A képzelet és a valóság közti különbség

Blogs » Blog - Azurit » A képzelet és a valóság közti különbség
2019. 11. 24. 22:02 | Appeared: 1230x
Azért jó, hogy mostanában nem vagyok VIP, mert nem kezdek bele blog alatt értelmetlen vitákba. Például arról, hogy ami a fantázia szintjén egy izgalmas bdsm történet, az a valóságban nemi erőszak lenne, és attól, hogy élvezed azt, amit veled csinálnak, attól még nem biztos, hogy az bdsmnek hívják. Inkább csak megtartom magam blogjában ezt a véleményt.

Comments (7)


#347626 | 2019. 11. 25. 22:05
Persze. Ez így gyakorlatilag szerepjáték, és mint ilyen, megbeszélt keretekkel és beleegyezéssel. Ezzel nincs is semmi baj, ez csak a vágyak bölcs kanalizálása. :)
Deleted user
#347599 | 2019. 11. 25. 18:33
A fantázia tényleg fura és erős dolog.
Én két kategóriára szoktam osztani:
- az, amiről tudom, hogy megvalósítható, tehát fogok tenni azért, hogy összejöjjön
- és az, ami annyira utopisztikus, hogy bármennyire is szép gondolni rá, kár időt, energiát pazarolni az egészre

A BDSM pedig egy nagy önismereti út, ezt már sokszor elmondtuk. tehát valamennyire már tudom, hogy mi fér bele nekem, és hogyan működne élvezetesen. Az erőszakos közösüléssel és egyéb fantáziákkal kapcsolatban az én esetemben (és tényleg csak magamról beszélek), ez azt jelenti, hogy az ilyen fantáziát megismertem, megszeretgettem, és el tudok képzelni olyan helyzetet, amiben "megvalósítható", csak nem úgy... Szóval előfordulhat még az, hogy a megfelelő Domináns jelenlétében hasonló helyzetbe kerülök (akár idegenekkel). Csak ne feledjük el, hogy ez nem ugyanaz. Mert emögött ott van a biztonsági háló a bizonyos Domináns személyében, aki egyrészt megválogatja a szereplőket, másrészt folyamatosan figyel és vigyáz rám. Szóval ez csak félig meddig lenne megélése az erőszak fantáziának, ami egyébként tényleg gyakori a nőknél. Egyébként szerintem valahol pont ettől lenne BDSM nem pedig köztörvényes bűncselekmény.
#347528 | 2019. 11. 25. 09:25
Persze, ezért is értelmetlen vitatkozni. Csak pl azért nem lettem buddhista sem, mert nem hiszek abban, hogy minden egy, egyszerűbben szólva, hogy minden mindegy. :)
#347521 | 2019. 11. 25. 07:46
Szerintem a BDSM fogalma mostanra teljesen kitágult. 🙂
#347512 | 2019. 11. 24. 23:56
Meg valahol azt is megértem, ha valaki nem meri felvállalni a vágyait, ezért kellenek neki látszatindokok, akár saját maga előtt is, hogy megélje a vágyait. Ettől még én nem tekintek bdsmnek minden kényszerített aktust.
#347511 | 2019. 11. 24. 23:46
Én statisztikát csak arról láttam, hogy megkérdezett nők hány százalékának van olyan fantáziája, hogy a nélkül vesz részt valamilyen szexuális aktusban, hogy abba beleegyezne (azért fogalmazok itt óvatosabban, mert ugye ez még nem feltétlen jelent "erőszakos nemi közösülést"). És igen, nagyon nagy különbség van szexuális fantázia és megvalósítandó vágy között. :)
Én pl. erre azt szoktam mondani, hogy pasiból vagyok, én is fantáziálok arról, hogy egyszerre két nővel... De ismerem magam, a frászkarika akarja ezt a fantáziáját megélni. :D
#347509 | 2019. 11. 24. 23:22
Erről eszembe jutott, hogy egyszer azt olvastam valahol, hogy sok domináns nő álmodozik arról, hogy megerőszakolják. Tudom, megint megfogtam a lényeget, de ez azért elgondolkodtatott akkor egy kicsit és lehet, hogy van benne valami. Simán el tudom képzelni, hogy a sok puhapöcsű csicska után, aki még ránézni sem mer engedély nélkül, vágyik egy erős férfire, egy alfahímre, aki nem teketóriázik, hanem elveszi, ami jár neki. Persze, gondolom, hogy nem valódi erőszakra vágynak, csak amolyan szerepjáték félére.