Édes kis semmiségek

Blogs » Blog - Azurit » Édes kis semmiségek
2021. 05. 28. 12:35 | Appeared: 801x
Mindig is foglalkoztattak az élet nagy kérdései, és az arra adott különböző válaszok.

És most úgy értek össze a dolgok, hogy épp, ha lenne több életem, egyszer kíváncsiságból kipróbálnám, milyen egy igazi sugardaddynak lenni. (Persze, ha már itt tartunk, érdeklene a sugarboy világa is, de ahhoz kéne új avatár is. Gazdag még lehetek, de görög félisten? Max. Pocak megy el cukorborsónak, a csatolt részek már nem...)

Egyszer kíváncsi lennék, hogy abból, amit elképzelek, mennyi az undok, irigy előítélet, és mennyi a tényszerűség. Hogy attól még, hogy valami alapja a pénz, erre nem épülhet-e valami minőségibb ennél?
Mert hiába röhögök a mostanában nagy port kavart, kurvakereső/eltartókereső portálon, fogom a fejem a hamismarketingtől. De mi van, ha van benne valami?

Mert például tény, hogy jó érzés örömet okozni a másiknak, figyelni rá. Persze, hogy egy húszezers, kevesebb is, mint egy ölelés, de például egy ajándékba vett ki tudja milyen márkás gönc, aminek nem csak az a célja, hogy mihamarabb lekerüljön... Szóval lehet örömet okozni egymásnak akár pénzért is. Ahogy akár testtel is. Része ez egy normál kapcsolatnak, a hangsúylokat az értékrend tolja el. És lehet, van olyan értékrend, ami szerint ez éppígy jó. És lehet, hogy igazuk is van.

És tény, hogy épp jó érzés melót adni az ismerősöknek, és jó érzés, ha a meló egy részét leveszik a válamról. Minél nagyobb a végösszeg, amit át tudok nekik adni, annál jobban örülök. Win-win. Szívesen adnék munkát (úgy értem, rendes munkát) fiatal, egyetemista lányoknak is. Emlékszem még, hogy két metafizika óra közt néha milyen szükség volt némi matériára is. Szóval biztos tök jó érzés lehet kisegíteni egy lelkes kis egyetemsita kislányt.

Vagy lehet, hogy szimplán csak romatnikus alkat vagyok, és sok pénzzel se tudnék jó sugardaddy lenni, mert nem azt keresném, amit egy ilyen kapcsolat adni hivatott? A fársz se tudja, de most kissé sajnálom, hogy sose tudok tapasztalati úton a végére járni.

(Ugyanitt cukorborsó Pocak bérbadó. Kiváló nagypárnának. Úgy értem tényleg nagy nagypárnának. Biztos van az a pénz, amiért bérbeadó.)
(De ha tudod, vedd meg, vidd el, és vissza se hozd.)

https://www.youtube.com/watch?v=G5hcAvgQN50

Comments (1)


Deleted user
#396965 | 2021. 06. 03. 20:38
:) Kreatív!