táncrend

Blogs » Blog - Azurit » táncrend
2021. 02. 19. 08:57 | Appeared: 836x
Szóval alakul a táncrend.
Időről időre mindig van (logikusan általában férfi oldalról, mivel ők a kezdeményezőbbek), akiknél csődöt mondd az akkut kudarctűrés, és hangot ad annak, hogy a nők nem *.
(* = "válaszolnak a levelekre"; "találkoznak"; "is valódiak", "nem merik megélni a vágyaikat"...)
Mivel az élménnyel nincs egyedül emberük, jönnek a visszaigazolások, kommentek, blogok, hát a nők tényleg milyenek.

Erre valakinél elszakad az utolsó idegszál, ami a sablonlevelek, a nem megfelelő pasik árjával szemben még kitarott, de hogy nőként a nők szapulását kelljen olvasnia... Szóval ő is beszáll a táncrendbe, kiengedi ő is a fáradt gőz, mert csalódás, higgyétek el, odaát is van dögivel. Pár napig megy a kollektív adok-kapok, néhány ember ventillál, és egy kicsit kesernyésebb lesz a szájíz.

Aztán idővel belépnek a takarítók, a békítők, elkezdik leuralni a táncparkettet, meg akinek épp kellett, az már úgyis elmondta, amit jól esett.

Tipikus, sokszor látott koreográfia, épp nekem is kedvem van beszállni egy fordulóra.

Tudjátok mi a különbség a kurva, és a hülye kurva közt? A kurva mindenkivel lefekszik. A hülye kurva mindenkivel lefekszik, csak veled nem.

Igen, a hölgyek egy része valóban meg meri élni a vágyait, találkozni is mer, max. nem veled. Szar dolog, kitartás, talán lesz valaki, aki éppen téged keres. De mivel nemrégiben úgy alakult a helyzet, hogy Cicamaci megpróbált egy rövid kiutat tenni az anyagias online dominák világába, így egy kis rálátásom van a kínálatra. És mielőtt nagyon bekészítenénk a jó kis golyókat a sárdobáláshoz, szögezzük le, a szub férfiak közt is vannak remek, értékes emberek, akiknek sikerült nagyon jó levéllel indítani, meg is ragadják a hölgyek figyelmét. Na ők vannak kevesen. És van a sokaság.

De mielőtt nagyon eltérnék bármerre is, törődjünk bele: hogy a sokaságból mitől lesz valaki a kiválasztott kevesek csoportjának egy lelkes tagja, az teljesen szubjektív.

https://www.youtube.com/watch?v=6aabdiJkxcw

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.