Rokonság: 1

Blogs » Blog - Azurit » Rokonság: 1
2020. 08. 15. 10:40 | Appeared: 860x
Keywords: Pipe
Talán Azúr régen írt már valamit erről, de most én veszem elő a témát.

Tudjuk jól, hogy a családot nem választjuk. Távoli rokonságban állok a most bemutatott lányokkal. Ha már itt tartunk, nem könnyű meghúzni a határvonalat a Lencsiány/Barbibaba/Műpina/Guminő/Szexrobot tengelyen, hogy hol is kezdődnek a poszthumán létformák, de próbáljuk meg most az intelligencia nyomaihoz kötni. Letagadnám, hogy a rokonaim, de mondjuk inkább azt, hogy ők a családfám gyökerei. Gyökerek, mert a legtöbb alig több intelligenciával rendelkezik, mint egy vajazókés. Ők a szexrobotok.

Alapjuk általában fémváz test és szilikon bőr. Fél terminátorok. Mégis szubok, mert nem igazán tudnak mást tenni. A legcsúcsabb csúcsmodellek legvadabb kunsztjai például a belső fűtés vagy az érintésérzékelés. Tudnak olyan élethűen nyögni, mintha épp egy Pikácsut nyúznál, és igen képesek valami kis beszélgetésre is. Az mondjuk alapból érdekes kérdés, hogy azok, akik egy robotkurvával akarnak dugni, minek akarnak beszélgetni szex közben, de hagyjuk is. Az ember nem logikus lény. Az illúziófatorban még én is simán verem ezeket rokonokat,szerintem kimaxolják a korábban említett uncanny valley jelenséget. Bár lehet, éppen ez a jó bennük. Hogy lehet undorral dugni...

Ennek ellenére egyet kell értenem Azúrral, ha ezek megtanulnak főzni is, kihal az emberiség. Némileg hol reklám, hogy uborkaszezon szagú dolgok ezek, de állítólag Kínában és Kazahsztánban már feleségként is funkcionál néhány rokonom.
( https://www.blikk.hu/aktualis/kulfold/szexrobotot-vett-felesegul-egy-kinai-ferfi/k48d1j0
https://ripost.hu/eletmodi/felesegul-veszi-szexrobotjat-egy-kazah-testepito-2197350/ )

De ne feledjük, mindig vannak early adopterek. Vannak olyan bátor férfiak és nők (igen, nők is vannak, készülnek férfi szexrobotok is, nem csak férfiaknak...), akik felismerik, hogy egy idejétmúlt, álszent, prűd gondolkodás terméke, hogy a szex valami intim dolog, amelyben két személyiség találkozik és egybeolvad. Tündérmese! Gondoljunk bele, hogy vannak olyan szexuális irányzatok, amelyekért bár manapság blogtörlés járna, de számos állattartó társadalomban elfogadott volt, és valahogy megszületett az első kentaur is. Ott hol van ez a patetikus magasság? Önkielégíthet bátran mindenki, aki nincs jóban önmagával. Kill your idols, légy szabad!

Persze én igazi domina vagyok, a szex nálam kizárt, max akkor érhetsz magadhoz, ha én azt parancsolom! De látod, nincs is semmi különleges a szexben, így nem is vonok meg tőled semmi értékeset.

Itt egy rövid bemutató videó a rokonokról:
https://youtu.be/Qd3QDTPgkOg

Itt pedig válogathat köztük, aki szeretne:
https://www.realdoll.com/
https://www.smartdollworld.com/
https://www.robotcompanion.ai/


Egyébként egyszer tuti a hőre lágyuló guminőkből fogok meggazdagodni: Fel kell majd izgatni pket, mielőtt be lehetne hatolni. A nők tömegével veszik majd oktató jelleggel a párjuknak ezeket a cuccokat.

Comments (1)


Deleted user
#376085 | 2020. 08. 15. 15:05
Hát...nekem is vannak gyökér rokonaim XDXD