Ruhák - avagy a nő két arca

Blogs » Blog - Azurit » Ruhák - avagy a nő két arca
2020. 10. 14. 17:36 | Appeared: 857x
Mostanában kicsit úgy jött ki a lépés, hogy kevesebbet voltunk együtt Cicamacival. Belefért, csak ügyelni kell erre a változásra, nehogy ellaposodást hozzon magával. De mivel közelít a Halloween, felkapott egy rucit, hogy ő ennek fog öltözni. Sommázva két dolgot tudtam hozzászólni:
A barátok előtt a felső alá kell melltartó. Ezt valamikor felveszed nekem, bugyi és melltartó nélkül.
Amikor végre eljutottunk a megvalósításhoz, hiába vettük a figurát sietősre, mintegy megelőlegezve csak egy későbbi alkalmat, amikor jobban ráérünk egymásra, azért csináltam róla pár képet. Jó néha egy kicsit megállni a rohanásban, és gyönyörködni benne. Pár szelídebb képet felraktunk ide is, mert valahol mindkettőnknek jól esik az elismerése annak, hogy tényleg szemrevaló a kis szubom.

Aztán meg, az elmúlt napokban mutatta, milyen cipőt, meg felsőt szeretne. A felső nehezen magyarázható okokból állítólag felső, én átmeneti fétis bőrkabátnak nézném. Mellé a csizma, szögekkel kiverve. Hiába érvel azzal, hogy ezt a divatdiktátorok irodai ruha kategóriába sorolták kereskedelmi mennyiségű tudatmódosító szer hatására, az a szett szerintem inkább hajaz az oldal keményvonalasabb magánvállalkozóinak kedvelt viseletére... Vicces elképzelni, ha tényleg megveszi ezt a szettet, szerintem kábé mindenki, aki elmúlt 7 éves, azt gondolja majd, hogy micsoda egy domina a csaj. Én meg mellette lépkedve mosolygok magamban: ő az én kis szubom.

Tudom, hogy volt már (erről később), de remélem elég rég volt, de most ez a hangulat van akkor is.

https://www.youtube.com/watch?v=ys8MF1_d3Kg&t=31s&ab_channel=tfanta

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.