Barátkereső-kereső

Blogs » Blog - Azurit » Barátkereső-kereső
2021. 01. 11. 12:42 | Appeared: 1041x
Van most ez a covid, meg egyébként is. Gondolom sok az magányosabb ember, vagy minimum mondhatni, felértékelődtek a perszonális kapcsolatok.

Cicamaci nemrég kicsit sokalt, neki kissé túltematizált az oldal. Hamar fordul a beszélgetés a szexre, a bdsm-re, ami az oldal szempontjából rendjén is van, csak neki ez nem olyan beszédtéma... Nem talált magának itt olyan embert, akivel csak úgy jól el tudna beszélgetni. (Nem vonom kétségbe, hogy más számos barátságot tudott itt kialakítani, ettől most tekintsünk el.)

Lényeg a lényeg: Az emberek biztos barátkoznak, ismerkednek a párkeresésen kívül is. De az ilyen fórumokkal kevésbé vagyunk tisztában. Amiben tudtam, próbáltam neki segíteni a témában, de örülnék ha esetleg megosztanák a tapasztalataikat olyanok is, akik virtuális közegben szoktak ismerősökre szert tenni. Hogy van-e ilyen, hogy barátkereső, ami működik, főleg ha intro az ember. Vagy marad a tárgy köré szerveződés? Ki hogy elégíti ki szociális igényeit vírus alatt?

Ha oldalt ajánlanátok, azt kérlek privátban tegyétek, ne reklámozzunk itt sok más oldalt. Köszönöm!

https://www.youtube.com/watch?v=C-iuwt8GtCM

Comments (4)


#390016 | 2021. 01. 11. 23:34
intróknak jó az ilyen online cucc
(nagyon szeretem, hogy szabályozhatom a jelenlétem)
régen origo-fórumos voltam (míg volt), jó 15 éve, a mai napig élő ismeretségem-barátságom maradt onnan, aztán többen átmentünk egy másikra (te sem szeretnéd, ha megnevezném :), de ott már nem maradtam meg
nem tudom, most mi létezik

viszont itt induló, később másba átforduló (nyilvánvalóvá vált, nem egymást keressük) haverság-barátság nekem is alakult itt ki
szóval, nem reménytelen :)

és ami tök jó
messze nem szexes témákról beszélgetünk (írásban, telefonon, esetleg személyesen), de olyan jó, hogy az sem tabu, sőt, az extraságiank sem tabutémák, róluk is lehet
ami más egyéb barátságokról nem feltétlenül mondható el
#390003 | 2021. 01. 11. 18:46
Egyik legjobb barátunk egy másik társkeresőről van, évekkel ezelőttről. Mi sem töröltük azonnal magunkat onnan mikor összejöttünk. Ezért bepróbálkozott páromnál egy srác. Kiderült, hogy jó arc, aztán évek óta jóban vagyunk. Másik baráti pár is volt egy másik társkeresőről, ők meg onnan maradtak meg, hogy beszélgettünk egy darabig, ott meg az volt a sztori, hogy beszéltem egy lánnyal, de nála beficcent egy jobb match, nálam meg párom, aztán gondoltuk röffenünk élőben 4esben, velük is jóban vagyunk azóta is. Szóval az ilyen félrecsúszott ismerkedésekből is ki lehet hozni néha valamit, ha értelmesen kezelitek. Szóval pl. így is lehet barátot szerezni. :D (Innen amúgy még én sem spanoltam össze senkivel)

Szociális igényünk meg eddig is javarészt egymáson vezettük le, sokat nem változott. Meg néha idejövök okoskodni, mikor olyan kedvem van.
Deleted user
#389991 | 2021. 01. 11. 15:00
Azt gondolom, nagyon fontos, hogy normális keretek közt tudjunk beszélgetni egymással, teljesen megértem, hogy igénye van rá. Abszolut egészséges dolog. Itt is vagyunk jó páran, akik szivesen beszélgetünk, biztosan lenne közös téma.
Nekem is volt már nem egyszer, nem kétszer, hogy ráírtam Domináns Hölgyre, vagy másik Sub hölgyre, volt amikor a blogja fogott meg, vagy épp a chaten beszélgettünk előtte...
Persze, a COVID előtt, még pár éve volt szerencsém pixie bulin találkozni személyesen is jó fejekkel, persze ezek a barátságok megmaradtak, újabbak pedig egyelöre virtuálisan kötődnek. Nem kell aggódni, szerintem itt sokan örülünk a "hasonszőrűek" barátságának.
Akár én is szívesen beszélgetek vele, ha van kedve. Szép napot. :)
Deleted user
#389988 | 2021. 01. 11. 12:54
Szerintem, témák köré szerveződő csoportokban lehet barátkozni, barátkeresőről nem tudok. Viszont, a témák köré szerveződő fórumokon is nagyrészt az adott témáról lesz beszélgetés.
Úgy már jártam, hogy társkeresőn találkoztam lánnyal, aki azóta a legjobb barátom, de ez inkább a véletlen kategória - és az, hogy pont akkoriban jött rá a lány, hogy nem is hetero, hanem leszbi. :D