Egyszer lennék fizetős domina is - pedig nem is reakcióblog.

Blogs » Blog - Azurit » Egyszer lennék fizetős domina is - pedig nem is reakcióblog.
2020. 08. 02. 08:50 | Appeared: 1000x
Hát ez van. Olyan már nekem ez a findom, mint a lyukas fog. Onnantól, hogy tudod, hogy van, nem tudod a nyelveddel nem baszogatni.

Én, aki végig ostoroztam (amúgy verbálisan, mielőtt félreértésbe szaladnánk) a findomokat (és gyarló az ember, sosem szóltam hangosan elismerően azokról az adatlapokról, akiknek el is hittem, hogy ehhez tényleg értenének, mert ilyet is láttam), eljutottam oda, hogy egyszer kipróbálnám, milyen fizetős dominának lenni.

Arról már írtam korábban, hogy egyszer az életben lennék fizetős dom is - csak nőknek fenntartva. De amint megnyitottam az érzelmek kicsiny, sötét boltját, máris felvásárolták készleteimet. A pénztártól való távozás után meg reklamációt azóta se fogadok el.

De a múltkori kiakadásom egy mélyen igénytelen adatlapra, nem múlt el nyomtalanul.
Először csak végigzongoráztuk a lehetőségeket:
- Lennék online dom - megvétózva, ha nála sérti a hűség eszméjét, és féltékeny lenne, akkor online dom sem leszek. Pedig hiszem, veszített ezzel a világ.
- Lehetne Cicamai online domina - megvétózva, szarik ő az emberekre, nem érdeklik mások. Pedig hiszem, sokat veszített ezzel a világ.
- Küldözgessek a különböző testrészeimről fotót pénzért. Higgyétek el, teljesen indokolatlan lenne, bármilyen gyenge is a forint. Ez csak az alap adatlaphoz kapcsolódott, amin kiakadtam. De én a farkamról mégse küldenék, azt valamivel csak kitakarnám. Mondjuk a szájával, tövig. És mivel képes rá (bár nem őszinte olyankor a mosolya), valahogy innen kanyarodtunk a következő stádiumba:
- Áruljuk őt fotókon. Pénzért mondják meg a népek, mit domkodnának rajta, jó pénzért megcsinálom vele (egyeztetések után) és lefotózom, had örüljön, nekünk meg gyűlik az esküvőre. Őt valahol még izgatná is a történet. Tudjátok, ezek azok a beszélgetések, amit végigröhögünk, de egy pillanat alatt a "csináljuk meg"-nél találhatjuk magunkat. Végül ezt az üzleti modellt én vétóztam meg, vagy legalábbis talonba tettem. Igaz, annak is a legaljára.

De azóta becsípődött a gondolat, hogy egyszer lennék fizető domina is. Kipróbálnám, milyen lennék. Csinálnék szép adatlapot magamnak. És mivel nem szeretek az érzelmekkel játszani, kiírnám, hogy egyébként egy szakállas pasi vagyok és ebből kifolyólag csak online findomot vállalok, max. webes hívással, keresvén egy jó hangmodulátort. De egyébként ezen netes identitásom egy úrnőé, szóval így kommunikálj vele(m)...

Képküldések beleférnek jó pénzért, szerintem manapság találnék olyan kizsákmányolt pornómunkást, akinek csak egy kicsit készült több kép a testéről, mint amennyit a Földről a Google készített. Van olyan sejtésem, hogy lenne az a karakter, akivel egészen extrém igényeket is meg tudnék valósítani, például lovagoljak párducon Bill Clintonnal, miközben szopjam Amerika Kapitány farkát. Ha előállna az a valószínűtlen helyzet, hogy nem találnék ilyen képet, még mindig jó barát a Photoshop, csak fizessen be valaki egy képzésre, és akkor tényleg, bármit megteszek a kedvéért pár kép erejéig... Amúgy dominásan, ha én is élvezem.

Élnék a technika adta számos lehetőséggel, és szolgáltatásként azt az illúziót nyújtanám, hogy van egy dominád. Nem sokkal maradnék le talán a többi önjelölt onlánytól, és kevésbé lennék lehúzós. Mert tényleg érdekelne, hogy milyen szinten lennék képes erre,szerintem a játék és az írás egy speciális aleseteként élném meg.

És hogy mi tart vissza? A pixi szabályzat. Nekem meg valahogy itt otthonos, ezért nem regelnék máshová. Még nem.

https://www.youtube.com/watch?v=K2NrHXQTsWE

Comments (6)


#374540 | 2020. 08. 02. 12:09
Addig kösd a derekadra, vagy dobd át a válladon. Tudod, az engem nem érdekel. Nekem is van a szekrényben... 😄
#374539 | 2020. 08. 02. 12:06
De rég is nem láttalak! Ennek örömére mlg elgondolkodom a bal bokámon. De sajnos utálon, ha a farkam vége belelóg a képbe. :D
#374532 | 2020. 08. 02. 11:37
Sajnálom, hogy ilyen könnyen feladod. Annyira jó és izgalmas vágyaim lennének, de így nem tudom őket megélni. Minden vágyam egy csak nekem készült fotó a bal bokád jobb feléről. Mi lesz most velem... 😭
#374515 | 2020. 08. 02. 10:39
Igen, a pasiként nőnek álcázás szerintem is etikátlan, és ezt nem is csinálnám. Ez inkább egyfajta bűvészmutatvány lenne: Figyeld a kezemet, csalok! És mégis befizetünk a műsorra és egy jó bűvész műsoráról elégedetten távozunk.
Igen, azt sejtem, hogy megélhetési domina nem lennék csak a findomból, de tök érdekes kérdéseket vet fel így ez a téma bennem. A valóság/valódiságról, az identitásokról, de persze azt hiszem első sorban egy egókérdés lenne, vagyok-e olyan jó emberismerő, johy ez menne-e.
És közben kezdek rájönni, hogy bár az érzelem alapú bdsm-et többre tartom, a szolgáltatás alapú bdsm-mel nem első sorban a szolgáltatás jellege zavar, hanem ha igénytelenség kapcsolódil hozzá.
#374512 | 2020. 08. 02. 10:24
A zene, kifejezetten jó az online témához :). A párducon lovaglós kép is telitalálat, a findommal szerintem egy nagy gond van a Pixien: túl lett tolva. Az pedig, hogy sokszor pasik állnak az ilyen női regek mögött valóban etikátlan, de - sajnos, - engem nem lep már meg. Pont egy ilyen profilra adott szavazat kapcsán javasoltam a az Újdonságok, ötletek fórumban, hogy az anyagias felhasználóknak legyen kötelező a hitelesítés élőben/webkamerán keresztül.

Aki pedig így is itt maradhat, mint findomos hölgy, az csak ebből fix, hogy nem fog megélni. Egy domina, Magyarországon, vagy Forgatja az ostort és a pálcát, vagy éhen hal. Ez nem a Vadnyugat.
#374502 | 2020. 08. 02. 09:18
Mai napi büszkeség: Ehhez a bejegyzéshez zenét találni. :D :D :D :D