Két nővel egy ágyban

Blogs » Blog - Azurit » Két nővel egy ágyban
2018. 09. 07. 19:33 | Appeared: 1261x
Az a férfi vagyok,aki szívesen megnéz pornófilmben egy hármas felállást, van, hogy maszturbáció közben is eszébe jut ilyesmi -de megvalósítani sosem akartam. Túl sok nyűg, utána meg helyretenni mindenkiben a felkavarodó érzelmeket.... Nem ér annyit az egész.
De néha jó nekimenni a határainknak, fejjel a falnak, aztán vagy a fal törik át, vagy cipzáként nyílik fel a sutura...
A gazdája adta kölcsön, hogy "viseljük gondját", amíg külföldön van. De vigyázzunk vele, mert egy önfejű makacs kurva, bánjunk vele keményen. Néhány általános útmutatás (pl. max napi kétszer kaphat enni, és max 20 percig ehet), aztán a maradék ránk bízva.
Hát az. Makacs, önfejű ribanc. Rángatja, ha ráteszem a pórázt. Húz. Engedetlen, de olyan idegesítően cukin tudja csinálni, hogy rászólni is nehéz.
Például hiába, hogy úgy volt a megállapodás, hogy csak a lábunknák aludhat az ágyban, szépen összekucorodva. Pár perc, és kúszik lassan fölfelé. Kettőnk közé furakszik, dugja az orrát az ölhöz, a segghez. Egy szót se szól, csak sóhajtozik. Dugja be a fejét a kezem alá, hogy simogassam. Ha abbahagyom újra csak a kezem alá bújik. Már normálisan összebújni se tudunk tőle. Csillag persze próbál rászólni (milyen domináns tud lenni egy szub, ha előveszi a féltékenység), de én már a szőrösét simogatom, nézem azt a hülye fejét, ahogy kéjesen forog az ágyon. És néz rám azzal az egy szemével (a másikra születésétől vak. Először fura volt, kissé visszataszító is, de ha hozzászoktál, csak még aranyosabbá teszi...), mint aki istent lát. Lenyűgöz ez a bizalom, hogy ha kiesek is a látóteréből, egyre csak dörgölőzik, hogy simogassam.
A szobánk alig hagyja el. Max ha kimegy inni, vagy bekapni pár falatot. De ha valaki kimegy a szobából, rögtön ott van a nyomában. Durván dependens ribanc. De imádnivaló ezért.
És most, hogy a gazdája hazajön, arra gondolok, hogy bármilyen jó is hármasban - ráér még, hogy saját kutyánk legyen.

Comments (4)


#306365 | 2018. 09. 08. 07:14
Haa miénk befekszik majd az ágyunkba, én dafke be fogok feküdni az övébe, csak hogy tudja, merre-hány méter. :D
#306358 | 2018. 09. 07. 23:21
nekem van egy kutya élettársam :)
Nem győzök takarítani, mert állandóan hullik a szőre! :))
Sajnálom, de kutyás vagyok, és oda vagyok érte. Az ágyam tabu számára. Mint ahogyan én sem fekszem az ő ágyikójába :)
Naná, hogy lesz kutyátok. :))
Deleted user
#306328 | 2018. 09. 07. 20:46
:D
Deleted user
#306308 | 2018. 09. 07. 20:16
:)