonatunkat, és elfoglaltuk az egész szünetben a hintát. Pofánvertünk, és pofánverettünk. Lapos pillantást vetettünk a pár évfolyammal felettünk járókra, és halk, de súlyos szavakkal illetük az ofőt a háta mögött.
Aztán jött a szexualitás. Ölni tudtunk volna egy csókért, és rogyásig maszturbáltunk. A sok maszturbálás közben fantáziáltunk. És kikértünk a lánynak még eg VBK-t, ha futotta rá, hátha most összejön...
Először verbálisan vesztettük el szüzességünk a haverok közt, majd évekkel később vaginálisan is. Közben olvastunk, néztünk filmeket és pornót. Beszélgettünk.
Majd kipróbáltunk. Jobb esetben előbb féltve-félve, óvatosan. Kétségekbe estünk. Bűntudatunk lett. Levedlettük. Sokat beszélgetünk. Csontig ható őszinteséggel. Biztos jó volt? Nem gáz? Nem hittük el akkor sem. Figyeltük a reakciókat. Számított, mit érez és mit élvez a másik fél... Tanultunk. Nagyon sokat...

Hát hogy a viharba ne lehetne tanìtani egy dominánst???

Mi a Domináns? Két ember viszonylatában az a fél, akivel szemben működik az erőátadás, aki kontrolálja a szituációt. Lehet tanulni azt, hogyan fogadjuk és viseljük a kontrolt. Lehet tanulni, hogyan szerezzük meg a kontrolt, és mihez kezdjünk/hetünk vele. Amit nem lehet tanulni: hogy mindezt akarjuk, és élvezzük.
(Bár de... Keretek közt talán még azt is...)

https://www.youtube.com/watch?v=rRcEuM7PZUc

Comments (2)


#399620 | 2021. 08. 18. 21:16
Köszönöm!
Deleted user
#399619 | 2021. 08. 18. 20:55
elsőrangú blog. gratulálok