A vörös és a mellek hatalma

Blogs » Blog - Azurit » A vörös és a mellek hatalma
2020. 07. 16. 10:07 | Appeared: 899x
Apróságok történnek velünk mostanában.
Például gyengéim a vörös nők. Cicamaci tudja ezt (Vöröspanda? Csókoltatlak Freud...), régen még mondtam neki, hogy megnézném vörösen milyen. Elvétve szóba került, de nem eröltettem. Mivel ha befesti a haját, az játékon kívül is úgy marad, ezért ezt nem akartam dom-sub viszonyba behozni. Meg ha be is vontam volna, ugyan, mivel játszom ilyen jót? Indultunk a "biztoshogynemtől", volt "majdveszekparókát", "színezővelmegpróbálom", és végre eljutottunk oda, hogy felekerült az első réteg vörös festék.
Ez még inkább barna, mint vörös, a hozzám hasonlóan hajfestéshez nem értő tagoknak mondom, hogy nem lehet csak úgy pikk-pakk akármilyenre festeni a hajat, mert tönkreteszi, kiszívja, leszívja, ledobja, porrá égeti és sóval beszántja a hajat a festék, mittudomén, de higgyük el, hogy nem lehet. Innentől festésenként válik egyre intenzívebb, amolyan "húbazdmeg" vörössé.
Én meg örülök, és nem tudom nem úgy érezni, hogy mostanra érdemeltem ki.
És ami külön jó, és nem mellékes: tényleg jól áll neki is a vörös, és a személyiségéhez is passzol.

Aztán meg beadtuk a derekunk a legnagyobb médiaszolgáltató és produkciós vállalatnak. Rácsavarodtunk, mint folyami angolna a víznyelő örvényére. És ahogy diadalmasan dagonyásztunk a vizuális kultúra kiapadhatatlan forrásában, szembejött egy jelenet, amiben egy kijezetten szép úriember (valójában, ha jól emlékszem, hibrid és vaják), rövid szexuális viszonyt létesít egy kurtizánnal (aki, ha jól emlékszem, ember volt). Semmi extra nem volt a jelenetben, de a hölgy mellére kibökte Cicamaci, hogy egyszer azért kipróbálna egy hármast. Hogy mégis, milyen nővel, és milyen lehet irányítani valakit (ugye-ugye, a talajt nem találó domina oldala...). Pár napig szóba-szóba került, a feltételes módot is feltételes módba rakva és számos kondícionális közé ékelve. Aztén megállapítottuk, hogy továbbra sem akarnánk hármasozni, de ha mégis akarnánk, kicsit ahhoz is máshogy állnánk.
De nem is benne a lényeg. Hanem, hogy mégha csak egy vonzó kebel bűvkörébe lépve is, de ki tudott mondani egy ilyen mondatot Cicamaci. A kezdeti féltékenységi szintje és jelen mondat közt éppen annyi a távolság, mint teológia és geológia közt. És boldogság, hogy ehhez szintén van némi közöm.

Szóval ha egy szubmazo lány lennél, netflixes mellekkel, aki arra vágyik, hogy egyszerre uralja egy olyan domináns férfi, és egy olyan middle nő, akik egyébként nem hinnék, hogy hármasozni jó ötlet, és a férfi szerint ehhez örökbe kéne fogadni téged, de csak addig, amíg nincs gyerek (kb. két év), a női fél szerint meg csak egyszer gyorsan meg kéne dugni téged, lehetőleg bdsm nélkül, aztán jó messzire elkerülni egymást, nehogy véletlen szemek legyenek kikaparva, akkor írj Cicamacira.


https://www.youtube.com/watch?v=9buHJKiGQQk

Comments (0)


Noone has commented this blog entry.